Allahm bu ne byk bir ac

kızlar silinmiş maillere msnden nasıl bakılıyo merak ettim doğrusu bi bilen varmı silinmiş derken söyle çöpten de siliniyo ya hani komple??

buarada banada pek inandırıcı gelmedi sevgilin bu durumu bu şekilde kıvırması madem oda oynuyodu başka adres almasaymış ozamn , belkide kızla şu şekilde de konuşmak istemiş olabilir sohbet amaçlı olabilir ... ama ne desek yalan olur gerçi gerçeyi bi o biliyodur sana şunu söylim eğer bu ayrılık olmadan önce mutlu bi ilişkiniz olduysa sorunsuz sakın sen onu arama bırak sana yalan söylemiş olsada dürüst olsada ne pası olsarsa olsun arar seni ... eğer seviyosa aman bi gün gerçeği anlıcaksın yok şöyledir yok böyledir muabbeti yapmazdı seviyosa ne olursa olsun yaptığından doğru veya

yanlış pişmanlık duyup seni araması lazım yani arıyan o olmalı sen değil...

aahh ahh kızlar.... teknoloji geliştikçe mertlik bozuluyor..... bilgisayar çıktı, cep telefonu çıktı hayat oldu allakbullak.....yok msn yok facebook işler döndü arapsaçına....
yolda gördüğüm üç kişiden birisi cepten karşısındakiyle kavga ediyor..insanlar öfkesini anında karşı tarafa kusuyor.....ya mesajla ya da konuşarak....
kabul ediyorum teknoloji iyi güzel de. insanoğlu yerli yerinde kullansa, şeytana uymasa......

şimdi sizin işin içinden çıkmanız çok zor.....dönün bakın içinize, siz karşınızdakine güveniyormusunuz... yoksa bu ilişkide güven yoksa en önemli temel taşlarından biri yoksa allah kolaylık versin...

cocuk dogru soylemişde olabilir olamyabilirde işte bu tereddutte kalmamak icin boyle seyler yapmamak lazım sonucta ortada bişi yokmus hersey iyide gidiyomus

olta atmışsınız oda takılmış....olan bu yeminler filan kaybetmemek için,belli.

ama sizde keşke dertsiz başınıza dert almasaydınız....annem hep der ki bir pislik gördüğünüzde kapatın çünkü kurcaladıkça kokacak ve en çok seni rahatsız edecek....

Dürüst yazacagim arkadasim..
Emin ol erkek arkadasinin yerinde olsam senin ondan ayrilmana firsat vermeyip ben ayrilirdim senden :delphin:
Kendi kendini kücük düsürmüssün durup dururken..

2 saat sonra onunla buluşmaya gidicem.durduğum yerde terliyorum elim ayağım uyuşuyor.ya arkadaşlar ben bu msn yazışmasını okuyorum okudukçada kafayı yiyorum yaa resmen oltaya gelmiş yani mesela 1-2 cümle var beynimde şimşekler çaktıran ve oyun yapan birinin bence kullanmayacağı sözler.1.si:nerden geldim aklına ben unuttun sanmıştım.sonra ben dedim ki bazı insanlar ne kadar zaman geçsede unutlmaz o da haklısın dedi.bende dedimki ilk adımı ben atmasaydım sen atmazdın demek.o da zamanında öyle birşey mi söylemiştim sanki hatırlamıyorum ama neyse iyi ki atmışsın o adımı seni merak ediyordum değiştimi nerde ne yapıyor.bende bi iki laftan sonra sence tekrar güzel şeyler yaşanabilir mi dedim o da istenirse yaşanır neden yaşanmasın ki dedi.bu ne yaa

oyy kurcala kurcala.hatta ben senin yerinde olsam onları tek tek yazar adama bunlar ne demek oluyo diye bas bas bağırırım.hey Allah'ım yaa

senınkının aklı eskısınde kalmış kesın yapcak bsy yok.
ayrıca şöyle bırseyde var aynı evde neden kaldın arkadaşım,kaldında ne oldu ?(asla yargılamak için söylemiyorum)
adam senı ondan bırısı olarak gördü.uzaktaki insan ulaşılması zor olan insandır.evlilik dışında ben bırlıkte yaşamaya karşıyım.
ha bıde şu var sende selam vermışsın ozaman adam sende unutmadın onu her görüşünde aklına geliyor demekki ki bana bu oyunu yaptında dıyebılır sen 1.ci hatayı eskı sevgılıne selam vererek yapmışsın.
2.hata bırlıkte kaldıgın adamdan neden şüphe duydun madem bu kadar herseyınızı bılıyordunuz?
ve madem şüphe duydun doğru,ozaman şüphelerini gördün doğru olduğunu bu zamandan sonrada kafayı yeme sevın daha fazla vakıt kaybetmeden kurtulacak olmana.

Bence sevgiliniz yakalanınca kıvırmış son yazdıklarınız dan sonra ben bu sonucu çıkardım. güzel şeyler yaşanazmı diye sorduğunuzda artık çok geç benim bir sevgilim var diyebilirdi. Keşke bu kadar kurcalayıp aklına düşürmeseydiniz.

insan sevmediği biriyle uzun süre birlikte olur mu yada aklında biri varken? onu unutmak için miydi yoksa yaşadığımız herşeyyy:(

insan sevmediği biriyle uzun süre birlikte olur mu yada aklında biri varken? onu unutmak için miydi yoksa yaşadığımız herşeyyy:(

OLABİLİR malesef olabilir. Belki sen ben olamayız ama bu oyunuu öyle profesyonel oynayanlar var kii aklın durur.

bende buna benzer şeyler yaşadım karşımda ki insan hiç bir zaman kabul etmedi yaptıklarını hep yalanladı beni hep inandırdı ama sonunda anladım ki hepsi doğruymuş yaşanan her şeyde koca bir yalanmış:çok üzgünüm:

ben erkek arkadaşınızın doğru söylediğine inanıyorum çünkü sizi tanıyor biliyor böle birşeyi daha önceden de yapmışsınız huyunuzu biliyo yani
onun için ava giderken avlamak istemiş sizi
yaptığınız yanlış şöyle ki
madem tam anlamıyla güvenmiyosun hala aklının eski sevgilisnde oldugunu düşünüyosunuz neden o kişiyle aynı evde kalıcak kdr samimisnz?
bence erkek arkadaşınız haklı

bu başka hesap açıp eski sevgilisiymiş gibi konuşmak ne saçma bişeydir? hiç sevmem böyle şeyleri, çünkü insana getirisi değil götürüsü olur.. ha benle konuştuğuna göre benim yerimde eski sevgilisi olsa onla da konuşacaktı dersin şimdi.. belki konulurdu, konuşsa o suçlu olurdu ama şu anda sen suçlusun..

ayrıca sevgilinin söylediği ben sen olduğunu anlamıştım zaten, ne kdr devam edeceksin diye bozmadım da dünyadaki en klişe bahanelerden bi tanesi.. ben yazmadım arkadaşım yazdı kadar klişe hem de :)

ama aslında çocuk iyi niyetli de işte sen bozmuşsun herşeyi.. bare buluşunca biraz alttan al, gönlünü yap.. her ne kdr hoş bi şekilde davranmamış da olsa sebebi sensin.. umaarım düzelir..

yanı sevgılın sımdı senı,yıne senınle mı aldattı... bu tıp oyunlar cok gereksız bence. bı yerde guvenmelısın karsındakıne. hepımızın bı oncesı var. herkes bırbırını boyle deşse kımsede mutluluk huzur kalmaz... ama madem sevıyosun hala konus kendısıyle. eger gercekten dogru soyledıgıne ınanıyosan (kımsenın gunahına gırmek ıstemem) konusmalısın... ve bı daha asla bunu tekrarlamamalısın... kıskanclık bı yere kadar kabul edılır arkadasım,kı sende bu acı tecrubenle bunu ogrenmıssındır... hersey gonlunce olsun. yerimseniben

ama başka msn adresi varmış.. bunu kullanmıyorum demiş senide yeni diğer adrese eklemişş

Back
X