• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahm kimsenin emeğini boşa çıkarmasınn..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
MAlum yarın ygs var. 2.girişim.

Hedeflerim, kaygılarım, korkularım, sıkıntılarımı paylaştım burda hep :31:

Dilerim yarın musmutlu bi haberle gelirim buralara. Çok korkuyorum. İyi olmalı bu defa

Bi kere dilinizde benmde adımı geçirip dua ederseniz çok sevinirim.

Bu zorba, ezbere dayatılan eğitim sisteminin altında ezilen herkesin allah yardımcısı olsun:31:

Aynı duyguları paylaşıyorum seninle heyecan yok sadece ya olmazsa kaygısı var hoffff Allah yardımcımız olsun :/

Kedicik,
sana ve yarın ygs'ye girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum, sitede yarın için aylardır çalışan çok evladımız olduğunu biliyorum, kızımda yarın ygs'ye giriyor, o yüzden sizlerin heyecanını çok daha iyi anlayabiliyorum.

Anne yüreğim hepiniz için duacı, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, yarın heyecan yapmayın, sakin olmaya çalışın, siz içerde ter dökerken bizler okul bahçelerinde dilimizde dualarımız, yüreklerimiz sizlerle bekliyor olacağız.

Hepinize başarılar diliyorum.

Kedicik,
sana ve yarın ygs'ye girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum, sitede yarın için aylardır çalışan çok evladımız olduğunu biliyorum, kızımda yarın ygs'ye giriyor, o yüzden sizlerin heyecanını çok daha iyi anlayabiliyorum.

Anne yüreğim hepiniz için duacı, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, yarın heyecan yapmayın, sakin olmaya çalışın, siz içerde ter dökerken bizler okul bahçelerinde dilimizde dualarımız, yüreklerimiz sizlerle bekliyor olacağız.

İyi dilekleriniz için teşekkürler dularınıza bizide eklerseniz yarın çok mutlu oluruz çoook teşekkürler :)

Aynı duyguları paylaşıyorum seninle heyecan yok sadece ya olmazsa kaygısı var hoffff Allah yardımcımız olsun :/

Evet heyecanı aşıyorsun da zaten ya olmazsa korkusu mahvediyor :14:
Kedicik,

Muneeem kızına bol şans dilerim istediği neyse aynen öyle gelir
Allah kimseyi ailesine karsı boynunu büktürmesin :14:
Hepimize bol şaanss..

Ooo hedef neresi :52:
Öf ne heyecanlıdır şimdi ya yeniden girmek isterdim valla :52:

Oyy canım yaa, benim kuzum da girecek sınava yarın, Allah hepinizin gönlüne göre versin innnşşşaaalllllaaaahhhhh :16:

Hedef tıpp :16: Toktor olcam ağrınıza sızınıza kırışıklıklarınıza ben bakcam sizin :32:

inşallah teşekkür ederim kızınızada bol şans:16:

Hadi İnşallah ben de ALESe giricem bakalım :32:

Özel bir yer var mı aklında yoksa gerçi tıp nerde olsa okunur ya :32:

Hadi İnşallah ben de ALESe giricem bakalım :32:

Özel bir yer var mı aklında yoksa gerçi tıp nerde olsa okunur ya :32:
ya tıp olunca ben pek yer secemiyorum yer beni seçiyo giibi olucak :52: ama olmazsada diş veya baska bölüm olursa güzel bi yerde okumak isterim tabi :17: sanada kolay gelsin öyleyse :16:

başarılar dilerim canım :)

teşekkür ederiiimmmmm:29:

İyi dilekleriniz için teşekkürler dularınıza bizide eklerseniz yarın çok mutlu oluruz çoook teşekkürler :)

Kesinlikle hepiniz dualarımdasınız:16:

Evet heyecanı aşıyorsun da zaten ya olmazsa korkusu mahvediyor :14:

Muneeem kızına bol şans dilerim istediği neyse aynen öyle gelir
Allah kimseyi ailesine karsı boynunu büktürmesin :14:
Hepimize bol şaanss..

Kedicik,
bizim için önemli olan sizlerin mutluluğu, bize boynunuzun büküleceği birşey yok ablacım, ygs'de bilginin yanısıra şansta önemli, insan evladını her koşulda sever, sarar sarmalar, lütfen sınav yüzünden stres yapmayın, ne kadar sakin olursanız o kadar iyi.
Hatta bu saatten sonra düşünmeyin bile, bu gece mümkünse yatana kadar kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun.
Yarın sınav yerinize gidince derin derin nefesler alıp yavaşça bırakın nefeslerinizi.

Hedef tıpp :16: Toktor olcam ağrınıza sızınıza kırışıklıklarınıza ben bakcam sizin :32:

inşallah teşekkür ederim kızınızada bol şans:16:

Estetik cerrahı ol Kedicik, siteden toplaşıp toplaşıp geliriz sana, eh artık bize indirim yaparsın:)))
Kaz ayakları, göz altı torbalarımızı sana aldırırız:60:

ya tıp olunca ben pek yer secemiyorum yer beni seçiyo giibi olucak :52: ama olmazsada diş veya baska bölüm olursa güzel bi yerde okumak isterim tabi :17: sanada kolay gelsin öyleyse :16:

teşekkür ederiiimmmmm:29:

İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ve sana şunu söyleyeyim her koşulda yaparsın sınavı kalemin kırık olsun, karnın ağrısın, başın ağrısın hiçbirini görmeyecek gözünü. Sınav salonunda şu oldu bu oldu diyenlere bakma. Sana şunu diyeyim kolunda serumla soksalar yine yaparsın motive olduktan sonra gerisi hep palavra, bahane o yüzden hele ki tıp isteyecek kadar azimlisin hiç korkma panikten elin ayağın titrese bile yaparsın :52:

Ben ağlamıştım hatta sınavımda :60:

MAlum yarın ygs var. 2.girişim.

Hedeflerim, kaygılarım, korkularım, sıkıntılarımı paylaştım burda hep :31:

Dilerim yarın musmutlu bi haberle gelirim buralara. Çok korkuyorum. İyi olmalı bu defa

Bi kere dilinizde benmde adımı geçirip dua ederseniz çok sevinirim.

Bu zorba, ezbere dayatılan eğitim sisteminin altında ezilen herkesin allah yardımcısı olsun:31:

canım yarın bende giricem ben 3üncü girişimde kazandım yani okuyorum
ama iş bulamayacağım için tekrar giriyorum
allah hepimizin gönlüne göre versin
ben de biraz tedirginim açıkçası
umarım adil bi sınav olur

Yarın kardeşim de girecek inşallah hedefi Tıp yada Mühendislik çok eminim ondan önce allaha sonra

sizlere güvenim sonsuz allahım yüzünüzün akıyla çıkmayı nasip etsin hepinize
:72::72::72::72::72::72::72::38::38::38:

Kalp krizi geçirmek üzereyim bu konuyu görene kadar heyacanlı değildim bir anda aydınlanma yaşadım sanki :52:

Daha dün sınava 3-4 ay vardı ne ara geçti bu kadar zaman anlamadım :1:

Herkese başarılar emeklerimizin karşılığını inşallah alırız :)

Bizde bu yollardan geçtik oyüzden anlıyabiliyoruz sizi :3: umarım herkes emeğinin karşılığını alır, inş hedeflediğiniz yerleri kazanırsınız :40::16:

En büyük etken daha doğrusu engel heyecan..
Üniversiteye girdiğim yıldan 2 sene sonra hazırlanmadan etmeden girdiğim sınavda hazırlandığımdan daha fazla yaptım
Relax olmak gerek tabi bu zor ama sonuçta nasip değilse yine olmuyor
Umarım güzel haberle dönersin foruma :54:

Son düzenleme:
Kesinlikle hepiniz dualarımdasınız:16:

Kedicik,
bizim için önemli olan sizlerin mutluluğu, bize boynunuzun büküleceği birşey yok ablacım, ygs'de bilginin yanısıra şansta önemli, insan evladını her koşulda sever, sarar sarmalar, lütfen sınav yüzünden stres yapmayın, ne kadar sakin olursanız o kadar iyi.
Hatta bu saatten sonra düşünmeyin bile, bu gece mümkünse yatana kadar kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun.
Yarın sınav yerinize gidince derin derin nefesler alıp yavaşça bırakın nefeslerinizi.

Estetik cerrahı ol Kedicik, siteden toplaşıp toplaşıp geliriz sana, eh artık bize indirim yaparsın:)))
Kaz ayakları, göz altı torbalarımızı sana aldırırız:60:

hehe valla Munem olursaaaamm bende estetiğe yönelmek istiyorum abim hep öyle yönlendirdi ellerin cok musait diye bakalm insallah :55:

İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ve sana şunu söyleyeyim her koşulda yaparsın sınavı kalemin kırık olsun, karnın ağrısın, başın ağrısın hiçbirini görmeyecek gözünü. Sınav salonunda şu oldu bu oldu diyenlere bakma. Sana şunu diyeyim kolunda serumla soksalar yine yaparsın motive olduktan sonra gerisi hep palavra, bahane o yüzden hele ki tıp isteyecek kadar azimlisin hiç korkma panikten elin ayağın titrese bile yaparsın :52:

Ben ağlamıştım hatta sınavımda :60:

Kalp krizi geçirmek üzereyim bu konuyu görene kadar heyacanlı değildim bir anda aydınlanma yaşadım sanki :52:

Daha dün sınava 3-4 ay vardı ne ara geçti bu kadar zaman anlamadım :1:

Herkese başarılar emeklerimizin karşılığını inşallah alırız :)

O zaman genel bi açıklama gerekirse sınav kolaydı fekat bazen olmayınca olmuyor matematiğim kötü geçti :31: kötü değilde beklediğim gibi değildi diyelim
ama o açığı turkce ve fenle kapatacagımı düşünüyorum. Gecen sene yetiştirememiş zırlamıştım sınavda bu defa gayet rahattım 40 dk erken bitirdim bi sayısalcı olarak :17: boşlarımla ugrastım
Yani okuyan alt dönemim var ise heyecana gerek yok anam :32:

Sonuc itibariyle çok parlak geçmesede bakaceğiz önemli olan LYS o yüzden beklediğm gibi gelmese de moral bozmaya gerek yok

Herseyden öncenin sağlık olması ve tabi cok önemli. Allahm saglık versin ailemize bişey olmasn okulda geliirr sınavda geçerr :8:

Bakalm bakalm hakkımızda hayırlısı :55: Girenler nasıl durum nettiniz? :26:

hehe valla Munem olursaaaamm bende estetiğe yönelmek istiyorum abim hep öyle yönlendirdi ellerin cok musait diye bakalm insallah :55:

O zaman genel bi açıklama gerekirse sınav kolaydı fekat bazen olmayınca olmuyor matematiğim kötü geçti :31: kötü değilde beklediğim gibi değildi diyelim
ama o açığı turkce ve fenle kapatacagımı düşünüyorum. Gecen sene yetiştirememiş zırlamıştım sınavda bu defa gayet rahattım 40 dk erken bitirdim bi sayısalcı olarak :17: boşlarımla ugrastım
Yani okuyan alt dönemim var ise heyecana gerek yok anam :32:

Sonuc itibariyle çok parlak geçmesede bakaceğiz önemli olan LYS o yüzden beklediğm gibi gelmese de moral bozmaya gerek yok

Herseyden öncenin sağlık olması ve tabi cok önemli. Allahm saglık versin ailemize bişey olmasn okulda geliirr sınavda geçerr :8:

Bakalm bakalm hakkımızda hayırlısı :55: Girenler nasıl durum nettiniz? :26:

bugün bütün öğrencilerden ve kuzenimden duyduğum mat zormuş canım, herkese zormuş, katsayısı da ona göre olur :32:

Back
X