Allahımm noluur :(

Kızlar bence o kürler filan işe yaramıyo doktorum da demişti..
Bence doktora gidip yumurtalarınıza baktırın
Ben baktirdim canim ya birkac kere yumurtlama donemlerimde gittim yumurtam gelisiyormu diye. Doktor cok iyi diyor yumurtan gelismis olabilir diyor olmuyor. Sonradan anladimki yumurtam bazen buyumeye devam edip kist oluyormus catlamiyormus yani. Klomen tedavimdede oyle oldu maalesef.

Bilmiyorum bana da aşılama yaptırcagım zaman öyle demişti ama tutmamıştı canım..zamanı varmış demekki böyle şeylerin..sen yine kontrole git bence bide ilişki yaşarken rahat ol biz bu ay rahattık sadece, o da aşılamam tutmadıği için olmaz bebeğimiz diye düşünüyodukk
Bu ay ilişkiyi iki günde bi yapmadık ne zaman içimizden gelirse..ama diğer aylarda hep iki üç güne bi yapıyoduk
Bizde gun asiri deniyoruz doktor oyle dedi cunku. Fakat gorev haline gelince cidden cok tatsizlasiyor. Yani sizin yaptığınız gibi yapayim diyorum ama o zamanda zaten catlama sorunu var. Gec mi catlar catlamaz mi denk gelmez. Yani gun asiriyla olmayan ole hic olmaz gibi geliyor hep. Ne bilim.

Her şeyde vardır bi hayır zamanı gelince vakti gelince herşey olması gerektiği gibi olur inan sadece hayırlısı ni işte önemli olan o
Iste insan dogru zaman oldugunu dusunuyor. Bakinca benim icin zamani gelmis gbi duruyor. Butun kosullar hazir diyorum. Ama olmuyor:( hayirlisi insallah

Bizde gun asiri deniyoruz doktor oyle dedi cunku. Fakat gorev haline gelince cidden cok tatsizlasiyor. Yani sizin yaptığınız gibi yapayim diyorum ama o zamanda zaten catlama sorunu var. Gec mi catlar catlamaz mi denk gelmez. Yani gun asiriyla olmayan ole hic olmaz gibi geliyor hep. Ne bilim.
Ovü testlerini kullan bana da herkes önermişti almayı düşünüyodum gebelik olmasaydı bu ay alcaktım

Hergün olmaması lazım diye düşünme bence. Belli olmuyor böyle şeyler. 1.5 sene sonra artık olsun diye hergün veya haftada 5 kesin ilişki olduğu zaman 2.ayında aldım bende hamilelik haberini.
İsteyen herkese versin inşallah Allahım. .
Teşekkür ederim allah bağışlasın darısı bizlere inşallah

Kaç yıllık evlisin canım ne zamandır istiyorsunuz? Benim de bi ay klomen tedavim vardı başarısız oldu
Ben yaklasik 2 yillik evliyim canim. 15 aydir istiyoruz. Klomen tedavisinden cok umidim vardi acikcasi. O ay inanilmaz uzuldum. Ustelikte yumurtam da gereken olgunluktayken catlatma ignemide olmustum. Ama catlamadi kist oldu iste.

Ben yaklasik 2 yillik evliyim canim. 15 aydir istiyoruz. Klomen tedavisinden cok umidim vardi acikcasi. O ay inanilmaz uzuldum. Ustelikte yumurtam da gereken olgunluktayken catlatma ignemide olmustum. Ama catlamadi kist oldu iste.
Hmm anladım canım daha 15ay olmuş umudunu yitirme denemeye devam..
Klomenden ben umutlu değildim çok etkili bi ilaç değill benim de yumurtamı büyütmüştü doktor çatlama iğnesi de yapmıstı ama tutmadı bida da klomen kullanmadım canım 6ay kullanan var

Hmm anladım canım daha 15ay olmuş umudunu yitirme denemeye devam..
Klomenden ben umutlu değildim çok etkili bi ilaç değill benim de yumurtamı büyütmüştü doktor çatlama iğnesi de yapmıstı ama tutmadı bida da klomen kullanmadım canım 6ay kullanan var
Evet canim biliyorum ama şahsen ben o kadar uzun sure kullanmam. Sonucta yan etkileride oluyor. Hatta ikinci kez bile kullanmayi dusunmuyorum. Bende kist yapti birde o kistlerde bonusu oldu resmen.

Evet canim biliyorum ama şahsen ben o kadar uzun sure kullanmam. Sonucta yan etkileride oluyor. Hatta ikinci kez bile kullanmayi dusunmuyorum. Bende kist yapti birde o kistlerde bonusu oldu resmen.
Aynen bence de..doktorum da bana o yüzden bida vermedi
Kist için gitmedin mi doktora

Aynen bence de..doktorum da bana o yüzden bida vermedi
Kist için gitmedin mi doktora
Klomen kullandigim ay adete 1 2 gun kala gittim. Kistleri gorduk. Doktor ilac vermedi. Kendiliginden gecer 2 3 aya kadar dedi. Sonrasinda kontrole gitmedim. Üzerinden 2 ay falan gecti. Gectimi gecmedimi bilmiyorum ama moralim bozulunca doktorada ara verdim.

Back
X