- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
Arkadaşlar tahminen Aralık ayında anne olacak olanlar burada toplanalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyimMerhaba, geçtiğimiz eylül ayında 6.haftada bir düşük yapmıştım. Şimdi 5 hafta 6 günlük hamileyim. Keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra yani nisan ortasında randevum var. Tahmini doğum aralık başında gorunuyor.
Hayırlısı olsun canım gittin mi kese göründü mü ben 4+5 im belki görünmez diye daha gitmedimSelam kizlar bende 2017 eylülde hamile kalmıştım gelişmedi 2 ay sonra kürtaj oldum şuanda 4+2 haftalık hamileyim aksam doktora gidicem bakalim tahminen aralık basi dogum olcak
Doktora gittim ama calistigim icin mesai dişi girecektim doktor çıkmış yarin aile hekiminde baktircam sonrada randevu alicamHayırlısı olsun canım gittin mi kese göründü mü ben 4+5 im belki görünmez diye daha gitmedim
Aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız. Bende kürtaj olmadı, iceride parça kalmadigi icin. Bizde bu cuma degil sonraki cuma gidecegiz kalp atisini duymaya. Yani 7.haftanin icinde oluyor. Kese icin 5. Haftayi bekle derim. 4 te ultrasonla gorunmeyebilir.Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyim
Biraz tedirginim açıkçası. Çrş günü keseyi görmeye gidicez inşaAllah
Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Hayırlı olsun. Biz keseyi gorduk. Nisanda kalp atisi icin gidecegiz. Doktor 7.haftayi gorelim dedi. Zaman cok yavas geciyor sanki. Hepimiz icin saglikla kucagimiza almak nasip olsun.Selam kizlar bende 2017 eylülde hamile kalmıştım gelişmedi 2 ay sonra kürtaj oldum şuanda 4+2 haftalık hamileyim aksam doktora gidicem bakalim tahminen aralık basi dogum olcak
269 çıktı benim bugün ama ultrasonda hiç bir şey görünmüyor dedi doktorArkadaşlar beta değerleriniz nedir?![]()
Banada öyle söyledi 11 nisanda tekrar gel dedi ilaç almamı önerdi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah269 çıktı benim bugün ama ultrasonda hiç bir şey görünmüyor dedi doktor
Sizin deger kaç çıktı pekiiBanada öyle söyledi 11 nisanda tekrar gel dedi ilaç almamı önerdi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah![]()
İlk değerim 24 iki gün sonra 58 iki gün sonra 166 çıktı. Ben daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için testi sürekli yeniledik. Elenatal 1 diye bi ilaç verdi düşmesin tutunsun dedi. Keşke hangi gün hamile kaldığımızı öğrenebilseydik ne güzel olurduKızlar bide ne zaman hamile kaldığımızı öğrenebilecdk miyiz? Son adet tarihinden itibaren degil de gününü tahminen öğrenebiliyor muyuz![]()
İnşallah her şey güzel olur sizin için yolunda giderİlk değerim 24 iki gün sonra 58 iki gün sonra 166 çıktı. Ben daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için testi sürekli yeniledik. Elenatal 1 diye bi ilaç verdi düşmesin tutunsun dedi. Keşke hangi gün hamile kaldığımızı öğrenebilseydik ne güzel olurdudaha benim adet günüm bile geçmedi. Ama ovulasyona göre hesaplarsak 17 mart günü hamile kaldığımı düşünüyorum
![]()
Amin inş cnm Aynen valla zaman geçmiyor sankiHayırlı olsun. Biz keseyi gorduk. Nisanda kalp atisi icin gidecegiz. Doktor 7.haftayi gorelim dedi. Zaman cok yavas geciyor sanki. Hepimiz icin saglikla kucagimiza almak nasip olsun.
Canım hayırlı olsun öncelikleBenim de döllenme 15 martta oldu büyük ihtimal. 29 martta betahcg 397 çıktı. Tam bi hafta sonraya randevu verdi idrara sıkışık gel dedi. Bu süre içerisinde şiddetli ağrın kanaman olursa hemen gel dedi. Benim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bağırsak hareketlerim arttı belim de ayakta çok durunca ağrıyor. Cuma günü bakalım keseyi görebilecek miyiz? Kızlar keseyi görmek demek bebeğin doğru yere yerleştiğinden emin olmak demek değil mi? Yani o gün belli olur değil mi dış mı mol mü kimyasal mı sağlıklı mı?