Acın için çok üzüldüm, evet bunları yapan dayı, k.valide değil bayram ziyaretini görüşülmeyi bile haketmiyor ama biz bunları nereden bilelim, konuyu ilk açtığında ne dedin? bayramlar bayram gibi geçmiyor geç kalkıyorlar yemek pişmiyor vs.
bu yüzden gitmiyorum dedin, önceki konunu da hatırlıyorum eşinin annesi çocuğuna bakmadı diye eleştirmiştin, dolayısı ile ortada büyük sorunlar olduğunu bilemedim. Benim çocuğumun cenazesine gelmeyen ben hastanede evladımı beklerken gelmeyen k.valideye bırak çocuğumu baktırmayı görüşmezdim bile ben. Sen yine evine gelince ağırlıyormuşsun belki ben yüzünü bile görmek istemezdim bilemiyorum.
Evet o zaman sonuna kadar haklısın gitmemekte, ama bunları en başta anlatmak istemesen bile eşimin ailesi ile sorunlarım var bu yüzden gitmiyorum deseydin kimse bu kadar tepki vermezdi... Kendi adıma ben vermezdim...
Burada o kadar çok konu açılıyor ki incir kabuğunu doldurmayacak sorunları büyütüp dağlar kadar yapan insanlar var. Ben seni tanımam acılarını dertlerini bilmem buraya yazdığın kadarını tahlil edip cevap veriyorum.
Eğer kendi adıma seni kırdıysam, seni bunları anlatıp tekrar yaşamaya mecbur bıraktıysam özür dilerim.
Yemin ederim mahvoldum burada

evladın içinde çok üzüldüm Allah kızına uzun ömürler versin inşallah...