• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahımm noluur :(

Evet canım kanda ve idrarda pozitif çıktı ama keseyi filan görmeden hala inanmıyorum ben :KK66: mucize resmen ya aşılamam tutmamıştı geçen ay..bida doktora gitmedim ama ilerde tüp bebek düşünüyoduk kendiliğinden geldi bebişim :)
Kac haftaliksinki? Ilk basta tedirgin oluosunda sonradan gozukebilir icini ferah tut

Gittik
Hatta çok iyi bi yumurtanız var dedi
Bilmiyorum bana da aşılama yaptırcagım zaman öyle demişti ama tutmamıştı canım..zamanı varmış demekki böyle şeylerin..sen yine kontrole git bence bide ilişki yaşarken rahat ol biz bu ay rahattık sadece, o da aşılamam tutmadıği için olmaz bebeğimiz diye düşünüyodukk
Bu ay ilişkiyi iki günde bi yapmadık ne zaman içimizden gelirse..ama diğer aylarda hep iki üç güne bi yapıyoduk

Bilmiyorum bana da aşılama yaptırcagım zaman öyle demişti ama tutmamıştı canım..zamanı varmış demekki böyle şeylerin..sen yine kontrole git bence bide ilişki yaşarken rahat ol biz bu ay rahattık sadece, o da aşılamam tutmadıği için olmaz bebeğimiz diye düşünüyodukk
Bu ay ilişkiyi iki günde bi yapmadık ne zaman içimizden gelirse..ama diğer aylarda hep iki üç güne bi yapıyoduk
Anladım teşekkür ederim
Biz Hergün iki kere hatta aslında ikiye indirmek lazım hatta bazen üç
Ne zaman içimizden gelirse yaparsak hergün olur
Hergün yapmamak lazım biliorum aslında ama...

Herhlde gozukur ama gozukmezsede erkenden gozukmedi filan oluyo bazi doktorlar sinir oluyorum... ins gorursunuz cnm sabirsizlikla bekliyorum snuclarini
İnşallah gözükür canım ya iki günde değerim 87den 322ye çıkmışş sanırım artar daha dimi :)
YaZarım mutlaka :KK15:

Peki çok vaktinizi almıcam son kez şunu sorucam
Hani hamile kaldığınız ay aşılama tutmadığı için umudunuz yoktu yaaa hiç mi yoktu yani imkansız mı diyordunuz yoksa ufacık da olsa umudunuz var mıydı
Est istediğini sorabilirsin
Ben de burda kk da birçok soru soruyordum yardım arıyordum sağolsun burdaki insanlar çok iyiler birçok cevap buldum sorularıma ve yardım destek gördüm iyiki varlar :KK200:
Hiç umudum yoktu en ufak bile..aşılama tutmayınca eşimle aramızda soğukluk olmuştu artk ikimizin de içinden gelmiyodu cinsellik..nasılsa bebek olmuyo diye bikaç kez denedik

Est istediğini sorabilirsin
Ben de burda kk da birçok soru soruyordum yardım arıyordum sağolsun burdaki insanlar çok iyiler birçok cevap buldum sorularıma ve yardım destek gördüm iyiki varlar :KK200:
Hiç umudum yoktu en ufak bile..aşılama tutmayınca eşimle aramızda soğukluk olmuştu artk ikimizin de içinden gelmiyodu cinsellik..nasılsa bebek olmuyo diye bikaç kez denedik
Teşekkürler :) demek umudun tamamen gitmesi gerekiyormuş :) sağolun

Anladım teşekkür ederim
Biz Hergün iki kere hatta aslında ikiye indirmek lazım hatta bazen üç
Ne zaman içimizden gelirse yaparsak hergün olur
Hergün yapmamak lazım biliorum aslında ama...
Hergün olmaması lazım diye düşünme bence. Belli olmuyor böyle şeyler. 1.5 sene sonra artık olsun diye hergün veya haftada 5 kesin ilişki olduğu zaman 2.ayında aldım bende hamilelik haberini.
İsteyen herkese versin inşallah Allahım. .

Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba :KK43:
30 gec bi yas değil

Back
X