• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

ben pıncırımla aynı sehirdeyiz asagı yukarı hergun gorusuyoruz
kawga ettigimiz gunler haric msn de cam dewamlı acıktır yaklasık 4 yıldır wodafon aıle hattımız war gunun 15 saat smslesırız kaydirigubbakcemile4

ben pıncırımla aynı sehirdeyiz asagı yukarı hergun gorusuyoruz
kawga ettigimiz gunler haric msn de cam dewamlı acıktır yaklasık 4 yıldır wodafon aıle hattımız war gunun 15 saat smslesırız kaydirigubbakcemile4

ay biz de her an mesajlaşıyoruz artık telefonumla bir bütün olarak yaşıyoruz 3 yıldır kaydirigubbakcemile3

kk da kullanmıyorum canımcım bu arada ben seni evli sandım pantercikkk bizde öle paso sms halindeyiz telefında ayrılasmıyo benden:)

vodafon aile hattu ne olaki açıver benim için::::::(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çıkıyım artık ya yarın erken kalkıcam canlarım iyi geceler size çok öpüyorum ikinizi de görüşürüz :gitme: opuyorumnanaktan

adım melis ama kk da kullanmıyorum canımcım bu arada ben seni evli sandım pantercikkk bizde öle paso sms halindeyiz telefında ayrılasmıyo benden:)

vodafon aile hattu ne olaki açıver benim için::::::(

yok gulum profılimde albumde oglusumun resmı war oncekı ewlılıgımden onu mu gordun??
wodafon bızım aldıgımızda ole b kampanyası wardı 5 dk 1kntr 1 ay sınırsız sms
ama artık o kampanya yk gulum :umursamaz:

bende çıkıyoeum canım sabah 7 de kalkıcammm sonra 5 dk diye diye 9 oluyo :ecrin_bebek:

bendeee öptümmmmm pantercik sen kalıcısın mıııı:)

peehhh şansıma yok zuzum ben bişi görmedim tahmin sadeceeee:)

öpüldünüzzz kızlar yarın burda olursanız görüşürükkkkk

tmm canlarım o zman hepımıze ii geceler sewdıcegımızle beraber tatlı ruyalar ınss...

manısada benım yakınımda yapmıstı gulumkaydirigubbakcemile4
guselseyler dusunmeye calıs :kahve:
oda usuluyodur senden ayrılacagına Şeniz
sende ızmırlısın demek ne gusel emınım ck gusel bırısısındır sengözlerimebaksanab:lepi:
laf aramızda ben pıncırımlayken bıle depresıfımsırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
Hem depresif hem wahşüüü püsüm benimmmm :jeyyar:

Günaydınnn Ballı Lokmalarımmmmopuyorumnanaktan

Yeni Arkadaşlar gelmiş aramıza asi & susu hoşgeldiniz kızlar :1hug:

Back
X