Allah'm yardım et deli olcam ben ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Bıktım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eşim sürekli maç izliyor . Maç yorumu dinliyor . Maçta yenilince benimle konuşma benden uzak dur diyor tersliyor .Biyere gideceksek iptal ediyor . Suratı beş karış geziyor . Sabah gözlerini açar açmaz telefonundan maç videoları izliyor . Televizyonda maçtan başka kanal hiç bi zaman açık olmuyor . Sürekli maç yorumcuları bıdı bıdı tepemde konuşuyorlar resmen . Artık bıktım usamdım . Yeter ettim . Nefret ettim iğrendim maçtan .
Bütün futbola yorumculara her gün beddua etmeye başladım . Tiksindim maçtan . Dizim olunca izliyorum . Tv den izleyemesemde bilgisayardan açıp izliyorum ama o televizyondaki maç görüntüsünden sesinden dahi bıktım . Sesini dahi duymak istemiyorm . Televizyonla kafam arasına yastık koyuyorum izlememek duymamak görmemek için . Daha evleneli 1 yıl oldu ama ben bıktımmmmmmmmmm .. Allah'm yok mu bnun çaresi ?
duası ? maçtan soğutmk için yapılcak bişiyler . Cinnet geçirmek üzereyim

Tüm zamanını birşeye veren biri ile zor.. Futbol ya da başka bişey.. evlenmeden önce de böyle ise bilemem ama artık ortak zevkler de olmalı bulunmalı.. siz sürekli yalnız kaliyorsaniz bu iş bi yerde patlar.. belli günlerde belli süre ile takip etmeli ama bağımlı gibi olduysa işiniz zor..

1 aylik evlilikde, esinin askinin; futbol, onceligininde futbol oldugunu anlamissin.

Daha simdiden boyle ise vayy senin haline. Cekilecek gibi degil. Devasi var mi onu da bilmem.

Bir bayan vardı hep aşkı memnu seyredermiş senelerdir.hep o açıkmış tvde,evde iş yaparken falan,eşim kızdı yazmıştı. Uzun vadeli bir plan ama sizde deneyin ;) hatta hep aynı bölümü açın ki etkisi hızlı olsun :) benimki hiç maçla ilgilenmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma :/

Bir bayan vardı hep aşkı memnu seyredermiş senelerdir.hep o açıkmış tvde,evde iş yaparken falan,eşim kızdı yazmıştı. Uzun vadeli bir plan ama sizde deneyin :KK66: hatta hep aynı bölümü açın ki etkisi hızlı olsun :) benimki hiç maçla ilgilenmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma :/

keşke benimkide ilgillenmese ya gerçekten artık benim için çok büyük bi sorun haline geldi bu . sürekli evde maç olduğunu düşünsenize . dışarı maç izlemeeye gidiyo ohh diyorum en azndan dışarda . bu sefer eve geliyo maçı 2 saat izlediği yetmiyo gibi eve gelincede yatana kdr aynı yorumları on kere dinliyo bi de maçı izlediği yetmiyo gibi aynı maçın özetini izliyo . yavaşlatılmş halini izliyo videolarını izliyo .. DELİRİYORUMMM

Benim kafamdaki ideal erkek listemdeki ilk şartlardan biridir:Futboldan anlamayan erkek:)
Biz de babam da izlemezdi o yüzden bünyem kaldırmaz, elin oğlunu hiç çekemem.Gerçi ne zaman böyle konuşsam başıma gelir ya, aşkın gözü de kör biliyorum.
Neyse, benim de tutkularım var vazgeçmemi kim istese tutkularımı seçerdim heralde.Ama sizin tarafınızdan; tavrınızı kesin koyun.

Benim kafamdaki ideal erkek listemdeki ilk şartlardan biridir:Futboldan anlamayan erkek:)
Biz de babam da izlemezdi o yüzden bünyem kaldırmaz, elin oğlunu hiç çekemem.Gerçi ne zaman böyle konuşsam başıma gelir ya, aşkın gözü de kör biliyorum.
Neyse, benim de tutkularım var vazgeçmemi kim istese tutkularımı seçerdim heralde.Ama sizin tarafınızdan; tavrınızı kesin koyun.

bilmiyordum böyle bu kdr maç hastası olduğunu ilişkimizin 1. 2. senesine kdr . 3 .5 yıl da çıktık bi de . ama aşık olmuştum çoktan anlayana kadar maç olayını .. yoksa bende maç izlemeyen bir erkek istiyordm.

Bir bayan vardı hep aşkı memnu seyredermiş senelerdir.hep o açıkmış tvde,evde iş yaparken falan,eşim kızdı yazmıştı. Uzun vadeli bir plan ama sizde deneyin :KK66: hatta hep aynı bölümü açın ki etkisi hızlı olsun :) benimki hiç maçla ilgilenmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma :/

Okurken bir an güldüm çünkü ben de bir ara repliklerini dahi ezberlemiştim izlemekten çok seviyordum neyse ki gecti :) Konu sahibi için ise maalesef abim de öyle allah ilerdeki eşine sabir versin gerçekten tutku onlar için kendini kaybediyorlar takim yenilince yenince ayrı sevinc

Back
X