- 27 Şubat 2012
- 16.941
- 28.626
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Tamam canım bol bol dua edicem
İnşallah oğluşuna bide kardeş gelir :) çalışmalara başladın mı
Yok canım esim oğlumuz 10 yasına gelince istiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım bol bol dua edicem
İnşallah oğluşuna bide kardeş gelir :) çalışmalara başladın mı
Kac haftaliksinki? Ilk basta tedirgin oluosunda sonradan gozukebilir icini ferah tutEvet canım kanda ve idrarda pozitif çıktı ama keseyi filan görmeden hala inanmıyorum benmucize resmen ya aşılamam tutmamıştı geçen ay..bida doktora gitmedim ama ilerde tüp bebek düşünüyoduk kendiliğinden geldi bebişim :)
Bilmiyorum bana da aşılama yaptırcagım zaman öyle demişti ama tutmamıştı canım..zamanı varmış demekki böyle şeylerin..sen yine kontrole git bence bide ilişki yaşarken rahat ol biz bu ay rahattık sadece, o da aşılamam tutmadıği için olmaz bebeğimiz diye düşünüyodukkGittik
Hatta çok iyi bi yumurtanız var dedi
Aaa nedenmiş o? Bide sen bana neden sempati duyuyosun merak ettimYok canım esim oğlumuz 10 yasına gelince istiyor :)
Kaç haftalık bilmiyorum ama kan sonucuma göre 4haftalık filan..bugün tekrar kan verdim 322 olmuşKac haftaliksinki? Ilk basta tedirgin oluosunda sonradan gozukebilir icini ferah tut
Anladım teşekkür ederimBilmiyorum bana da aşılama yaptırcagım zaman öyle demişti ama tutmamıştı canım..zamanı varmış demekki böyle şeylerin..sen yine kontrole git bence bide ilişki yaşarken rahat ol biz bu ay rahattık sadece, o da aşılamam tutmadıği için olmaz bebeğimiz diye düşünüyodukk
Bu ay ilişkiyi iki günde bi yapmadık ne zaman içimizden gelirse..ama diğer aylarda hep iki üç güne bi yapıyoduk
Öyle de şans yüksek olur diyorlar bilmiyorum ki :) sen oluruna bırakAnladım teşekkür ederim
Biz Hergün iki kere hatta aslında ikiye indirmek lazım hatta bazen üç
Ne zaman içimizden gelirse yaparsak hergün olur
Hergün yapmamak lazım biliorum aslında ama...
Bırakamıyorum :))Öyle de şans yüksek olur diyorlar bilmiyorum ki :) sen oluruna bırak
Bi kac hafta daha bekle 8. Haftaya kdrda kalp atisini bekle..Kaç haftalık bilmiyorum ama kan sonucuma göre 4haftalık filan..bugün tekrar kan verdim 322 olmuş
Dimi çok takıntılıyız bu konuda ben de öyleyim malesef :)Bırakamıyorum :))
Perşembe günü kese için cagırdı ozaman kadar degerim yükselir kese gözükür dimi??Bi kac hafta daha bekle 8. Haftaya kdrda kalp atisini bekle..
Herhlde gozukur ama gozukmezsede erkenden gozukmedi filan oluyo bazi doktorlar sinir oluyorum... ins gorursunuz cnm sabirsizlikla bekliyorum snuclariniPerşembe günü kese için cagırdı ozaman kadar degerim yükselir kese gözükür dimi??
Peki çok vaktinizi almıcam son kez şunu sorucamDimi çok takıntılıyız bu konuda ben de öyleyim malesef :)
İnşallah gözükür canım ya iki günde değerim 87den 322ye çıkmışş sanırım artar daha dimi :)Herhlde gozukur ama gozukmezsede erkenden gozukmedi filan oluyo bazi doktorlar sinir oluyorum... ins gorursunuz cnm sabirsizlikla bekliyorum snuclarini
Est istediğini sorabilirsinPeki çok vaktinizi almıcam son kez şunu sorucam
Hani hamile kaldığınız ay aşılama tutmadığı için umudunuz yoktu yaaa hiç mi yoktu yani imkansız mı diyordunuz yoksa ufacık da olsa umudunuz var mıydı
Teşekkürler :) demek umudun tamamen gitmesi gerekiyormuş :) sağolunEst istediğini sorabilirsin
Ben de burda kk da birçok soru soruyordum yardım arıyordum sağolsun burdaki insanlar çok iyiler birçok cevap buldum sorularıma ve yardım destek gördüm iyiki varlar
Hiç umudum yoktu en ufak bile..aşılama tutmayınca eşimle aramızda soğukluk olmuştu artk ikimizin de içinden gelmiyodu cinsellik..nasılsa bebek olmuyo diye bikaç kez denedik
Hergün olmaması lazım diye düşünme bence. Belli olmuyor böyle şeyler. 1.5 sene sonra artık olsun diye hergün veya haftada 5 kesin ilişki olduğu zaman 2.ayında aldım bende hamilelik haberini.Anladım teşekkür ederim
Biz Hergün iki kere hatta aslında ikiye indirmek lazım hatta bazen üç
Ne zaman içimizden gelirse yaparsak hergün olur
Hergün yapmamak lazım biliorum aslında ama...
Evet canim gittim tahliller muayeneler hepsini oldum. 1 basarisiz klomen tedavim var.Aminn çok teşekkür ederim canım Allahım inşallah sizlere isteyen herkese nasip etsin..herşey nasipmiş bunu bi kez daha anladım
Doktora gittin mi
30 gec bi yas değilÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba![]()