Allahım sana şükürler olsun

nsnslc_11

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
152
189
23
36
merhabalar
Daha önce Bi konu açmıştım hatırlayanlar bilir hatırlamayanlar ise tekrar okuyabilir. Düğünümde tartışma çıkmıştı ve evlendiğim kişinin ailesi tarafından Bala'yı dönüşü suçlanmış hakarete ugramış ve Bi haftalık evliyken baba evine geri dönmüştüm.
Geçen hafta eski görümcemin düğünü olmuş ve çok çok büyük tatsızlıklar çıkmış. Bıçaklama olayına varana kadar hatta. Duyunca inanamadım. Etme bulma dünyası. Umudunuzu inancınızı kaybetmeyin hanımlar. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor bu hayatta.

Edit: buna mı seviniyorsun buna mı şükrediyorsun diyen ve diyecek arkadaşlar size sadece şunu söylemek istiyorum hayat size güzel. İnsallah hep de böyle güzel olur. Bu durumda bile içinizi ferahlatacak olaylar yasamaz ve yasatan insanlarla karşılaşmazsınız..

Son düzenleme:
Hımmm şimdi buna mı sevindin diyecekler sana. :işsiz:
Beddua ettiysen döner gelir diyecekler.
Benim yorumuma gelirsek çok da iyimser sayılmam zaten ama. Görümcenin düğünün mahvoluşu sana bir şey kazandırmaz. He biraz içini soğutur orası ayrı, intikam duygusu zaten çok da mantık taşımaz. Onların hayatını izlemekten vazgeçip kendi hayatına bakmalısın artık diyorum.

bu arada aynı anda aynı iki konu yasak burdan devam edin diğeri kapansın

Yook ondan hiç şüphem yok asla öyle düşüncelere kapılmazlar. Hatta onlar benim kadar büyük hasar almamışlardır çünkü onların kızlarını ve ailesini yaşananlardan dolayı suçlayan da olmamıştır. (Ki mantıken doğru olan bu) ama insan egosu çok başka bişey. İçim rahatlamadı dersem sadece şov yapmış olurum

İkinci konuyu yanlışlıkla açtım maalesef. Aynı konu zaten.

Buna mi sevindin diyeceklere inat ben böyle durumlara seviniyorum.
Can yakan insanlarin canı bire bir yansın ne daha az ne daha fazla.

Öyle ki kime ne yaptık da bu oldu diyemesinler. Biz de şu masuma şöyle kiymistik diye ciğerleri yansın.. Akıllarına direk o masum gelsin..

Herkesin canı kendine kıymetli. Senin de bir anan baban vardı. Nasılmış evlat mutsuzluğuyla kavrulmak görsünler.

Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.

Evet gerçekten buna çok sevindim. İçimi soğuttu mu evet gercekten soğuttu
Etme bulma dunyasi herkes tanimadigi birinin intikamini alir bunada ilahi adalet denir.
Size ne iftirasi attilar neyke syckadilar bir haftalikken baba evine donmussun evkendigin adam sahip cikmadimi.zor seyler yasamisin

Başkalarının acılarından ve mutsuzluklarından beslenen insanlardan çok rahatsız oluyorum ve korkutucu buluyorum açıkçası.Size ne faydası var?ne kadar kötü bi düşünce yapısı ya.
Kusura bakmayin ama kim canimizi yakarsa allaha havele ederiz allah alsin intikamimizi deriz.hic iyilik melegi gibi olupta beni uzene iyilik dilemem.iyi bir insan olabiliriz ama melek degiliz.

Kusura bakmayin ama kim canimizi yakarsa allaha havele ederiz allah alsin intikamimizi deriz.hic iyilik melegi gibi olupta beni uzene iyilik dilemem.iyi bir insan olabiliriz ama melek degiliz.

Seni üzene iyilik dile mi dedim ben? Başkalarının mutsuzluklarından tatmin olmak hasta ruhlu bi hareket.İnsan bu şekilde başkalarının mutsuzluğuyla oyalanırken kendi mutsuzluğu kapı gibi kendisini bekliyor olacak ne de olsa.Özet olarak insan sadece kendini kandırmış oluyor yani.Zevk aldığı başkalarının acıları da bittiğinde kendi bunalımı ve kötü düşünceleriyle başbaşa kalıyor ne de olsa.

Eğer ki ben bu durumdan mutlu olmadığımı söylersem yalancı olurum. Kendimi farklı gösteriyor olurum. Ben ben olmam. Evet ben bu durumdan gercekten haz aldım. Korkutucu mu belki ama bende şuan durum bu.

Eğer ki ben bu durumdan mutlu olmadığımı söylersem yalancı olurum. Kendimi farklı gösteriyor olurum. Ben ben olmam. Evet ben bu durumdan gercekten haz aldım. Korkutucu mu belki ama bende şuan durum bu.

Üzgünüm, bu sizi sadece bi süre eğlendirir.Bu da bittiğinde kendi bunalımlı hayatınıza ve gerçeklerinize geri döneceksiniz.Bence bi psikoloğa gidip bunlarla eğlendiğiniz enerjinizi yapıcı alanlara yönlendirmek için destek alın.İyi günler.

Etme bulma dunyasi herkes tanimadigi birinin intikamini alir bunada ilahi adalet denir.
Size ne iftirasi attilar neyke syckadilar bir haftalikken baba evine donmussun evkendigin adam sahip cikmadimi.zor seyler yasamisin
Çok zor seyler yasadım. Kendini bilmez Bi yakınım düğünde fotoğrafçıyla tartıştı. Düğünden sonra tatile gittik ve döndüğümüz gece beni 3 te yataktan kaldırıp hesap sordular. Bilerek kavga çıkarttınız dediler. Kınam ve düğünüm farklı sehirlerde oldu kendi düğününüzü bilerek çok güzel yaptınız ve buradaki düğünde bilerek olay çıkarttınız edepsiSiniz vs dediler. Kaldıramadım daha doğrusu inanamadım aradım ailemi geldi aldılar

Üzgünüm, bu sizi sadece bi süre eğlendirir.Bu da bittiğinde kendi bunalımlı hayatınıza ve gerçeklerinize geri döneceksiniz.Bence bi psikoloğa gidip bunlarla eğlendiğiniz enerjinizi yapıcı alanlara yönlendirmek için destek alın.İyi günler.
Ben bunları zaten yapıyorum inanın. İşim gücüm hobilerim herşeyim düzenli. Eski konumu okursanız hak vermeseniz de Bi nebze anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sevgiler

Bende öyle yaptım zaten ne Bi beddua ne başka Bi davranış. Allah büyük dedim Allah büyüklüğünü gösterdi bir kez daha

Back
X