Allahim sen büyüksun

Ben olsam tek kelimeme muhtaç bırakırdım. Görüştüğü o kişiyle de olmayacağını düşünüyorum.
Demi demi insallah ben de oyle dusunuyorum.
O yuzden yazmiyorum yazmam da .beni cildirtacak cunku ne yazsam benim zoruma gidecek birseyi yazar

Şimdi bırak biraz o kişiyle zaman geçirsin, en sonunda sana yazacak ama sen kabul etme öyle birini. Ve lütfen çok kaliteli insanlar var onlarla görüş. Sana bunları yaşatan kişiyle bir gelecek.... bilmiyorum:110:

Size tek söyleyebileceğim ona karşı duvar olun tepki vermeyin. En büyük tepki tepkisizliktir. Size ulaşmasına engel olun, görüşmeyin. Zaten öyle adama en büyük ödül olur tepki vermek. Bırakın ne hali varsa görsün. Daha önce hesap sormuşsunuzda ne olmuş. Tamam emek vermişsiniz seviyorsunuz ama adam sizin yanınızda rahat durmuyor gözü dışarı kayıyormuş. Allah kurtarmış öyle düşünün. Sorun adamın çapkınlığı ya da aldatması olarak görmeyin. Sorun adamın size merhameti ve saygısı olmaması böyle bir adamdan yol arkadaşı olmaz.

Sessiz kalmaniz çok iyi olmuş ama heryerden engelleyin aman barişmayin zor gelebilir su an ama ağir çapkin yalanci ve yüzsüz birisi kurtulduğunuza sevinin

Böyle bir adamdan hayır gelmez boşuna zamanınızı harcamayın... bu erkeklerin hepsi mi karaktersiz gerçekten şaşırıyorum artık...

Ya normalde pek takıntılı değilim,bu konuda eleştiri de yazmam ama su yazım tarzı sinirimi bozuyor,öğretmenim diyorsunuz daha dikkat etseniz yazarken.konsantre olamadım konuya kusura bakmayın

Ciddi ciddi ne yapayım diye soruyor musunuz 🙄 Tabi ki:bicak: ne demiş sıla ablamız iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze.Bak bunlar hep çöp

Size tek söyleyebileceğim ona karşı duvar olun tepki vermeyin. En büyük tepki tepkisizliktir. Size ulaşmasına engel olun, görüşmeyin. Zaten öyle adama en büyük ödül olur tepki vermek. Bırakın ne hali varsa görsün. Daha önce hesap sormuşsunuzda ne olmuş. Tamam emek vermişsiniz seviyorsunuz ama adam sizin yanınızda rahat durmuyor gözü dışarı kayıyormuş. Allah kurtarmış öyle düşünün. Sorun adamın çapkınlığı ya da aldatması olarak görmeyin. Sorun adamın size merhameti ve saygısı olmaması böyle bir adamdan yol arkadaşı olmaz.

Tepki vermiyorum ,cunku inanin ona yazacagim hic birseyde benim istediğim tepkiyi vermeyecek,aksine sen suclusun buna sen ittin beni gibi seyler soyleyecek,bana akil hastasi bile dedi bu adam.cunku tum yalanlarini ortaya cikardim.Karakterimden ödun verip tek bir harf yazarsam aynaya bakacak yüzüm kalmaz.o bitiremez ,gidemez sanıyor ya beni.bugünden itibaren sinirleri oynayacak,benim cok cabuk kabul ettigimi düsünüp az da olsa canı sıkılacak.hala da engellememis beni.ohhh engelleyemiyor iste.buradan anlayin birsey bekliyo

Selam kizlar,ben ogretmenim 32 yasindayim.gelelim derdime kisaca,

ERkek arkadasimjn surekli yalanlarini yakaladim.baya yuzune vurdum kavga ettik kac kere,once inkar etti sonra gercegi soylediginde sok oldum,evet hayatinda biri var ve görusuyor.tam tahmin ettigim gibi.peki onca kavgayi niye ettik boşuna mi ettik ?kavga sirasinda bana sizofren demeler, bu sekilde devam edemem demeler ?! Dusunun .ama ortaya cikti ki suphelendigim ne varsa dogruymus disarda isim var dedigi gun de o kadinla bulusmus vesaire.
Gerckten pskilojimi bozdu.yalan soyledigini bildigim halde kac kere kavga ettik.iliskimiz zaten sallantidaydi.ben cok sogudum bu sure zarfinda. .
Ben de baya yazdim ona.ne kadar karakteeisz vesaire oldugunu.s..tr git ne bk yersen ye dedim aklimla dalga gecer gibi gunlerce cildirtti beni.
Dun beni engellemisti.bugun acmis engeli.seni istemiyorum sana cok sans verdim yazmis.sanki ben aldattim.birsey yazmadim ben.yazmayi duaunuyordum qma ne yazsam az gelecek o yuzden yazmadim.sizce dogru yaptim mi?

Iliskimiz 2yildan fazla var,surekli bir ayri bi barisik olduk.hatalarini son zamanlardq kqbul etmemeye basladi.benim onu sevdigimi gordukce birakamayacagimi dusundu bir kac kez de dile getirdi.bunu ona hissettirdigim icin cok uzuldum kendi adima.

Ozur dilemez asla.meselakendimi cok degersi z hissettiriyordu artik.evlenme dusuncesi tamamen kafamdan cikmisti.sad3ce ona olan aliskanligim hemen biter mi diye kendime soruyordum.

Capkinligi cok fazla.kaldiramayacagim seviyeye geldi.yani yolda gecen guzel kiza illa bakiyordu.yaninda oldugumu bile bile.

Daha once uzun iliskisi olmamis sadece kisa ilisklier yqsamis ve sadece 5 ay evli kalmis ayrilmis. Yasi 38.

Ailesini herkesi tanidim bu surecte.ailesi beni cok seviyordu.hala da seviyor.hatalarini ogullarinda goruyorlar hep

Gercekten cok karmasigim.olaylar yeni oldu.
Lutfen destek ve detayli yorumlarinizi esirgemeyin
Kurtulmuşsun sen aldatılmışsın o engellemiş engeli açmış sana mesaj yazmış böyle anladım neden sen de engellemedin iki yılda aldatmış bide çapkın diyorsun sen yanındayken kızlara bakmak o erkek bence evlenipte kimsenin günahına girmesin bekar özgür kısa ilişkiler yaşasın geçmiş olsun

Evlenmeden kendini kurtaranlari gordukce mutlu oluyorum.
Aman sakın geri donme.
Sevgiliyken bu kadar sorunlu birliktelikler evlenince daha da icinden cikilmaz hal aliyor.

Tepki vermiyorum ,cunku inanin ona yazacagim hic birseyde benim istediğim tepkiyi vermeyecek,aksine sen suclusun buna sen ittin beni gibi seyler soyleyecek,bana akil hastasi bile dedi bu adam.cunku tum yalanlarini ortaya cikardim.Karakterimden ödun verip tek bir harf yazarsam aynaya bakacak yüzüm kalmaz.o bitiremez ,gidemez sanıyor ya beni.bugünden itibaren sinirleri oynayacak,benim cok cabuk kabul ettigimi düsünüp az da olsa canı sıkılacak.hala da engellememis beni.ohhh engelleyemiyor iste.buradan anlayin birsey bekliyo
Siz ne bekliyorsunuz hala bu adamdan adam sizden ne bekleyebilir kusura bakmayın da hem sizinle hem karşı tarafla canı istediğinde fantezi kurmuş tabiki engellemez yine bekliyor balıkları oltaya düşsün valla pes siz kafanızda bitirmemişsiniz bu adamı engellememişsiniz bide takip ediyorsunuz biraz gururlu olun

Zor olacak zor gunler gececek. Ama gun gectikce dogruyu yaptigini anlicaksin. Nasilsa uzuluyodun en azindan artik aldatildigina degil

Bir ögretmenin bunu yazması ne kadar üzücü ya.işinizle ilgilenin ve onu unutun dogruyu yanlışi görün lütfen ki yeni neslimizide öyle yetiştirin

Icimde ona karsi arzu yok, sevemem baska birini diye de dusunmuyorum.ama sogumak kolay degil neden.insan neden kendine bunlari yapandan bicakla keser gibi sogumuyor nefret etmiyor.keske beynimi sildirsem

Back
X