Allahım sen bana sabır ver

günaydın kızlar herkese hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.harika bir bayram geçirdim.kaynımda bizimleydi eşimle 2.gün memleketlerine gitti.babasının mezarını ziyaret etti.dedesinin yanında minik yavrumuzunda aslında bugüne kadar sölememişti . abisi her bayram sıkılmıyomusun bu kadar yol geliyosun diye bişeyler söledi konuşurken duydum beni bayramlarda memlekete çeken tek şey oğlum ve babam dedi.yani anladımki bu saatten sonra ben gitmeyelim desemde artık her bayram gitme kararını eşim bu yüzden almış.

herkes bayramda saçını süpürge etmek ya da kalkıp namaza gitmek zorunda değil. sizinkiler namaza gider onlar gitmez, anneniz yapar eşinizin annesi sabahın köründe yemek yapmaya başlamak zorunda değil.. size ne ki?

kusura bakmayın çook itici bi üslupla yazmışsınız

sen benimle gelmek zorunda değilsin benim annem babam sağ olduğu siürece benim artık bayramlarım orda geçer istersen sen ailenle geçir dedim

ben eşinizin yerinde olsam ve bunları karımın ağzından duysam size çoooooook kötü davranırdım. sizin içinize nasıl sinecek eşinizle ayrı bayram geçirmek?

bir de şöyle demişsiniz:

birde eşim bayılır biyere gideceğimiz zaman ailesinden birini peşimize takmayı.

e siz eşinizi zorla her bayram ailenizin içine sokuyormuşsunuz? biraz da onun tarafından baksanız nasıl olur?

bi de marifet gibi telefonu suratına kapatıyorsunuz.. ayıp bence bu yaptıklarınız ve düşünceleriniz.

Aynen bende katiliyorum. Herkesin bayrami kendine. Bazilari cok önem verir abartir, bazilari da hic birsey yapmaz. Bu herkesin kendi bilicegi is sonucta. Bence senin bu sekilde kocana davranman hicte hos degil.

amin canım olsun , bana gelen yorumlar yaşadıklarım yanında hiç kalır inan beni üzen yargısız infaz öncedende yazmıştım benim yaşadıklarımı bilseniz yüzüne bile bakmazsınız diye ama dikkat etmemişsin galiba olsun

Basiniz sagolsun bende üzüldüm sonradan gördüm, okudum daha dogrusu :S :( anne degilim ama evlat acisi kadar kötü bisey yoktur eminim.

Back
X