Allahıma binlerce kere şükürler olsun hamileyiiimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bsp

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
420
0
296
51
İstanbul
kızlar merhaba şükürler olsun ki ha mi le yiiiimm.....Yüce Rabbim dualarımı kabul etti...dün 10.günümdü ve değerim 451 çıktı...2 blast embriyo transfer edildi,2.denememde hamdolsunki sonuç pozitif çıktı..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...ve tabiki değerimi her geçen gün katlasın ve bebeişlerim beni terk etmesin:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hayırlarla Bebeğine Kavuşursun ınşallah..
Rabbim, Analı babalı Güzel Bahtlı Nuryüzlü kuzunu sana bağışlasın bi ömür.. darısı bize..

senin adına çok sevindim.sende bizim için dua et şekerim

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

oleyyy oleyyy oleyyyy oleeyyy süpersin canım ya bu arada bence çoğul gebelik senin ki

çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin.sorununuz neydi canım.

bu arada hangi merkez doktorun kim sorun neydi ve belirti olarak neler yaşadın bizimle paylaşırmısın canım

kızlar merhaba şükürler olsun ki ha mi le yiiiimm.....Yüce Rabbim dualarımı kabul etti...dün 10.günümdü ve değerim 451 çıktı...2 blast embriyo transfer edildi,2.denememde hamdolsunki sonuç pozitif çıktı..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...ve tabiki değerimi her geçen gün katlasın ve bebeişlerim beni terk etmesin:CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım çok sevindim. inşallah hayırlısıyla kucaklarına bile alırsın bebişlerini.
daırısı başımıza 15günde kadar transferim olacak. hamişlerin duası kabul olur. du et:)

kızlaar hepinize iyi dilekleriniz çok teşekkür ederim..Allahım en kısa sürede hepinize pozitif sonuçlar göstersin ...bebiş özleminin ne demek olduğunu çok çok iyi bilenlerdenim...yaklaşık 2 yıldır uğrşıyoruz gerçi son 1 yıldır ciddi ciddi uğraşmaya başladık.2 denemem oldu 1.yi hiç saymıyorum bile beylikdüzü medicanada yaptırdım ilgi alaka sıfırdı öylesine tüp olsun diye yaptılar diyebilirim 2. denememi Brüksel Tüp bebekte yaptırdım Yücel Hoca ve ekibi inanılmaz iyiydiler ilgi,alaka müthişti hemşireler o kadar ilgiliydilerki resmen ordan çıkarken mutlu olarak çıkıyosun...bizde sebepsiz inferlite idi gerçi sadece yücel hoca eşimin morfolojisinde sorun olduğunu söyledi ve imsi tekniğini uyguladı ve Allahıma şükür sonuç ilk defa pozitif çıktı inşallah değerim katlar:Saruboceq:Hepiniz için duacıyım arkadaşlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

bu arada hangi merkez doktorun kim sorun neydi ve belirti olarak neler yaşadın bizimle paylaşırmısın canım
canım doktorum Yücel Karaman dı ,sebepsiz inferliteydi belirti olarak 6. gün yumurtalıklarıma bir ağrı saplandı ama sonra geçti sonraki gün bi şeyim olmadı ama son iki gün sanki adet olucakmışım gibi yumurtalıklarım ağrıdı ama ara ara saplanan ağrı sonra geçiyodu bide son 2 gün beklemenin verdiği umutsuzluk vardı acabalarla dolu.....

canım çok sevindim. inşallah hayırlısıyla kucaklarına bile alırsın bebişlerini.
daırısı başımıza 15günde kadar transferim olacak. hamişlerin duası kabul olur. du et:)

ah canım bütün dualarım sizlerle transferin hayırlı olur ve bebişlerin sana sıkıca tutunur gerçi daha çok yeniyim ama inşallah bebişlerim benimle kalır

alhh analı babalı buyutsun kucagına almayı nasp etsınnnnnn maşş.darısı bıze olsun duanı eksık etme

Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin, cok rahat bir hamilelik gecirirsiniz Insallah :nazar:

gözün aydın canım allah kucagına saglıklı bir şekilde almayı nasip etsin insallah darısı tüm anne olmak isteyenlere dualarını eksik etme

Hayırlısı olsun darısı bizlerin başına umarım sorunsuz, sağlıklı, mutluluk dolu bir hamilelik geçirirsiniz ve nurtopu gibi bebiş'inizi kucağınıza alırsınız :)

hayırlı olsun tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alamyıda nasıp etsın ınŞallah
bende bı ara bu merkezı dÜŞÜnÜyordum sana tÜp tedavısı ne kadara mal oldu sakıncası yoksa paylaŞırmısın bırde yenı yasada 2 .denemede 1 embrıyo transfer edılmecektı sana 2 tane konumuŞ 2.denemde bunu nasıl yaptılar ben doktorumla konuŞtuĞumda 1.ve 2.denemede tek embrıyo konulması Şartı getırdı devlet bende Çok ÜzÜldÜm bu duruma ama 2 tane koyan yerlerde varmıŞ ozaman bunu okuyunca Çok sevındım...
Rabbıme emanet olun.rabbım bızlerede kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamılelıĞı nasıp etsın ınŞallah rabbıme emanet olun...

Merhaba rabbİm saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞına alamyıda nasİp etsİn İnŞallah
bende bİ ara bu merkezİ dÜŞÜnÜyordum sana tÜp tedavİsİ ne kadara mal oldu sakıncası yoksa paylaŞırmısın bİrde yenİ yasada 2 .denemede 1 embrİyo transfer edİlmecektİ sana 2 tane konumuŞ 2.denemde bunu nasıl yaptılar ben doktorumla konuŞtuĞumda 1.ve 2.denemede tek embrİyo konulması Şartı getİrdİ devlet bende Çok ÜzÜldÜm bu duruma ama 2 tane koyan yerlerde varmıŞ ozaman bunu okuyunca Çok sevİndİm...
Rabbİme emanet olun.rabbİm bİzlerede kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamİlelİĞİ nasİp etsİn İnŞallah rabbİme emanet olun...

amiiin canım darısı isteyen herkesin başınaa olsunnn....canım herşeyden önce Brükseli şiddetle öneriyorum eğer tutmasa 3.yü de orda düşünüyodum..canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 37 nin içindeyim yasa 35 yaş üzerine 2 embriyo transferini uygun gördüğü için banada 2 embriyo transfer edildi yaşım ilk defa işime yaradı gerçi Allahım verdikten sonra 1 taneyide verir hiç bunları kafana takma hayırlısı herşey Allahtan:Saruboceq::nazar:

Amın
ınŞ
cnmcım rabbım saĞsalım kucaĞına almayıda nasıp etsın ınŞallah ben 35 ten kÜÇÜk olduĞum ıÇın malesef bıze tek embrıyo konulacak...
Cvbın ıÇın Çok teŞekkÜrler pekı ne kadara mal oldu tÜp orda sakıncası varmı paylaŞırsan Çok sevırım rabbıme emanet olun...

Back
X