• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahm sana krler hamileyim

ayyy çoooooooook sewimdim tatlım yaa tebrik ederimmmmm,,allahım inş sonuna kadar böle giderrrr :CüvCüv:

Ayy canım benim ..:nazar::nazar:
Rabbim Hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

şükürler olsun canım aramızdan biri daha hamile allah diyer arkadaşlarımızada nasip eder inşl kurban oldugum allahım banada versin banada dua edin kızlarrrr

canım benim tekrar gözün aydın olsunnnnnn..rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

senin adına çok sevindim gerçekten rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşşşş:Saruboceq:

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip etsin.
darısıda bana ve benim gibi isteyen herkesin başına olsun .hamilelerin duası kabul olurmuş kk ki bebek isteyen hanımlarıda duanızda unutmayın

allah tüm evlat isteyen kadınlara hamile kalmayı ve hayırlı bi şeiklde dünyaya getirmeyi nasip etsin...:) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... sağlıklı olsun, sağlıklı ol ...daha da ne isteyeyim:)

gözünaydın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısıda isteyenler olsun bakalım

Back
X