ALLahıma binLerce kez şükürler olsun... Sonunda hamileyim..

tebrikler canım. allah kucağına almayı nasip etsin inş.dualarımız seninle ve bekleyenlerle..

slm arkadaşlar bizde uzun zamandan beri bebek için tedavi görüyorduk eşime varikosel dediler mutlaka ameliyat olmalısın demişlerdi eşim olmadı,sperm sayısı azdı doktorlar bu şartlarda asla bebeğiniz olmaz tüp bebek dedi,istemedik. Allah bu ya doğal yollarla hamile kaldım ve şuan 6+1 haftalık hamileyim her doktora inanmayın mutlaka başka doktorlara başvurun. ovülasyon zamanınızı takip edin ve ilişkiden sonra asla yataktan kalkmayın ve temizlenmeyin ben bu şekilde hamile kaldım Allahtan ümid kesilmez,kafanıza takmayın inanın işe yarıyor.Yeterki stresten uzak durun.Dilerimki Yüce Rabbim dileyen isteyen herkeze versin.

hepinize teşekkür ederim kızlar. allah olmayanlara da versin :Saruboceq:

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
bende hamileyim diye haykırmak istiyorum benim sesimide duy ya rabbim

çok çok tebrkler..Allahım isteyen herkese(bende dahil) sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..size de tez zamanda çocuğunuza sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı diliyorum..

çok çok tebrkler..Allahım isteyen herkese(bende dahil) sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..size de tez zamanda çocuğunuza sağlıklı bi şekilde kavuşmanızı diliyorum..

çok çok tesekkurler canım a.s. allah sizlere de versinnn en hayırlısından :Saruboceq:

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

tebriklerrrrrr allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhh

hayırlı olsun cannı m saglıkla kucakla inşş darısı isteyen herkesin başına inşş

tebrikler canim..allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım.Sevincini ve duygularını çok iyi anlıyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…