Allah'ın dan bul kayınvalide bozuntusu ....

Eşinizle telefonda konuşmuyorlarmı ki ses kaydı yolluyor onu anlamadım ne alaka. Bir iç.çamaşırından bakmıyorsun çıkarımı yapmış o kadar da uzatılacak kin güdüp hakaret edecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum en iyi kaynana bile illa bir laf söylüyor eşinize neden kızıyorsunuz neden anlatsın annem bunu diyor diye arayıp kavga etmenin alemi yok belki annesini arayıp lafını demiştir

Bence hiç tartışmaya girmeyin ne kadar haklı olsanızda sizi haksız çıkarır bu tip insanlar :işsiz: eşinizlede asla tartışmayın onun yüzünden ekmeğine yağ sürmüş olursunuz :işsiz: size tavsiyem bu tip insanlar sevmedikleri kişiyi mutlu görmeye dayanamazlar sizde ordan vurun :rolleyes: bütün çirkefliklerine inat gülün ve eşinizle güzel zaman geçirin :KK71:

Benim sinirlendigim anneme söyleyecek olmasi değil ki .. Ortada hiç birşey yok benim çok hatalarım varmış .. Ben çıngıraklı bir yılanım gelinim beni o yüzden aramıyor diyeceği yere hataları var diyor .. Ki hatalarım olabilir .. Ara bana söyle dimi .. Eşimin bu mesajdan sonra annesini aramadigina adım kadar eminim .. Benim üzülmem falan değil mesele eşim olay çıkmasın başım ağrimasin diye söylememiş bana eminim .. Ben yarın onada o yılan anasına da biliyorum .. Hata neymiş gorecek onlar .. Sabaha kadar beddua edesim var Allah'ın belasına ... Bidaha görüşmek nasip olmaz inşallah .. Allah'ım ya onun ya benim canimi al Bidaha o kadinin sesini duymayayim yeter artık ya çıldıracağım

Cok berbat konusuyorsunuz, okurken yeminle tiksindim.
O yaratik, cingirakli yilan, kafasi kopasica cahil dediginiz kadin sizin ESIM dediginiz adami dogurmus buyutmus.
Ayip ya.
Kendinize gelin azcik.
Bunlari esim annem icin soylese dakikasina bosarim onu.
Esiniz kendini bildikten sonra kimse bisey yapamaz ki.
Adam bu msji size mi dinletseydi ayrica?
Boyle sacma bisey olabilir mi?

Bence de bu ne nefret böyle
Allah şerrinizden korusun bağırıp çağıracak kadar bişey göremedim ben ortada
Zamanında konuşsaydınız güzel güzel ne kusurum var benim anne diye buralara gelmezdi

Bu zamana kadar ufuk üzülecek diye sustunuz ama hepsinden nefret ediyosunuz. kadın size gerizekalı dediği an ağzınızı sonuna kadar açacaktınız ki bu kadar tepenize binemeyecekti.bundan sonrası için susmayın artik.

Saat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...
Ben de senin gibiydim lafları yiyip yiyip ezik gibi otururdum bir cinnet her şeyi çöze r merak etme

sakin olun
annenıze sızı cocuk gıbı sıkayet etmeye kalksa nolacak sankı
kızım yanlıs bırsey yapmaz bır hata varsa oda hıc bır zaman tek taraflı degıldır ıyı buyuk kotuyu de ıyı eder kotu buyuk ıyıyıde kotu eder der lafı gedıgıne koyar konuyu kapatır

sız hıc muhattap almayın onu ... dedıgınız gıbı bı sorunu varsa gelıp sıze soylerdı sorun olmadıgı ıcın sorun cıkarmaya calısıyor ılla kaynanalık yapacak ıste

canınızı sıkmayın taş yerınde agırdır sız agırlıgınızı koruyun o ergenlık yaptıgıyla kalsın

Es
sakin olun
annenıze sızı cocuk gıbı sıkayet etmeye kalksa nolacak sankı
kızım yanlıs bırsey yapmaz bır hata varsa oda hıc bır zaman tek taraflı degıldır ıyı buyuk kotuyu de ıyı eder kotu buyuk ıyıyıde kotu eder der lafı gedıgıne koyar konuyu kapatır

sız hıc muhattap almayın onu ... dedıgınız gıbı bı sorunu varsa gelıp sıze soylerdı sorun olmadıgı ıcın sorun cıkarmaya calısıyor ılla kaynanalık yapacak ıste

canınızı sıkmayın taş yerınde agırdır sız agırlıgınızı koruyun o ergenlık yaptıgıyla kalsın
Eşime sordum neden bana söylemedin diye çünkü umursamadim diyor

Seda eski konularini biliyorum , berbat bir aile , insanin cevresinde bile istemeyecegi insanlarla aile olmussun ama esini seviyorsan ve evliligine devam etmek istiyirsan gormezden geleceksin ve o kadina hak ettigi gibi davranacaksin
Cirkef insan iyilikten , saygidan anlamaz , sen de onun gibi ol ona karsi ancak o zaman uzak durur senden
Senin sessizligini o saygi olarak anlamiyor eziklik olarak goruyor , kendisini boyle ezmisler o da seni ezmeye calisiyor
Bosuna sinirini yipratma , aradiginda onun gibi davran ona

Seda eski konularini biliyorum , berbat bir aile , insanin cevresinde bile istemeyecegi insanlarla aile olmussun ama esini seviyorsan ve evliligine devam etmek istiyirsan gormezden geleceksin ve o kadina hak ettigi gibi davranacaksin
Cirkef insan iyilikten , saygidan anlamaz , sen de onun gibi ol ona karsi ancak o zaman uzak durur senden
Senin sessizligini o saygi olarak anlamiyor eziklik olarak goruyor , kendisini boyle ezmisler o da seni ezmeye calisiyor
Bosuna sinirini yipratma , aradiginda onun gibi davran ona
Eşimi seviyorum ama 4 yıl öncesine dönme şansım olsa asla evlenmezdim ... Üzülürdum aglardim ama unuturdum yoluma bakardım ..

Saat gecenin 3 ü ve ben sinirimden uyuyamıyorum ... Sebebi yine kayınvalide olacak o yaratık .. İnsan demeye dilim varmıyor ... Bana yaptığı o kadar çok şey var ki ?? Bu zaman a kadar onun yüzünden kaç yüz defa ağladım acaba . .. Neyse konuya geçeyim ... En son ki don Mevzusunu biliyorsunuz .. Oğluma bakamıyorsun falan demişti .. Bende bu olaydan sonra araya mesafe koymaya karar verdim ve aramadım .. En son bayram da aradım bayramını kutladım .. Soğuk soğuk konuştu kapattı .. Bende çok meraklı değilim zaten onunla uzun konuşmaya ... Bugün eşimle sahile falan gittik .. Gelince eşim uyudu bende çektiğimiz resimleri kendime atmak için telefonunu aldım .. Neyse resimleri attım falan annesi ses kaydı göndermiş bayramdan önce eşim mesajı görmüş ama bişey yazmamış .. Ses kaydını dinledim .. Aynen şöyle ( seda beni uzun zamandır aramiyor ben ona napmisim sanki hataları çoktur ama ben sesimi çıkarmiyorum oğlum üzülmesin diye böyle devam ederse herşeyi bir bir annesine anlatacağım ) tabi bunlari onun o iğrenç sesiyle hayal etmeniz mümkün değil .. Ben çok sinirlendim buna .. Lan asil ben ufuk üzülmesin diye sesimi çıkarmiyorum senin laf sokmalarina.. Ne hatam varmış varsa da bana soyle adam gibi annemi ne karıştırıyorsun ... Yarın onu arayacağım ve aklıma ne gelirse söyleyeceğim .. Yillardir ona sesimi dahi yükseltmedim .. Her dakika laf soktu sırf birşey demedim diye kızına bizim gelin geri zekalı laf sokmaktan anlamıyor dediğini duydum yine birşey demedim .. Artık yeter ama .. Biran önce sabah olsun ben biliyorum ona yeter artık .. Allah'ın belasi ...
Niye susuyorsunuz ki size laf carpiyo siz susuyosunuz susunca kiymetiniz bilindimi sanki kadin annenize anlatmaya karar vermis yani bosu bosuna sessz kalip cvp vermemissiniz

Aman benim kvde de eşime söylenir durur gitmezmişim aramazmışım laf sokmaları yüzüme karşı azaldı aldı ağzının payını çünkü eşin kalkıpta sana laf yapmadığı sürece tıka kulakarını verdiğin mesafeyi biraz daha uzat anlasın nasılmış

Back
X