• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahımm noluur :(

Burda yazılanlarla daha olumlu bakmaya başladım canım çok sağolun
Yaşım daha genç dimi yani çocugumun ilerde her döneminnde yanında olabilirim dimi
Artık evlenme ve çocuk sahibi olma yaşı ilerledi insanlar 35-40 yaşında evlenip çocuk sahibi olmaya karar verebiliyor kafanızda çok büyütmeyin ve eğer bir bebeğiniz olacaksa onun bu dünyaya geleceği bir zaman var o zamandan ne önce ne sonra siz ne yaparsanız yapın olmayacak nasip kısmet işleri

Burda yazılanlarla daha olumlu bakmaya başladım canım çok sağolun
Yaşım daha genç dimi yani çocugumun ilerde her döneminnde yanında olabilirim dimi
Kesinlikle çok gençsin daha merak etme sitres yapma sağlıklı beslen herşey istediğin gibi olur umarım

Canım açıkçası bunu doktoruma ben de sormuştum yani tedavi süresince ne yiyelim ne içelim gibisinden..
O da bana gülmüştü hiçbişey işe yaramaz nette yazılanlara takılma demişti
Aslında kafam karısık bu konuda
Çünkü bitkisel tarfilerle hamile kalan da var ama bi yandan bilimsel bir yanı yok saçma geliyo
Ben de bir doktora sordum canim, diyor ki "tüp bebekcilere bazen karşı çıkıyorum, hastaya o ilacı veremezsin bu tedaviyi uygulayamazsin diyorum ve bir bakiyorum hasta gebe kalmis,o yüzden hiç karışmıyorum artik diyor, belki tesadüfen oldu, hastanın gebe kalacağı vardı ama bunu asla bilemeyiz tüp bebek doktorlarının çalışma tarzı farklı" dedi. Deneme yanılmadan kastım bu. Bebek islerinde, hiçbir şey net değil hep varsayım :KK43:

Artık evlenme ve çocuk sahibi olma yaşı ilerledi insanlar 35-40 yaşında evlenip çocuk sahibi olmaya karar verebiliyor kafanızda çok büyütmeyin ve eğer bir bebeğiniz olacaksa onun bu dünyaya geleceği bir zaman var o zamandan ne önce ne sonra siz ne yaparsanız yapın olmayacak nasip kısmet işleri
Tabi orası öyle nasipten öte yok
Ama bana göre 30lu yaşlar çok geç :(
Tabiki geç olsun güç olmasın demişler ama gönlümden geçen 22lerde filan evlenip 25 gibi anne olmaktı :)

Kesinlikle çok gençsin daha merak etme sitres yapma sağlıklı beslen herşey istediğin gibi olur umarım
Aşılama yaptırdıgımda görsen neler yedim :) :) eşime tamamen organik besinler aldırıyodum canım çekse bile zararlı şeyler yemiyodum ama tutmayınca şuan ne bulursam onu yiyorum :)
Beslenme etkiler mi acaba ??

Ben de bir doktora sordum canim, diyor ki "tüp bebekcilere bazen karşı çıkıyorum, hastaya o ilacı veremezsin bu tedaviyi uygulayamazsin diyorum ve bir bakiyorum hasta gebe kalmis,o yüzden hiç karışmıyorum artik diyor, belki tesadüfen oldu, hastanın gebe kalacağı vardı ama bunu asla bilemeyiz tüp bebek doktorlarının çalışma tarzı farklı" dedi. Deneme yanılmadan kastım bu. Bebek islerinde, hiçbir şey net değil hep varsayım :KK43:
Bilim dahi çaresiz bu konuda..tüp bebekte bile tutmama ihtimali var malesef işte bunlar hep nasip

şöyle bir şey duydum" ben bu evlat diye yanıp tutuşanları anlamıyorum. Allah hayırlısını versin. Bak ne evlatlar var annelerine babalarına neler çektiriyorlar. Bu hayattaki en büyük beddua evladından bul demek. Eğer bir insan evlat sahibi olamıyorsa belkide Allah daha beterinden koruduğu içindir" bunu bir arkadaşım anlattı o da başka bir yerden duymuş. Tabiki evlat sahibi olma duygusunu yaşamak herkesin arzusu. Çokta mantıklı makul gaklı bir istek. Ama gerçekten de ya allah beterinden koruyorsa. Ya doğacak çocuğun sağlık problemleri olacaksa ve o acı çekerken siz eriyip bitecekseniz. Ya sizi çok üzecekse. Yani allah böyle şeyleri kimseye vermesin ama bunlarda hayatın gerçekleri. Bazı şeyler olmuyorsa da bir hayır vardır. Bazen her şeyin doğru zamanını beklemek lazım. Olmuyor diye yıpratmamak lazım. Bu da bir bakış açısı. Duydum ileteyim dedim.

Aşılama yaptırdıgımda görsen neler yedim :) :) eşime tamamen organik besinler aldırıyodum canım çekse bile zararlı şeyler yemiyodum ama tutmayınca şuan ne bulursam onu yiyorum :)
Beslenme etkiler mi acaba ??

Ben kizima hamile kaldigimda kur degil ama sunu yaptim.
Hegun bi avuc taze ceviz ve findik yemistim.
O ay yumurtlama zamani hic bi ayinkine benzemeyen uzayan akintim oldu, yani ben oylesine denk gelmemistim daha once..
Bildigin yumurta akiydi.
Sanirim yumurta kalitesini etkiledi ben ona yordum ve o ay hamile kaldim zaten.
Bide nacizane tavsiyem dua...
Hacet namazi kilardim hemen her gece.
Rabbul alemin karsiligini da verdi hamd olsun, iki evladim var.
Allah sizlere de bagislasin tez vakitte.

Beslenme etkiler mi acaba ??[/QUOT.

Merhabalar Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin.ilk mesajınızda demişsiniz ya kimisi istemeden çocuk sahibi olur biz isteriz olmaz diye.ben de dün akşam hiç beklemediğim istemediğim korunduğum halde hamile kaldığımı öğrendim.resmen tepemden kaynar sular döküldü.geceden beri düşünüyorum uyku tutmadı kabullenemiyorum bir türlü.ben de çocuk tekrar düşünüyor musun diye soranlara derdim ki Allah isteyenlere nasip etsin. kimisi deli gibi istiyor olmuyor ben istemiyorum hamile kalıyorum yaşım 36 bir de diye düşünürken sizin mesaj denk geldi.işte rabbimin hikmetinden sual olunmuyor vardır bir bildiği demek lazım.olmuyor galiba herşey gönlümüzce

şöyle bir şey duydum" ben bu evlat diye yanıp tutuşanları anlamıyorum. Allah hayırlısını versin. Bak ne evlatlar var annelerine babalarına neler çektiriyorlar. Bu hayattaki en büyük beddua evladından bul demek. Eğer bir insan evlat sahibi olamıyorsa belkide Allah daha beterinden koruduğu içindir" bunu bir arkadaşım anlattı o da başka bir yerden duymuş. Tabiki evlat sahibi olma duygusunu yaşamak herkesin arzusu. Çokta mantıklı makul gaklı bir istek. Ama gerçekten de ya allah beterinden koruyorsa. Ya doğacak çocuğun sağlık problemleri olacaksa ve o acı çekerken siz eriyip bitecekseniz. Ya sizi çok üzecekse. Yani allah böyle şeyleri kimseye vermesin ama bunlarda hayatın gerçekleri. Bazı şeyler olmuyorsa da bir hayır vardır. Bazen her şeyin doğru zamanını beklemek lazım. Olmuyor diye yıpratmamak lazım. Bu da bir bakış açısı. Duydum ileteyim dedim.
Ayy en korktugum şey zaten Rabbim evlat sınavı vermesin her zaman içimden şunu geçiririm; Allahım hayırlısıysa ver hayırlı değilse verme sen evladın hayırlısını saglıklısını nasip et
Çok haklısın canım herşeyi isterken hayırlısını dilemek lazım

Ben kizima hamile kaldigimda kur degil ama sunu yaptim.
Hegun bi avuc taze ceviz ve findik yemistim.
O ay yumurtlama zamani hic bi ayinkine benzemeyen uzayan akintim oldu, yani ben oylesine denk gelmemistim daha once..
Bildigin yumurta akiydi.
Sanirim yumurta kalitesini etkiledi ben ona yordum ve o ay hamile kaldim zaten.
Bide nacizane tavsiyem dua...
Hacet namazi kilardim hemen her gece.
Rabbul alemin karsiligini da verdi hamd olsun, iki evladim var.
Allah sizlere de bagislasin tez vakitte.
Bende şöyle bişey var bişeyi düzenli yemeye başlıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum :)
Cevizi denicem canım ama namaz hiç kılmıyorum ya ne biliyim :/

Merhabalar hayırlı olsun canım ne güzel işte tekrar anne oluyosun sevin bence bak bize :( Allahım analı babalı büyütsün inşallah saglıklıca doğurursun aldırmayacaksın dimi

Merhabalar hayırlı olsun canım ne güzel işte tekrar anne oluyosun sevin bence bak bize :KK43: Allahım analı babalı büyütsün inşallah saglıklıca doğurursun aldırmayacaksın dimi
Çok teşekkür ederim.yavaştan alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu duruma.yok aldırmam yapamam öyle bir şeyi

Kesinlikle bir cana kıyma :KK43: nasibiyle gelir canım üzme kendini tadını çıkar bizleri düşün evlat hasreti çekenleri düşün
Kaç çocuğun var[/QUOTE
Kesinlikle bir cana kıyma :KK43: nasibiyle gelir canım üzme kendini tadını çıkar bizleri düşün evlat hasreti çekenleri düşün
Kaç çocuğun var
Dört yaşında bir oğlum var. Çok seviyorum onu ayrı mesele ama doğduğundan beri sık sık anneliği bana uygun olup olmadığını o kadar sorguladım ki. Çok zorlandım açıkcası büyütürken.tam kolaylaştı artık derken herşey başa saracak gibi geliyor

Dört yaşında bir oğlum var. Çok seviyorum onu ayrı mesele ama doğduğundan beri sık sık anneliği bana uygun olup olmadığını o kadar sorguladım ki. Çok zorlandım açıkcası büyütürken.tam kolaylaştı artık derken herşey başa saracak gibi geliyor
Allah bagıslasın canım
Elbette çocuk büyütmek yetiştirmek çok zor cidden ben de olmadıgı halde oldugunda nasıl yapabilcek miyim diye sorguluyorum kendimi
Ama sen tecrübelisin artık

Back
X