Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Merhaba, geçtiğimiz eylül ayında 6.haftada bir düşük yapmıştım. Şimdi 5 hafta 6 günlük hamileyim. Keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra yani nisan ortasında randevum var. Tahmini doğum aralık başında gorunuyor.

Merhaba, geçtiğimiz eylül ayında 6.haftada bir düşük yapmıştım. Şimdi 5 hafta 6 günlük hamileyim. Keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra yani nisan ortasında randevum var. Tahmini doğum aralık başında gorunuyor.
Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyim
Biraz tedirginim açıkçası. Çrş günü keseyi görmeye gidicez inşaAllah
Rabbim korktuklarımızdan emin etsin

Selam kizlar bende 2017 eylülde hamile kalmıştım gelişmedi 2 ay sonra kürtaj oldum şuanda 4+2 haftalık hamileyim aksam doktora gidicem bakalim tahminen aralık basi dogum olcak

Ben sen Ağustos ayında 6+6 da bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi 4+4 hamileyim
Biraz tedirginim açıkçası. Çrş günü keseyi görmeye gidicez inşaAllah
Rabbim korktuklarımızdan emin etsin
Aynı zamanda aynı şeyleri yaşamışız. Bende kürtaj olmadı, iceride parça kalmadigi icin. Bizde bu cuma degil sonraki cuma gidecegiz kalp atisini duymaya. Yani 7.haftanin icinde oluyor. Kese icin 5. Haftayi bekle derim. 4 te ultrasonla gorunmeyebilir.
Kalp atisi icin yaz olur mu, hayirlısı olsun. Allah güzel ve sorunsuz bir süreçle kucagımıza almayı nasip etsin.

Selam kizlar bende 2017 eylülde hamile kalmıştım gelişmedi 2 ay sonra kürtaj oldum şuanda 4+2 haftalık hamileyim aksam doktora gidicem bakalim tahminen aralık basi dogum olcak
Hayırlı olsun. Biz keseyi gorduk. Nisanda kalp atisi icin gidecegiz. Doktor 7.haftayi gorelim dedi. Zaman cok yavas geciyor sanki. Hepimiz icin saglikla kucagimiza almak nasip olsun.

Kızlar bide ne zaman hamile kaldığımızı öğrenebilecdk miyiz? Son adet tarihinden itibaren degil de gününü tahminen öğrenebiliyor muyuz 😇

Kızlar bide ne zaman hamile kaldığımızı öğrenebilecdk miyiz? Son adet tarihinden itibaren degil de gününü tahminen öğrenebiliyor muyuz 😇
İlk değerim 24 iki gün sonra 58 iki gün sonra 166 çıktı. Ben daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için testi sürekli yeniledik. Elenatal 1 diye bi ilaç verdi düşmesin tutunsun dedi. Keşke hangi gün hamile kaldığımızı öğrenebilseydik ne güzel olurdu 😊 daha benim adet günüm bile geçmedi. Ama ovulasyona göre hesaplarsak 17 mart günü hamile kaldığımı düşünüyorum 😊

İlk değerim 24 iki gün sonra 58 iki gün sonra 166 çıktı. Ben daha önce kimyasal ve dış gebelik yaşadığım için testi sürekli yeniledik. Elenatal 1 diye bi ilaç verdi düşmesin tutunsun dedi. Keşke hangi gün hamile kaldığımızı öğrenebilseydik ne güzel olurdu 😊 daha benim adet günüm bile geçmedi. Ama ovulasyona göre hesaplarsak 17 mart günü hamile kaldığımı düşünüyorum 😊
İnşallah her şey güzel olur sizin için yolunda gider 🙏adet tarihim geçti benim nerdeyse aynı zamanlarda hamile kalmış olabiliriz değerlere göre kabaca yorum yaparsak 😇ama ben ovulasyon tarihini değerlendirmemiştim belkide ovulasyon tarihim sandığım gün değildi 🙈

Hayırlı olsun. Biz keseyi gorduk. Nisanda kalp atisi icin gidecegiz. Doktor 7.haftayi gorelim dedi. Zaman cok yavas geciyor sanki. Hepimiz icin saglikla kucagimiza almak nasip olsun.
Amin inş cnm Aynen valla zaman geçmiyor sanki

Kızlar ben 460la ultrasona girdim hiç bir şey görünmedi. Tam bir hafta sonra çağırdı. Tekrar kana bakılmadı. Ultrasonda kese göründü. Yani 460'dan tam bir hafta sonra keseyi gördük. Aşırı bulantım var benim :( Sizlerde durum nasıl? Bir çözüm öneriniz var mı?

Benim de döllenme 15 martta oldu büyük ihtimal. 29 martta betahcg 397 çıktı. Tam bi hafta sonraya randevu verdi idrara sıkışık gel dedi. Bu süre içerisinde şiddetli ağrın kanaman olursa hemen gel dedi. Benim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bağırsak hareketlerim arttı belim de ayakta çok durunca ağrıyor. Cuma günü bakalım keseyi görebilecek miyiz? Kızlar keseyi görmek demek bebeğin doğru yere yerleştiğinden emin olmak demek değil mi? Yani o gün belli olur değil mi dış mı mol mü kimyasal mı sağlıklı mı?

Bir de ben bi uygulama indrdim. Orada son adet tarihimi yazınca bebeğin muhtemel doğacağı tarih 3 Aralık çıktı. Size doktor mu söyledi kendiniz mi hesapladınız benimki güvenilir mi bilemedim :)

Benim de döllenme 15 martta oldu büyük ihtimal. 29 martta betahcg 397 çıktı. Tam bi hafta sonraya randevu verdi idrara sıkışık gel dedi. Bu süre içerisinde şiddetli ağrın kanaman olursa hemen gel dedi. Benim ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bağırsak hareketlerim arttı belim de ayakta çok durunca ağrıyor. Cuma günü bakalım keseyi görebilecek miyiz? Kızlar keseyi görmek demek bebeğin doğru yere yerleştiğinden emin olmak demek değil mi? Yani o gün belli olur değil mi dış mı mol mü kimyasal mı sağlıklı mı?
Canım hayırlı olsun öncelikle 😊 keseyi görmesi için değerin 2000 3000 olması lazım. Kesenin içinde embriyo varsa sağlıklıdır zaten. Kimyasal gebrlik değer yükselmeden düşer. Dış gebelikte ise değer hiçbir zaman 2 katına çıkmaz. Rabbim sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallah 🙏. Hepimiz sağlıklı bi gebelik yaşarız ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun hepimize 😊 doktor muhtemel doğum tarihini söylemez son adet tarihine göre hesaplandığı için kendimiz hesapladık 😊 benim ki de 7 aralığa denk geliyor 😊

Back
X