Allahıma şükürler olsun mucizem benimle kızlar

eskisehirli2626

OLUŞUM GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
389
2
96
38
Eskişehir
MERHABA ARKADASLAR BEN 2 YILDIR BEBEK ICIN UGRASIYORDUM 3 ASILAMA DENEDIM OLMADI KURLER TEDAVILER EN SON TUP BEBEKTI SANSIMIZ VE DUN ANOTOLIA TUP BEBEGE ON GORUSMEYE GITTIK HOCA ULTRASONA BAKTI KESE GIBI BISEY VAR DEDI ADETMI OLCAN YOKSA BEBEKMI VAR DEDI BENDE ADET OLACAGIM HOCAM ADETIM 7 GUN GECTI AMA BENIM ZATEN DUZENSIZ DEDIM ADET SANCISI CEKTIM ICIN BULENT HOCADA KANDA BAKALIM GEBE DEGILSEN TUP BEBEGIN DETAYLARINI KONUSALIM DEDILER BEN ZANNETMIYORUM DEDIM 2 SENEDIR NEGATIP OLDUGU ICIN NEYSE KAN ALDILAR HEMSIRE BELKIDE BEBEGIN TUP BEBEK MERKEZINE GELMENI BEKLEDI BURASI VESILE OLUR DEDI INS BIR MUCIZE OLMUSTUR DEDIM HEMSIREYE 1 SAT ESIMLE SABIRSIZLIKLA BEKLEDIK VE HEMSIRE HAMILESINIZ DYINCE SOK OLDUM AGLAMAYA BASLADIM ELIM AYAGIM TITREDI SAKINLESINCE HEMEN ESIME SOYLEDIM ODA INANAMADI SAKAMI DIYE RUYADA GIBIYIM IMKANSIZDI NORMAL OLMASI OLE DEMISTI DOKTORLAR ALLAHIMA SUKURLER OLSUN BU MUTLULUGU TATTIM INS HEPINIZ TADARSINIZ BU MUTLULUGU INS BEBEGIM SIMSIKI TUTUNUR BIRAKMAZ BENI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGIMA ALIRIM BANA DUA EDIN KIZLAR BENIM DUALARIM SIZLERLE INS KAVUSACAGIZ BEBEKLERIMIZE UMUDUNUZU INANCINIZI YITIRMEYIN MUCIZ<ELER GERCEKTEN VAR YETERKI VAKIT SAATI GELSIN ALLAHIM ISTESIN HER SETDE BIR HAYIR VAR DARISI INS SIZLERE UZUN OLDU YAZIM TSK IYIKI VARSINIZ:lepi:a.s.

Cok guzel bir haber;-)) Gercekten minik mucize olmus sizinkisi.... Saglikla kucaginiza alirsiniz ins.. Allah tamamina erdirsin..

ne güzelya,senin adına çok mutlu oldum.bende anatoliada tedavimi yaptırmıştım,doktorum bülent hocaydı. tam1 ay önce ikizlerimi kucağıma aldım Şükürler Olsun.darısı başına ınşallah.senin hikayen gerçekten mucize gibi:)).

ayyyy canım yaa inanmıyorum ne kadar güzell bi haber çok tebrik ederim gözlerim doldu valla.bende gecen ay tüp bebekten negatif sonuç aldım banada böle bi mucize olur mu acaba? canım sizde problem neydi ?

eskişehirli çoook tebrik ederim canım..Rabbim ol deyince olmayacak birşey yok işte..sen de bunun en güzel örneğisin şuan..inşallah sağ sağlim kucağına almayı da nasip eder Allah..bizlere de dua et canım..tekrar tebrikler..

ayyyy canım yaa inanmıyorum ne kadar güzell bi haber çok tebrik ederim gözlerim doldu valla.bende gecen ay tüp bebekten negatif sonuç aldım banada böle bi mucize olur mu acaba? canım sizde problem neydi ?

canım ıns bebegın senınde süpriz yapar kendılınden gelır ıns mucızen umudunu yıtırme erkek ınfertılesı hareket sayı canım normal ımkansızdı ama ımkansız dıye bısey yok allahım verdı sukurler olsun:Saruboceq::Saruboceq:

tsk tatlım allah sanada nasıp etsın dua etmezmıyım canlarım hep edıcem tabıkı ıns sızınde mucızelerınız gerceklesır hala ınanamıyorum ben ruyadayım sankı opuyorumnanaktan

canim Allah kucaginada almayi nasip etsin
gozlerim doldu okurken
sen temmuz ayinda tup bebek yapicaklarin topigindeydin sanirim
Allahim bizede mucizelerini verir insallah

kirbire Masallah
hepimizi cok yurekten sevindiriyor cesaretlendiriyor boyle guzel haberler, Allah buyuk.
saglicakla dogumdan geldiginiz gunleri de yazmak nasip olsun

Tebrikler arkadsim sayiden mucize, allah bizlerede boyle mucizeler nasip eyler insallah, cok sevindim senin adina, allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip eyler insalla...

canım hayırlı olsun.. yazını okuyunca geçen seneki halim aklıma geldi... Ben de dış gebelik ameliyatından 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 6 haftalıkken düştü ama yine de o mucizeyi yaşamış olmak bile çok büyük mutluluk Allahım dileyen herkese en kısa zamanda evladını nasip etsin...

Hepınıze cok tesekkurler arkadaslar ıns mucızem sonuna kadar benımle kalır zamanındada saglıklı bır sekılde kucagıma alırım ıns allahım olmayanlarada yasatsın bu duyguyu ıns

canım benim eşimdede morfoloji sorunu var yaptığın kürleri burdan yazarsan bana ve bizim gibilere yardımcı olursun.senin adına gerçekten çok sevindim allahım o zorlu yollardan tam geçmeye hazırlanırken sana bu mutluluğu yaşattı.ben tüp bebek tedavisinde çok yıprandım bi daha onları çekmeyi göze alır mıyım bilmiyorum o yüzden şimdi şu morfolojiyi düzeltmem gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…