- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
insan çocuğunun karısının hevesini bu derece kursağında bırakırmı bu derece burnundan getirirmi?bir şeyide bizim için yap be adam..kızım 5 yaşında evlendik evleneli ilk kez tatil planları yaptık benim zorumla kızımda bende okadar hevesliydikki ama o her fırsatta gitmesekmi şöyleymiş böyleymiş içim hiç atmıyo seneyemi kalsa hep böyle konuşmalar yaptı ben de her defasında olmaz ya çok istiyoruz kızda hevesli hadi kırma bizi falan diye diye geçirdim günleri ama dün büyük kavga sırf gitmemek için anlamıyorum ya ne varki tatil yapmakta bu derece batan..o yavruma gitmicez kızım dedim üzüldü ama belli etmedi okadar olgun davrandiki bebeğim..sonra küfürler hakaretler konuştu konuştu konuştu....kızım o konuşurken diyorki anne ben dua ettim babamın sesi kısılsın sen duyma kötü laflarını diyo içim yandı o an..hayattan bıktırdı beni inanın kurtulayım diye okadar dua ettimki..boşanmak diyeceksiniz şimdi biliyorum ama oda benim için okadar zorki babamın dırdırı hiç bitmeyecek hiç huzur vermeyecek off offf...