Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Hanimlar Persembe günü kontrolum vardi gitmistim sancimda vardi 3 gun evde cektim
33+4 te de sancim olmustu 1 cm aciklik olmustu
Persembede 2 cm olmus 1 gun sancilarla kivranarak yattigim halde 3 cm ancak oldu ilerleme pek olmadi
Iri bebek olmasindan dolayi sezeryan istedim doktorlarda onay verdi
zaten doguramazmisimda dr bakti olmaz dedi 22.11.2019da dogdu
sezeryan da bile sikinti yasadim normal dogum gibi bastira bastira dogurttular
bebegim ve ben cok iyiyiz darisi sizlere insallah

Hanimlar Persembe günü kontrolum vardi gitmistim sancimda vardi 3 gun evde cektim
Persembede 2 cm olmus 1 gun sancilarla kivranarak yattigim halde 3 cm ancak oldu ilerleme pek olmadi
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız önemli olan da bu gözünüz aydın darısı başımıza 🙏🏾

Hayırlı uğurlu olsun canım benim ben de doğum yaptım çok şükür ikimiz de tüp bebek hamilesiydik duygulandım şimdi zaman öyle böyle geçti ömür gibi 🤧 ben de 23 kasımda tam 00.00 da doğum yaptım yani aslında 22 sayılır gün boyu hastanedeydim. Çok şükür şimdi ikimiz de iyiyiz ❤️❤️❤️

Hayırlı uğurlu olsun canım benim ben de doğum yaptım çok şükür ikimiz de tüp bebek hamilesiydik duygulandım şimdi zaman öyle böyle geçti ömür gibi 🤧 ben de 23 kasımda tam 00.00 da doğum yaptım yani aslında 22 sayılır gün boyu hastanedeydim. Çok şükür şimdi ikimiz de iyiyiz ❤❤❤
Amin... sagol cnm seninde gözün aydin evet zaman cabuk ama bi o kadarda zor gecti aslinda geriye dönüp baktigimda cok sey yasadim ama evladim simdi yanimda uyuyor mucizem rüya gibi rabbim isteyen herkese nasil etsin bu bambaska bi duygu
Daha dün gibi transfer sonrasi bekleyenler topiklerinde gezinirdik cok sükür rabbime
saglicakla buyutelim kuzularimizi annesi

hayırlı ugurlu olsun. sağlıkla yaşamak nasip olsun inşallah.
sezeryan sebebi neydi ve nasıl geçti vaktin olursa paylaşır mısın. ?
Teşekkürler amin inşallah.Ben 37+7 kontrole gittim ve bi gece öncesi sancım vardı.Sol tarafımda başladı ama ben üşüttüm sandım.Meğersem sancıymış sabah kontrole gittiğimde çatı muaynem vardı.Doktorum 4 cm açıklık olduğunu söyledi ben şok oldum.Normal doğuma müsait dedi yatışını yapıyoruz eve gönderemem dedi.Ben istemedim dedik hocam evde işlerim var.Halılarımı sericem😂😂😂Ultrasyondan bakınca bebeğin kilosu 4150 gramdı.Bebek dönmemişti kafası gögüsümün altındaydı.Normale müsait değil iri bebek dedi.Acil sezeryan dedi iki saat sonra ameliyata alındım.Zaten bir tek ameliyeta girerken korktum ilk defa yaşıyacagım bir durumdu sonra uyumuşum zaten.Uyanması genelde zor oluyor yani bemim zor oldu.Konuşmak istiyosun konuşamıyosun ve aşırı şişiyosun yüzün gözün ellerin.Uyanınca zaten odama aldılar beni.Bemim vanım damar yolu açılımca çok acıdı.Sondayı uyurken takmışlar çımarırkende üç saniye bi yanma oluyo o kadar.Gel gelelim pis kanı çıkarma olayı var iki üç dakkalık bir olaymış.Ama benim rahim kasılmamış.Bu yüzden çok zor oldu.Doktorum parmakalrıyla pis kanı temizledi ve ben çok bağırdım katı ayağa kaldırdım 15 dakika sürdü.Maalesef rajşm kasılmadığı için kanamam çok oldu.Atoni rahatsızlığı geçirmişim .4 ünita kan takıldı şıan iyiyim çok ve hiç yatmadım eve geldiğimde temizlik yaptım ama ilk iki gün zaten ağrı kesiciler sayesinde hiç anlamıyosunuz.Yataktan kalkarken acıma yanma oluyor o kdar .Atoni rahatsızlığı çok zor gerçekden ka temizlerm olayı kabus gibydi ama herkezse olcak diye bir şey yok.Normalde iki dakka süren bir işlemmiş

Gözünaydın canım, benimde önümüzdeki hafta başı genel anestezi ile sezeryan olacak gibi, cuma günü tarih netleşecek.
Genel anestezi sonrası sütün hemen geldi mi :) ağrın sızın oldu mu?
Amin cnm benim darısı başınıza.Sütüm hemen geldi ama gögüs ucum yoktu emmedi çok az emdi.Sağıp verdik.Şuanda aynı durum emmio ama uğraşıyorum.Mama ve sağıp veriyorum

Ben de 40+2 ile doğum yaptım. Suyu azaldığı için normal doğumu bekletmedi dr. Spinal sezaryen oldum. Çok rahattım. Sabah 9 buçukta girdim. Akşam 4 gibi yürüttüler. O ilk yataktan kalkış fenaydı. İçim parçalara bölünüyordu sanki. Yardımsız tuvalete gidemiyordum. Ama bugün kendi kendime kalkıp gidebiliyorum. Su geçirmez bant taktılar duşunu alabilirsin dediler. İstersen evine de gidebilirsin dediler.bebeğim 40 haftayı dolduğu için mi bilmiyorum emebiliyor. Sütüm de geliyor sezaryen olmasına rağmen.
Allaha çok şükür kavuştuk sağ salim. Hepinize sağlıklı kavuşmalar diliyorum :)

Back
X