• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahm sana krler hamileyim

canım benim tekrar gözün aydın olsunnnnnn..rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:nazar:

senin adına çok sevindim gerçekten rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşşşş:Saruboceq:

tatlım çok teşekkür ederim allah razı olsun tüm desteklerinden dolayı...amin inşallah......
canım darısı başına ve tüm anne olmak isteyenlere inşallah..............................
:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::nazar:

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almanıda nasip etsin.
darısıda bana ve benim gibi isteyen herkesin başına olsun .hamilelerin duası kabul olurmuş kk ki bebek isteyen hanımlarıda duanızda unutmayın

teşekkürler canım amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........
darısıda sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah herkese versinnnnnnnnnnnnnnnn.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah tüm evlat isteyen kadınlara hamile kalmayı ve hayırlı bi şeiklde dünyaya getirmeyi nasip etsin...:) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... sağlıklı olsun, sağlıklı ol ...daha da ne isteyeyim:)

amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.......sagol canımm benim tüm dualara aminnnnnnnnnnnnn
allahım tüm yaşamak isteyenlere yaşatsınnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrik ederım .,, allah analı babalı uzun omurler versın .. sana ve ailene mutluluk getırsın ...

teşekkürler canım.......amin canım bütün dualara inşallahhhhhhhhhhhh.
allahım bu duyguları herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::lepi::nazar:

Tebrikler bitanemmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: Çoook ama çooook sevindimmm. :teytey::teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocaman. Şeniz Şeniz Şeniz Allaha emanet olun. :asigim: :asigim: :asigim:

Tebrikler bitanemmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: Çoook ama çooook sevindimmm. :teytey::teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocaman. Şeniz Şeniz Şeniz Allaha emanet olun. :asigim: :asigim: :asigim:

çok teşekkürler canımmmmm.....amin inşallah tüm hamileler sağlıcakla kucaklar inşallahh
bende seni öpüyorummmm allahım tüm isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::lepi::nazar:Şeniz

canım tebrik ederim...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...canım tedaviyle mi normal mi hamile kaldın????

eğer tüp bebekse kaçıncı denemen ve nerde yaptırdın??adanadasın sanırım biraz bilgi verirmisin????

canım çok teşekkür ederim....amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bilgileri yazdım yinede sorusu olan varsa cevaplarımmmmmm
allahım en yakın zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biraz geç okudum ama olsunkaydirigubbakcemile2
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:
giresunluyum ama ben adana doğumluyum:emir_bebek:
hemde bir sürü akrabam orda çookkk seviyorum adanayı:asigim:
geçen sene gelmiştim halam rahatsızlanınca bu senede inşallah gelebilirim :Saruboceq:
çoook selamlar adanayaa.s.

amin inşallah canım benimmmmm
sevindimmm hemşerimmmmmm ve alükümselam adana için
allahım tüm herkese yaşatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar sizlere birkaç soru sorsam???

12. gün test sonucum 43, 14. gün test sonucum 597 çıkmıştı bu bana her ne kadar garip gelse de doktorum kafama takmamamı söyledi ve 24. günde keseleri görmek için randevu verdi.. tabii bu uzun bir bekleme süresi... siz bu bekleme süresinde tekrar test yaptırdınız mı?

çalışanlar işe devam ediyor mu yoksa rapor falan mı aldılar?
ben sağlık yönünden kendimi gayet iyi hissediyorum, sadece biraz daha fazla uykum geliyor, ara ara kasıklarımda batma oluyor ve göğüslerim biraz gergin, işe devam ediyorum ama eşim ve etrafımdakiler işe devam ediyorum diye sitem içindeler... aslında rapor verdi doktor ama kendimi iyi hissetmeye kadar devam edeyim diyorum.. acaba yanlış mı yapıyorum?????

benim ilk denememdi ve yaşım da 42 yani bu bana verilmiş bir şans ve bu şansı da bozmak istemiyorum, bebeğimi ya da bebeklerimi doğurmak istiyorum..

inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşar, çünkü benim yaşımdakiler neredeyse annane falan olmak üzere, ben de artık anne olmak istiyorum, anne olmanın tadını hepimiz tadarız inşallah kızlar...

hayırlı olsunnnnnnn canım bende senin gibi yeni oldugum için cevaplamayacagım kıdemliler cevaplar umarımmm allahım herkese versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım senin adına çok sevindim.ınşallah ikizlerin olur:))Bizlere de dua et.rabbim hepimizi en kısa zamanda güldürsün.Kendine dikkat et.

teşekkürler canım evet çok korkuyordum bu seferde olmayacak psikolojim bile bozulmuştu
ağlama krizlerine giriyordum ama rabbime çok şükür ki güldürdü sonunda allahım isteyen,
olmayan, tedavide olan, bekleyen arkadaşlara en yakın zamanda nasip etsinnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım 6.cı gün idrarda silikde olsa çıktı.....
8.ci günde 42.39
10.cu günde 88.99
12.ci günde 237 oldu tatlım darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::lepi::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım inşallah rabbim daha fazla bekletmez.....hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah ikizlerin olur:))Bizlere de dua et.rabbim hepimizi en kısa zamanda güldürsün.Kendine dikkat et.

teşekkür ederim canım.....
tabiki herkeselere dua ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tüm olmayanlara, tüm isteyenlere, bekleyenlere, tedavide olan herkese nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::lepi::nazar::teytey:

Back
X