Allahım sana şükürler olsun

Üzgünüm, bu sizi sadece bi süre eğlendirir.Bu da bittiğinde kendi bunalımlı hayatınıza ve gerçeklerinize geri döneceksiniz.Bence bi psikoloğa gidip bunlarla eğlendiğiniz enerjinizi yapıcı alanlara yönlendirmek için destek alın.İyi günler.
Bu durumun hayatı boyunca onu eglendirmeyecegi kesin kimsede bunu beklemiyordu zaten. Konu sahibinin uzuntusu kendine. O kisilere kotulugu konu sahibi yapmamiski, olan birseyi duymus. Açıkçası sizin konuşmalarınız çok gerçekçi gelmedi. Biri sizin canınızı yakmissa ve kendide aynı şekilde uzulmusse bundan herkes mutlu olur.

merhabalar
Daha önce Bi konu açmıştım hatırlayanlar bilir hatırlamayanlar ise tekrar okuyabilir. Düğünümde tartışma çıkmıştı ve evlendiğim kişinin ailesi tarafından Bala'yı dönüşü suçlanmış hakarete ugramış ve Bi haftalık evliyken baba evine geri dönmüştüm.
Geçen hafta eski görümcemin düğünü olmuş ve çok çok büyük tatsızlıklar çıkmış. Bıçaklama olayına varana kadar hatta. Duyunca inanamadım. Etme bulma dünyası. Umudunuzu inancınızı kaybetmeyin hanımlar. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor bu hayatta.

Buna mi sukurler olsun dedin yani sen simdi ? Ben rezil oldum oh iyi olmus onlarin kizininda hayati rezil olmus cok iyi olmus mu dedin ?
O insanlardan ne farkin kaldi peki simdi ? Hem ben sana birsey diyim zaten o batakligin icinde o zihniyetle yasayanlar vicdandan insanliktan inanctan Allah korkusunda o kadar uzak kisiler baslarina gelen felaket isaretlerinin yaptiklarina karsilik olabilecegini akillarina bile getirecek ince dusunceleri olamaz.

Sen kendi iyiligin icin kimsenin felaketine sevinme, eger kendini dusunuyorsa o insanlarin batakliginin kalbini karartmasina izin verme ofke nefret icinde baskasinin felaketinden memnuniyet duyan biri haline gelem yani.

Buna mi sukurler olsun dedin yani sen simdi ? Ben rezil oldum oh iyi olmus onlarin kizininda hayati rezil olmus cok iyi olmus mu dedin ?
O insanlardan ne farkin kaldi peki simdi ? Hem ben sana birsey diyim zaten o batakligin icinde o zihniyetle yasayanlar vicdandan insanliktan inanctan Allah korkusunda o kadar uzak kisiler baslarina gelen felaket isaretlerinin yaptiklarina karsilik olabilecegini akillarina bile getirecek ince dusunceleri olamaz.

Sen kendi iyiligin icin kimsenin felaketine sevinme, eger kendini dusunuyorsa o insanlarin batakliginin kalbini karartmasina izin verme ofke nefret icinde baskasinin felaketinden memnuniyet duyan biri haline gelem yani.
Evet gercekten buna ben şükürler olsun dedim. O kız o gece ilk gece yüzüme bağıra çağıra bana ve aileme hakaretler ederken yaşadığım duygunun hiçbir karşılığı yok bu hayatta. Ben beddua etmedim ben ben iyi yada kötü tek birşey bile düşünmedim. Ama buna şükrediyorum. 1 haftalık evliyken hayatımın yönünü değiştiren eşimde dahil o insanlara karşı neler hissettiğimi anlatmamın tarifi yok. Kusura bakmayın benim şükür sebebim şuan için bugün için bu. Şova gerek yok hislerim bunlar

Evet gercekten buna ben şükürler olsun dedim. O kız o gece ilk gece yüzüme bağıra çağıra bana ve aileme hakaretler ederken yaşadığım duygunun hiçbir karşılığı yok bu hayatta. Ben beddua etmedim ben ben iyi yada kötü tek birşey bile düşünmedim. Ama buna şükrediyorum. 1 haftalık evliyken hayatımın yönünü değiştiren eşimde dahil o insanlara karşı neler hissettiğimi anlatmamın tarifi yok. Kusura bakmayın benim şükür sebebim şuan için bugün için bu. Şova gerek yok hislerim bunlar

Yook ondan hietsin yok asla öyle düşüncelere kapılmazlar. Hatta onlar benim kadar büyük hasar almamışlardır çünkü onların kızlarını ve ailesini yaşananlardan dolayı suçlayan da olmamıştır. (Ki mantıken doğru olan bu) ama insan egosu çok başka bişey. İçim rahatlamadı dersem sadece şov yapmış olurum

İkinci konuyu yanlışlıkla açtım maalesef. Aynı konu zaten.
Ne demisler Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste Allah islah etsin
Bu arada 8 haziran da acmissiniz konuyu 2 ay olmus esinizle konustunuzdunuz mu neden arkanizda olmamis neden hemen donmemis ist la sizinle barismaya niyeti yok mu

Ne demisler Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste Allah islah etsin
Bu arada 8 haziran da acmissiniz konuyu 2 ay olmus esinizle konustunuzdunuz mu neden arkanizda olmamis neden hemen donmemis ist la sizinle barismaya niyeti yok mu
Evet hala da sürekli arıyor bi şekilde iletişim kurmaya çalışıyor ama konuşmalarında geçerli gerekçeleri yoktu. Boşanmadık henüz ama davayı açtım. Görüşmüyoruz yanı.

Haksızlığa uğramış, ailenizle birlikte çirkin şeyler yaşamışsınız. Anlıyorum. Bunları yapan insanlar da kendi kızlarından bulmuşlar. Bunu da anlıyorum, kimsenin yanına kar kalmaz.

Da, sizin şükretmenizi anlayamadım. En fazla içten içe oh olmuş der insan. Şükür edip üstüne konu açmak nedir?

Sizin hareketiniz de normal değil kusura bakmayın.

şükürler olsun deyince ben de aranız düzeldi sandım
şükretme sebebiniz enteresan :işsiz:
insan ne kadar sevmese de başkasının kötülüğüne şükreder mi?

Haksızlığa uğramış, ailenizle birlikte çirkin şeyler yaşamışsınız. Anlıyorum. Bunları yapan insanlar da kendi kızlarından bulmuşlar. Bunu da anlıyorum, kimsenin yanına kar kalmaz.

Da, sizin şükretmenizi anlayamadım. En fazla içten içe oh olmuş der insan. Şükür edip üstüne konu açmak nedir?

Sizin hareketiniz de normal değil kusura bakmayın.
Belki hislerimi yanlış tanımlıyorum diyelim o zaman. Şükürüm onların bunları yasamasından ziyade Allahın bu rahatlama ferahlama duygusunu yüreğime yaşattığından dolayı diyelim o zaman

şükürler olsun deyince ben de aranız düzeldi sandım
şükretme sebebiniz enteresan :işsiz:
insan ne kadar sevmese de başkasının kötülüğüne şükreder mi?
Başkasının kötülüğüne şükretmiyorum ki ben. Hiç bir Zaman'da öyle bir insan olmadım. İnsandan kendisine kötü şeyler yasatan birilerinin aynı şeyleri yaşadığında üzülmesini beklemek çok saçma. Lütfen yapmayın gerçekçi olun

tazecik gelinken seni yataktan kaldirip atmislar..simdi okudum konunu, içim acıdı..Allah büyük, çok iyi olmuş..sana yaptıklarını insan dusmanina yapmaz, o ne öyle ya..
Ne yaşadığımı inanın ben biliyorum. Hani senin hiç mi suçun yok denir ya olaylarda. İnanın hiçbir suçum yoktu. Çünkü o düğün benim de düğünümdü daha ötesi var mı? Şimdi sende çok normal degilsin diyen arkadaşlar var ya beni anlamaları için onların da bu duyguları yasaması gerek. Ki asla istemem

Evet hala da sürekli arıyor bi şekilde iletişim kurmaya çalışıyor ama konuşmalarında geçerli gerekçeleri yoktu. Boşanmadık henüz ama davayı açtım. Görüşmüyoruz yanı.
Hmm anladim seni tatmin etmedi yani neden senin arkanda olmadiginin aciklamasi
Cok tuhaf siz haklisiniz ve gun ailesiyle kaliyor
Ve hala geçerli aciklama yapamiyor
Hayirlisi olsn

Buna mi sevindin diyeceklere inat ben böyle durumlara seviniyorum.
Can yakan insanlarin canı bire bir yansın ne daha az ne daha fazla.

Öyle ki kime ne yaptık da bu oldu diyemesinler. Biz de şu masuma şöyle kiymistik diye ciğerleri yansın.. Akıllarına direk o masum gelsin..

Herkesin canı kendine kıymetli. Senin de bir anan baban vardı. Nasılmış evlat mutsuzluğuyla kavrulmak görsünler.
ayni fikirdeyum. en azindan insanin ici sogur dimi ama :)
iyi ya da kotu insanlar yasattiklarini yasamalilar hem de bin katini.

Son düzenleme:
Başkasının kötülüğüne şükretmiyorum ki ben. Hiç bir Zaman'da öyle bir insan olmadım. İnsandan kendisine kötü şeyler yasatan birilerinin aynı şeyleri yaşadığında üzülmesini beklemek çok saçma. Lütfen yapmayın gerçekçi olun
kendinizle çelişmeyin bari
başlığa koskoca şükürler olsun yazıp altına da insanların başına gelen kötü şeyleri yazarsanız herkes doğal olarak buna şükrettiğinizi anlar

Belki hislerimi yanlış tanımlıyorum diyelim o zaman. Şükürüm onların bunları yasamasından ziyade Allahın bu rahatlama ferahlama duygusunu yüreğime yaşattığından dolayı diyelim o zaman

Yaşadıklarınız çok zor gerçekten. Eğer içiniz ferahladıysa ne güzel. Allah bir daha yaşatmasın.

Hmm anladim seni tatmin etmedi yani neden senin arkanda olmadiginin aciklamasi
Cok tuhaf siz haklisiniz ve gun ailesiyle kaliyor
Ve hala geçerli aciklama yapamiyor
Hayirlisi olsn
Aslında o iş biraz karışık. Yani ailesiyle de şuan arasının iyi oldugunu pek zannetmiyorum ama. Ama neyse ne inanın yazarken yoruluyorum. Benim de sınavım buymuş diyorum

Back
X