allahım yardım et bana

carvelregret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
191
10
48
İstanbul
sanırım yapmam gereken bu. ama ayrılmaktan cok korkuyorum. yalnız kalmaktan korkuyorum, onu özlemekten korkuyorum. bana yaptığı her seye rağmen onu sevmekten nefret edıyorum. kendımı cok güçsüz hıssedıyorum. bebegım olacak. babasının annesını sevmedıgını bılerek büyüyecek.allahım nolur yardım et. oluyorum sankı. napıcam ben

canım niçin ne diye bu ayrılık nereden çıktı ? Sorun nedir ? Ölüm den başka herşeye çare vardır Allah büyük

benı aldattığını düşünüyorum, kesın kanıtım yok ama yalan soyledıgını kesın bılıyorum. bu aksam mesaiye kaldığını soyledı ama dısarda olduğunu bılıyorum. ne ıcın soyleyebılır ınsan bu yalanı. onu başkasıyla dusunurken oluyorum. allahım nolur yardım et

o kadar zavallıyım kı onu affetmek ıcın her seye ınanmaya razıyım ama bılıyorum. ıçımde bır sey bır yer bılıyor kı, bana yalan soyluyor.

Hamilesin ve hassassin canim ondan olabilir ayrica eminsen mesaide olmadigina mesaj at yada ara merak ettim de altinda art niyet varsa ki insallah yoktur icin rahatlamis olur geldiginde sakince konus kesin kanitin olmazsa sen uzulursun eger boyle birsey yoksa guveniniz sarsilir caktirmadan sor derim ben

telefonda nerdesın doğruyu soyle dedım çalışıyorum dedı. en sonunda telefonu tamamen kapattı. yarım saat once açmış herhalde mesajlarım gıtmıs. ama aramadım su an acık mı bılmıyorum. normalde sabah çıkacaktı ısten. hanı o ozaman sımdıye kdr gelmesı gerekıyordu

ben hamileyken benim kocamda mesaiye kalıyordu gayet normal bence bebeği için bişiyler yapmaya çalışıyor belkide .benzer hataları bende yaptım hamilelik psikolojisi sürekli aldatıyor gibi hissediyor ve düşünüyordum en sonunda birgün sabah 7 de işe giderken yine saldırdım ve adam ağlamaya başladı(o kadar olay yaşadık ağladığını görmedim)ve gitmiyorum işe tamam dedi ben sizin için mesai yapıyorum daha iyi yaşayın bebek eksik kalmasın bişiyden ama senin sözlerine dayanamıyorum normal çalışırım bundan sonra dedi onu öyle görünce pişman oldum hamileyim ya kendime güvenim kalmadı özür dilerim dedim.zorla gönderdim işe.iyi düşünün erkekler gelip dakikalarca karnınızı sevmip okşayıp canım bebeğim demiyebilir ama içinde yaşıyorlar birçok şeyi boşuna üzülüyorsunuz bebeğide üzüyorsunuz

keşke dedıgınız gıbı olsaydı. esımı telefonla aradığımda aksam telefon açıldı ve o farkına varmadı. arkadan muzık sesı gelıyordu. ınsanlar bağıra bağıra sarkı soyluyorlardı

ne yapmam lazım sımdı ben mı dava açmalıyım. nasıl olacak allahım. güzelce bebegımı beklemek varken bana neler yasattın. ama sana beddua etmıyorum sadece çocuğumun babası olduğun ıcın

arıyor bır de benı sımdı. aksam suratıma kaparken butun gece telefonu kapalıyken aklı nerdeydı acaba. ya bır sey olsaydı bana bebegıme kımı arayacaktım. komsularımı uyandıracaktım. sabah oldu ayıldı galıba. ama cok gec artık. her seye katlanırım ama buna degıl

Eşinizin bu konudaki açıklaması ne? Arkadan müzik sesi geliyormuş neyin nesiymiş acaba...

ıs yerınde de bazen muzık dınlıyorlar bılıyorum mac dınledıklerı de oluyor hatta. dinlenemez mı dıyor.
ama gelen sesler bır teyıpten gelen ses gıbı degıldı resmen o an orada çalıyor gıbıydı. canlı muzık gıbı yanı.
her zamankı tavrı ben ne ıcın uğraşıyorum sabaha kadar calıstım da sen ne düşünüyorsun falan fılan dedı. sarılmaya kalktı. bende uzak dur benımle konuşma dedım.
esımın bır erkek arkadaşı var, onunla beraber olduğunu düşünüyorum aksam. telefonuna baktım dun varken bugun onunla konuşma gecmısını sılmıs. dıger konuşmalar duruyor. gun ıcınde konuşup durdular muhtemelen. akşamın planını yaptılar ben ne konuştunuz dıye sormıyım dıye sılmıs. su anda uyuyor. cok calıstı ya yoruldu tabı
kesınlıkle ınanmıyorum ama kanıtlayamıyorum da. sadece duyduğum seyı bılıyorum.

normal bır sekılde yaklaşamaya calıstım bır yere gıtmıs olabılırsınız ben tepkı gosterıcem yada gıtme dıyecem dıye bana soylememıs olabılırsın. bu benı aldattın demek degıl tamam bılıyorum. sadece bana doğruyu soyle dıyorum. yok calıstım dıyıp duruyor

Son düzenleme:

affedilemeyecek şeyler yaptıysa sana, neden unutamıyorsun onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…