- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
- #1.121
Çok sevindim gözünüz aydın Hayırlı uğurlu olsunBenim dogumum gerceklesti arkadaslar.Genel anestezili sezeryanla oglumu 18.11.2019 da dogurdum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim gözünüz aydın Hayırlı uğurlu olsunBenim dogumum gerceklesti arkadaslar.Genel anestezili sezeryanla oglumu 18.11.2019 da dogurdum![]()
Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız önemli olan da bu gözünüz aydın darısı başımızaHanimlar Persembe günü kontrolum vardi gitmistim sancimda vardi 3 gun evde cektim
33+4 te de sancim olmustu 1 cm aciklik olmustu
Persembede 2 cm olmus 1 gun sancilarla kivranarak yattigim halde 3 cm ancak oldu ilerleme pek olmadi
Iri bebek olmasindan dolayi sezeryan istedim doktorlarda onay verdi
zaten doguramazmisimda dr bakti olmaz dedi 22.11.2019da dogdu
sezeryan da bile sikinti yasadim normal dogum gibi bastira bastira dogurttular
bebegim ve ben cok iyiyiz darisi sizlere insallah
hayırlı ugurlu olsun. sağlıkla yaşamak nasip olsun inşallah.Benim dogumum gerceklesti arkadaslar.Genel anestezili sezeryanla oglumu 18.11.2019 da dogurdum![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım benim ben de doğum yaptım çok şükür ikimiz de tüp bebek hamilesiydik duygulandım şimdi zaman öyle böyle geçti ömür gibiHanimlar Persembe günü kontrolum vardi gitmistim sancimda vardi 3 gun evde cektim
33+4 te de sancim olmustu 1 cm aciklik olmustu
Persembede 2 cm olmus 1 gun sancilarla kivranarak yattigim halde 3 cm ancak oldu ilerleme pek olmadi
Iri bebek olmasindan dolayi sezeryan istedim doktorlarda onay verdi
zaten doguramazmisimda dr bakti olmaz dedi 22.11.2019da dogdu
sezeryan da bile sikinti yasadim normal dogum gibi bastira bastira dogurttular
bebegim ve ben cok iyiyiz darisi sizlere insallah
Gözünaydın canım, benimde önümüzdeki hafta başı genel anestezi ile sezeryan olacak gibi, cuma günü tarih netleşecek.Benim dogumum gerceklesti arkadaslar.Genel anestezili sezeryanla oglumu 18.11.2019 da dogurdum![]()
Sancı mı ağrı mı? Ben daha sancı nasıl bir şey anlamadım. Ağrım oluyor kaslarım ağrıyor karnım kasılıyor.arkadaşlar ne durumdasınız sancısı olan var mı?
ben kendimi yorunca hemen sancılarım oluyor
Adet sancisi gibi kasiklarimda dakikalarca gecmeyen ağrılar oluyo sizde de oluyormu?arkadaşlar ne durumdasınız sancısı olan var mı?
ben kendimi yorunca hemen sancılarım oluyor
Amin... sagol cnm seninde gözün aydin evet zaman cabuk ama bi o kadarda zor gecti aslinda geriye dönüp baktigimda cok sey yasadim ama evladim simdi yanimda uyuyor mucizem rüya gibi rabbim isteyen herkese nasil etsin bu bambaska bi duyguHayırlı uğurlu olsun canım benim ben de doğum yaptım çok şükür ikimiz de tüp bebek hamilesiydik duygulandım şimdi zaman öyle böyle geçti ömür gibiben de 23 kasımda tam 00.00 da doğum yaptım yani aslında 22 sayılır gün boyu hastanedeydim. Çok şükür şimdi ikimiz de iyiyiz ❤❤❤
Teşekkürler amin inşallah.Ben 37+7 kontrole gittim ve bi gece öncesi sancım vardı.Sol tarafımda başladı ama ben üşüttüm sandım.Meğersem sancıymış sabah kontrole gittiğimde çatı muaynem vardı.Doktorum 4 cm açıklık olduğunu söyledi ben şok oldum.Normal doğuma müsait dedi yatışını yapıyoruz eve gönderemem dedi.Ben istemedim dedik hocam evde işlerim var.Halılarımı sericemhayırlı ugurlu olsun. sağlıkla yaşamak nasip olsun inşallah.
sezeryan sebebi neydi ve nasıl geçti vaktin olursa paylaşır mısın. ?
Allah razı olsun cnm benim.Darısı başınızaÇok sevindim gözünüz aydın Hayırlı uğurlu olsun![]()
Amin cnm benim darısı başınıza.Sütüm hemen geldi ama gögüs ucum yoktu emmedi çok az emdi.Sağıp verdik.Şuanda aynı durum emmio ama uğraşıyorum.Mama ve sağıp veriyorumGözünaydın canım, benimde önümüzdeki hafta başı genel anestezi ile sezeryan olacak gibi, cuma günü tarih netleşecek.
Genel anestezi sonrası sütün hemen geldi mi :) ağrın sızın oldu mu?