Allahım sen eşimi koru yarabbim

para mevzusundan dolayı mı hapis kararı çıkmış?

eşin yokken tek mi kalacaksın? yanında kimse olacak mı?

para mevzusundan dolayı mı hapis kararı çıkmış?

eşin yokken tek mi kalacaksın? yanında kimse olacak mı?

para cezasını geciktirdiği için birde hapis cezası vermişler.Ben kv kalıyorum kv geçen gün memlekete gitti annesi rahatsız diye bugün de hemen apar topar geri dönecek

Bi kaç saat önce eşim beni aradı hazırlan bizim arkadaş seni almaya gelecek bende çarşıdayım onların da eşleri burda tanışacaksınız diye bende bugünhiç gelmek istemiyorum belim ağrıyo başka zamana lütfen dedim ve ben istemeye istemeye gittim bi baktım Adliyeye geldik ne olduğunu anlamadım sonra eşim geldi beni cezaevine götürcekler ifademi alana kadar yanımda ol istedim falan o kadar mühim bir konu değil aslında senelerce önce olan bir tartışma sonucu para cezası gelmişti onu vermek için gitmiş birde hapis cezası var demişler 2-3 ay kadar açıkcezaevi daha sonra denetimli olacak avukat 1-1,5 aya çıkar sen hiç canını sıkma dedi ama elimde değil şu an kabus görüyorum sanki eşimle 1 2 saat vakit geçirdik ağlamaktan birbirimize bakamadık şu an nefes alamıyorum boğuluyorum sanki ben napıcam onsuz sakın kendini üzme bebeğimize iyi bak doğumunda yanında olacam söz dedi ama ben kendime gelemiyorum bir türlü napıcammmm ne edicemmm nasıl geçecek onsuz günlerimmm :KK43:(((((((((((((
tartışmadan tartışmaya işin boyutu değişir hakaret davası mı açıldı peki ?

para cezasını geciktirdiği için birde hapis cezası vermişler.Ben kv kalıyorum kv geçen gün memlekete gitti annesi rahatsız diye bugün de hemen apar topar geri dönecek

Allah yardımcın olsun.
neyse ki yanında birileri olacak tek olmayacaksın.
sayılı gün çabuk geçer demişler.
1,5-2 ay.. dediği gibi doğuma yanında olur inşallah.

iş durumu ne olacak bu dönemde peki?

Benimde yeni haberim oldu bu davadan 9 sene önceki bir mevzu yanılmıyorsam öyle
sürenin pek bir önemi olmuyor malesef 30 sene sonra sonuçlanan davalar bile var :KK43: sadece para mevzusu olsa tazminat davası açılır para temin edilirdi sanırım olayın hakaret boyutları var çünkü bir şerefsiz kelimesinin bile 3 ay hapis cezası olabiliyor avukatınız bu konuda ne diyor birşey yapamıyor mu?

Cezası paraya çevrilmiş, o miktarı ödemeyince verilen cezayı yatmak zorunda kalmış eşiniz. Avukat kısa sürede çıkar dediyse içinizi ferah tutun. Açık cezaevleri çok kötü değil. Tavuk besliyorlar, inek besliyorlar yoğurt yapıyorlar. Bahçe işleri ile uğraşıyorlar. Sinema,tiyatro gösterimleri dahi oluyor. Orada tutulan mahkumların cezaları da hafif oluyor veya belli bir süre içeride yatıp ıslah edilmiş mahkumlar yerleştiriliyor. Biraz hasretlik çekeceksiniz. İş için şehir dışına çıktı, kısa sürede dönecek gibi farz edin.

Allah yardımcın olsun.
neyse ki yanında birileri olacak tek olmayacaksın.
sayılı gün çabuk geçer demişler.
1,5-2 ay.. dediği gibi doğuma yanında olur inşallah.

iş durumu ne olacak bu dönemde peki?

Arkadaşıyla çalışıyorlardı bu zamana kadar hep yanında oldu sağolsun bugünde herşeyi o halletti avukat para vs...Kardeş qibiler zaten o yardımcı olacak o güne kadar

sitede hukuk köşesi var oraya baksana belki birşey bilen yardımcı olabilecek birileri bulunur yani inşallah bir çıkış noktası vardır canım sen bir sor oradakilere

Çok kritik haftalardasiniz çok zor farkındayım ama sakin olun ve yavrunuzu da düşünün acınızın üstüne acı eklemeyin birde..Allahım yardımcınız olsun inşallah bir an evvel kavusmaniz dileğiyle...

o kadar üzüldüm ki durumuna böyle olayların aniden gelişmesi çok ama çok kötü. Allah bebeğinide seni de korusun sen dikkat et kendine, inşallah bi çıkar yolu vardırda eşin de girmez cezaevine

X