Kızlar 14 yıllık evliyim.7 yaşında bir oğlum var.Şimdi sorunum şu ki evliliğim sadece maddi bir birlikteliğe dönüştü.7 senedir ayrı yatılıyor benden bir istek gelirse ayda, 2 ayda bir birliktelik oluyor eşimden o da yok.Afedersiniz işi bitince iyi geceler demeden odasına gider yatar.Ev araba vs.var ama borçlarda çok.Bunun yanında hem çalışıyorum hem de psikolojik şiddet görüyorum.Şöyleki yaptığım her harekette hata buluyor herseyi benim görevim olarak görüyor eve gelirken 1 ekmek dahi almıyor.Mutlu olamadığım için mutlu da edemiyorum.Sürekli ikimizde sinirliyiz.Bu sene bana birsey oldu.İşler şöyle değişti.Kanser teşhisi aldım arabaya bindik ikimiziz , ben ağlıyorum.Lafla üzülme falan diyor ama sarılmayı geçtim elini sırtıma koyup üzülme demedi.O gece sabah kadar uyumadım ağladım o odasına geçti uyudu.4-5 ay geçti üzerinden bu süreçte bazı tedavilerden geçtim şükür şimdi iyiyim ama asla bir gün nasılsın demez evi otel gibi kullanıyor.Şimdi ben boşanmak istesem ailemden herkes ne sorunun varki diyor.Bu yazdıklarım sorun değil mi? Ayrıca 14 senedir telefonu sifreli asla hiç bir şeyine bakamıyorum.Güvende sıfır.Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bana bir yol gösterin lütfen.