Allah'm yardım et deli olcam ben ...

keşke benimkide ilgillenmese ya gerçekten artık benim için çok büyük bi sorun haline geldi bu . sürekli evde maç olduğunu düşünsenize . dışarı maç izlemeeye gidiyo ohh diyorum en azndan dışarda . bu sefer eve geliyo maçı 2 saat izlediği yetmiyo gibi eve gelincede yatana kdr aynı yorumları on kere dinliyo bi de maçı izlediği yetmiyo gibi aynı maçın özetini izliyo . yavaşlatılmş halini izliyo videolarını izliyo .. DELİRİYORUMMM

Futboldan hoşlanmadığınız için size bu kadar sevimsiz geliyor ama keyif almayı deneseniz.

Yani çiftlerin illa ki ortak zevkleri olması gerektiğini savunmam ben , ikiniz farklı şeylerle ilgilenebilirsiniz aynı zaman diliminde.

Ama beraber zaman geçirmek adına da , futbol izlemek denenebilir .İnanın o kadar da keyifsiz değil:KK51:

Ben bir ofsayt pozisyonunu 5 ayrı kanalda 15 ayrı yorumcudan 55 kez dinleyebilirim mesela . Eşinize uzaylı muamelesi yapmayın . Futbol bizim milli sporumuz olmuş :KK48:

Bu arada özellikle bugün bu hiddetle konu açmanız eşinizin galatasaraylı olduğunu düşündürttü bana :KK66:

Beraber stadyumda maç izlemeye gitseniz , onun hobisinden ya da tutkusundan ortak bir keyif alanı çıkarmaya çalışsanız.

Sizin bu derece nefretiniz onun futbola ilgisini azaltmayacaktır ama siz biraz ilgi göstermeye başlarsanız belki her şey değişir.Denemeye değer bence.

Futboldan hoşlanmadığınız için size bu kadar sevimsiz geliyor ama keyif almayı deneseniz.

Yani çiftlerin illa ki ortak zevkleri olması gerektiğini savunmam ben , ikiniz farklı şeylerle ilgilenebilirsiniz aynı zaman diliminde.

Ama beraber zaman geçirmek adına da , futbol izlemek denenebilir .İnanın o kadar da keyifsiz değil:KK51:

Ben bir ofsayt pozisyonunu 5 ayrı kanalda 15 ayrı yorumcudan 55 kez dinleyebilirim mesela . Eşinize uzaylı muamelesi yapmayın . Futbol bizim milli sporumuz olmuş :KK48:

Bu arada özellikle bugün bu hiddetle konu açmanız eşinizin galatasaraylı olduğunu düşündürttü bana :KK66:

Beraber stadyumda maç izlemeye gitseniz , onun hobisinden ya da tutkusundan ortak bir keyif alanı çıkarmaya çalışsanız.

Sizin bu derece nefretiniz onun futbola ilgisini azaltmayacaktır ama siz biraz ilgi göstermeye başlarsanız belki her şey değişir.Denemeye değer bence.

evet eşim galatasaraylı . tamam beraber maç izlemeyede gidiyoruz evde olunva gs maçları beraber izliyorz . Ama sürekli ve her dakka olması artık boğdu beni ..

Sürekli olması kötü ve sevmeyen biri için zor. Bence televizyonu sökün yerinden eşinizle beraber kapının önüne koyun orda izlesin gelsin
Ben çekemezdim heralde yani bir insanın hobisine saygı gösterilir ama sizib ortak zamanınızdan çalıyor ve maçın sonucu ilişkinizi etkiliyorsa o artık onun hobisi olmaktan çıkıyor. Sonuna kadar haklısınız

evet eşim galatasaraylı . tamam beraber maç izlemeyede gidiyoruz evde olunva gs maçları beraber izliyorz . Ama sürekli ve her dakka olması artık boğdu beni ..

Bilemedim ki , şuan bizde de kasımpaşa / akhisar maç özeti açık :confused:

Onu izlerken bir yandan da sohbetinizi edebilirsiniz . Dünya ile ilişiğini kesiyorsa da , bu konuda uyarabilirsiniz .

Futbol sevdasindan vaz geciremeyince bende ona ayak uydurdum hatta kocami geride biraktim diyebilirim :) ama gercekten keyifli bir seymis onyargili olmamam gerekiyormus hele esle izlenen mac cok daha keyifli :) esime ben hatirlatiyorum maclari mesela yarin konyayla oynuyoruz kendi sahamizda :) :)

Eger hala sevemiyorsan sende o saat dilimi.kitap oku ,film izle taki yap ne bilim neden hoslanirsan artik

Durumunu anlıyorum, zira benim eşim de futbolu epeycee seviyor ve izliyor. Bende severim az çok karşi değilim ama ayarı kaçınca sıkıcı olmaya başlıyor evet..birde çok gürultulu olduğundan kafa şişiriyor cidden..öyle olunca ben duruma el koyuyorum artık..yeter başka birşey acalim falan diyorum.. Sende sesini çıkar..başka turlu olmaz..birde senin ki daha fena tutkun anladığım kadarıyla..

Benm kocada ayni sayilir o leptopu gece gunduz koynundan cikmiyo.ya gece yatamiyorum baska odada baksa yanmam.ya sabaha kdr film izliyo .uyuyo bn kapatyorum kalkiyo hmn neymiss bn onun sesini duymadan uyuyamiyorum .artk kulaklk takiuo izluyi ama ne care bu kezde isigindan rahtsz oluyirm.bosuna cnm huylu huyundan vazgecmz.hic takmaa sen baska odaya git isine bak yada cocugun varsa onunla ilgiln disari cik gez.komsuya git kendine onu takinti haline getrdigin icin daha cok sklirsin.gecece kicini don yat ne simartiyosun gitsin futbolcularla yatsin

Ama bu konuya bi çözüm önerim var.
Teknolojiye meraklı olan eşlere kablosuz kulaklık öneririm evin heryerinden yorumları dinleyebiliyorlar ama siz duymuyorsunuz.
Elimde hepsini dinliyor ama benim haberim yok :KK51:En Büyük KK

Maci kaybetmek bukadar canini skyorsa dikkat et derim gizli iddia oynuyor olabilir

Eşinizle ciddi bi şekilde konuşun evliliğinize zarar verdiğini falan anlatın.Tamam önemli maçları falan izlesin tabi ama o yorum programları çok manasız gerçekten.Anlaşma yapın belli gün belli programlar üzerine.Bu anlaşmaya uymasını isteyin.Bir de neden çoğu yorum sizin eşinize uymanız yönünde neden bu kadın böyle davranmak zorunda arkadaşlar?Yazış tarzından anlamadınız mı kadını delirtmiş adam artık siz hala zevk almaya bak diyorsunuz?Bu şekilde olmaz artık iki kişilik bi hayat yaşıyorsanız tek kişinin tutkuları ve zevkleri üzerine hayatını yaşayasınız ki?Siz de diretin biraz etken olun edilgen olmayın.Evlilik eş mi önemli toplumu uyutan bi spor mu önemli?Futbol bir tutkudur diyenleri de asla anlamıyorum.Yıllar önce 18 yaşında bir genç taraftarlık uğruna holiganlar tarafından öldürülünce bıraktım ben takım dahi tutmuyorum.Birileri milyonları götürüyor rüyamızda ancak görebildiğimiz lüks arabalara biniyor birileri de 12 saat boyunca maden ocağında sürünüyor üç kuruş için.

Şimdi bende oyun yüzünden aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Bu aralar kendimi dizginlemeye, satın almamaya çalışıyorum. Elimdeki oyunları takasa veriyorum değiştire değiştire oynuyorum.
Mmorpg tarzı oyunlardan yaklaşık 8 senedir sürekli oynadığım bir oyunum var. Doğum günlerimde insanlar bana ya oyun, ya oyun içi içerik falan hediye ediyor.
Evde Ps4 , Ps Vita, Nintendo Ds ve Nintendo Wii var. Xbox360 almak zorunda gibi hissediyorum koleksiyonum eksikmiş gibi geliyor, içimde karşı koyamadığım bir dürtü var.
Aşk filmlerinde değil, oyun cinematiclerinde ağlıyorum. Karakterlerle bütünleşiyorum. Kısacası ben oyun bağımlısıyım. Bıraksalar 24 saat oyun oynarım, yemek su istemem. İlk atarimi 7 yaşında doğum günü hediyesi olarak aldım, bir daha iflah olmadım yani.

Gel gelelim eşim hayatında Mario bile oynamamış. Adam sevmiyor, ben oyun oynarken kibarlık olsun diye eşlik ediyor lakin sıkılıyor. Bir heyecanla anlattığım oyun hikayelerini, oyun muhabbetlerini böyle ölü balık gözleriyle dinliyor.
Evliliğimizin ilk zamanlarında işten gelip 1 saat içinde yemek hazırlar, yapacağımı yapar sonra koştur koştur sanki mecburmuşum gibi tam saatinde oyunun başına otururdum.

Gel zaman git zaman eşimle aramızda bu konudan kaynaklı bir kopukluk oluşmaya başladığını hissettim. Beraber birşeyler paylaşarak geçirebileceğimiz güzel zamanları bir takım hayali karakterleri öldürmek veya yaşatmak için harcadığımı farkettim. Evet o an çok mutlu oluyordum yalnız gerçek hayatta ne dünyayı kurtaran bir kahramandım, ne de savaşçı bir prenses. Ama durduramıyordum kendimi engel olamıyordum o dürtüye.

Yine bir gün ben böyle koştur koştur oyunun başına geçtim, bir yandan da eşimle sohbet ediyorum güya herkesin gönlünü yapıyorum kendimce. Bir baktım Teoman- Bu gün benim doğum günüm şarkısı çalmaya başladı bir yerden. 5 dk falan böyle kaldım "ne alaka şimdi Teoman" diyerek. Sonra kafama dank etti.
Meğer eşimin doğum gününü unutmuşum.

Bana ne kızdı, ne küstü tek bir şarkıyla dersini verdi. Uzun uzun konuştuk, artık bu alışkanlığıma daha doğrusu bağımlılığıma bir çare bulmak üzere anlaştık. Beraber olduğumuz zaman ortak birşeylerle meşgul oluyoruz mesela dizi, film izlemek, puzzle yapmak gibi. Bazen o arkadaşlarıyla program yapıyor, ben evde isem o zamanlar oynuyorum oyunlarımı. Çok hevesli şekilde bir oyun aldıysam yine beraber 1-2 saat oynuyoruz, sonra başka birşeyle meşgul oluyoruz. Güzel bir denge kurduk şu an, kendimi dizginleyebiliyorum artık.

Bu kadar uzun yazdığım için üzgünüm. Olayın "diğer" tarafında olan biri olarak (her ne kadar farklı bir alışkanlık olsada) üstesinden nasıl geldiğimi, gelmeye uğraştığımı anlatmaya çalıştım. Umarım sana da yardımcı olabilmişimdir. Eşinle mutlaka konuşmalısın, sen rahatsızlığını dile getirmezsen kendi kendine anlayacağını sanmıyorum. Çünkü bu maç olayı ona göre gayet normal bir hobi. Belki sen sıkıntını dile getirdiğinde "ne yani bara pavyona mı gidiyorum, evimde maçımı izliyorum tek eğlencem bu" diyordur? Belki "aman bir maç keyfim var, rahat bırak" tepkisiyle karşılaşıyorsun? Sakın yılma, üstüne git çünkü kendi kendine VAZGEÇMEZ.

Evlendiginden beri mi böyle?evetse cevabın eşini karşına alıp konusmalisin iletişim kopukluğu var aranızda sanırım rahatsız olduğunu belirt ciddi bir sekilde

Back
X