Selam kizlar,ben ogretmenim 32 yasindayim.gelelim derdime kisaca,
ERkek arkadasimjn surekli yalanlarini yakaladim.baya yuzune vurdum kavga ettik kac kere,once inkar etti sonra gercegi soylediginde sok oldum,evet hayatinda biri var ve görusuyor.tam tahmin ettigim gibi.peki onca kavgayi niye ettik boşuna mi ettik ?kavga sirasinda bana sizofren demeler, bu sekilde devam edemem demeler ?! Dusunun .ama ortaya cikti ki suphelendigim ne varsa dogruymus disarda isim var dedigi gun de o kadinla bulusmus vesaire.
Gerckten pskilojimi bozdu.yalan soyledigini bildigim halde kac kere kavga ettik.iliskimiz zaten sallantidaydi.ben cok sogudum bu sure zarfinda. .
Ben de baya yazdim ona.ne kadar karakteeisz vesaire oldugunu.s..tr git ne bk yersen ye dedim aklimla dalga gecer gibi gunlerce cildirtti beni.
Dun beni engellemisti.bugun acmis engeli.seni istemiyorum sana cok sans verdim yazmis.sanki ben aldattim.birsey yazmadim ben.yazmayi duaunuyordum qma ne yazsam az gelecek o yuzden yazmadim.sizce dogru yaptim mi?
Iliskimiz 2yildan fazla var,surekli bir ayri bi barisik olduk.hatalarini son zamanlardq kqbul etmemeye basladi.benim onu sevdigimi gordukce birakamayacagimi dusundu bir kac kez de dile getirdi.bunu ona hissettirdigim icin cok uzuldum kendi adima.
Ozur dilemez asla.meselakendimi cok degersi z hissettiriyordu artik.evlenme dusuncesi tamamen kafamdan cikmisti.sad3ce ona olan aliskanligim hemen biter mi diye kendime soruyordum.
Capkinligi cok fazla.kaldiramayacagim seviyeye geldi.yani yolda gecen guzel kiza illa bakiyordu.yaninda oldugumu bile bile.
Daha once uzun iliskisi olmamis sadece kisa ilisklier yqsamis ve sadece 5 ay evli kalmis ayrilmis. Yasi 38.
Ailesini herkesi tanidim bu surecte.ailesi beni cok seviyordu.hala da seviyor.hatalarini ogullarinda goruyorlar hep
Gercekten cok karmasigim.olaylar yeni oldu.
Lutfen destek ve detayli yorumlarinizi esirgemeyin