• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'tan hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor da bir terslik olcak diye endişelenmiyorum ?

Yaziyi okuyunca ben yazmisim gibi hissettim.
Ayrılık işsizlik sürekli evlenen arkadaşlar yalnızlık. .
Hemen hemen hepsi aynı. Üstüne birde sınava çalışıp kazanamama ekleyince ortaya ben çıkıyor:) biz mi geç kaliyoruz herkes mi çok erken yaşıyor her seyi anlamıyorum. Evlilik hakkında da aynısini düşünüyorum hatta. Kimse olmaz sanki artık. Saçma gelsede böyle düşünüyor insan..
Depresyon Loading :)

yok işte ben bu duanın karşılığının ahirette görüceğime inandırdım kendimi yani öyle olucak ve bu dünyada yaşamak o yüzden boş geliyo bi amacım yok yani ne sevenim var ne sevilenim.Ben zaten her zaman şükredrim halime ama dualarım kabul olmayınca böyle karamsar düşünmeye başladım sadece
Aileniz sağ ise eğer onlara ayıp olmuyor mu? Eminim onlar seviyordur ve gercek sevgi inanin ki aileninki bence.hele ki anne.kaldi ki o bile olmasae insan kendini cok sevmeli ve once kendi için yaşamalı. Cok gencsiniz daha cok yol var onunuzde hakkinizda hayirlisi inşallah.

Genelde burada hiçbir konuya olumsuz şeyler yazmamaya çalışırım ama gerçekten şuan aklımdan geçenleri dile getirmek istiyorum.
Arkadaşım kusura bakma ama gerçekten burada sana değil 14 sayfa 1444444... sayfa da olumlu şeyler yazsak yine boş. Hiç dikkat ettin mi her yorumuna cevaben ''orası öyle evet..' manasına gelen sözlerle başlayıp ''AMA'' ile devam edip olumsuz bir cümle kuruyorsun.
Sen kendi düşünceni değiştirme isteyinde, azminde olmazsan biz buralara metiyeler düzsek boş.. İlk başta sen kafanda değiştirmeye çalışmalısın bu olumsuz şeyleri zor olsada. Eminim sana bu kadar ümitkar sözlerle yardım etmeye çalışan insanlardan en ufak bir ferahlama, umut dahi almadın.

İlk sayfalarda bende bir şeyler yazmıştım pes etmemen, üzülmemen adına ama görüyorumki son cümlende bile o ilk sayfada yazdığın olumsuz düşüncenden en ufak bir olumlu fark olmamış. Lütfen çaba göster.. GÖSTERMEYE ÇALIŞ..

Allah yardımcın olsun..
aslında şöyle evet genel olarak karamsar bi yapım var ama takmamaya çalışıp pozitif düşünmeye çalışıyorum.Bu tür olaylar o kadar üstüste geldi ve artık patlama noktasına geldim sanırım.

Yaziyi okuyunca ben yazmisim gibi hissettim.
Ayrılık işsizlik sürekli evlenen arkadaşlar yalnızlık. .
Hemen hemen hepsi aynı. Üstüne birde sınava çalışıp kazanamama ekleyince ortaya ben çıkıyor:) biz mi geç kaliyoruz herkes mi çok erken yaşıyor her seyi anlamıyorum. Evlilik hakkında da aynısini düşünüyorum hatta. Kimse olmaz sanki artık. Saçma gelsede böyle düşünüyor insan..
Depresyon Loading :)
inşallah ilerde çok saçma bi düşünceymiş deyip güleriz :)

Aileniz sağ ise eğer onlara ayıp olmuyor mu? Eminim onlar seviyordur ve gercek sevgi inanin ki aileninki bence.hele ki anne.kaldi ki o bile olmasae insan kendini cok sevmeli ve once kendi için yaşamalı. Cok gencsiniz daha cok yol var onunuzde hakkinizda hayirlisi inşallah.
sağolun inşallah evet ailem var şükürler olsun ki zaten onlara belli etmemek için durumumu burda paylaştım.Ama insan belli bi zamandan sonra farklı bi sevgi arıyo eksik kalıyo çünkü

zaten çok olumlu olmaya çalışıyorum ve umudumu kaybetmeyip dua etmeye çalışıyorum ama işte artık patlama noktası derler ya onun gibi bişey oldu sanırım.O kadar umutlu o kdar pozitif olup bekledim yine de olmadı bu da çok canımı sıktı
Yasin cok genc. Henuz hicbirsey bitmedi. Sagligin yerinde. Yasadiklarin hayatin sonu degil. Sukret ve umutla bekle. Sabret. Ama mucadeleden de vazgecme. Cok gencsin. Bos tere canini sIkIyorsun inan.

Beterin beteri var diye boşuna dememişler....Ben 29 yaşındayım.İşim yok bulamıyorum .Sevgilim işten ayrıldıktan 4 ay sonra, tam da 1.yılımızda beni terk etti.Bunalımın dibindeyım 30 yasına girmeme cok az kaldı.Bence 24 yaş çok genç keşke sizin yerinizde olsam boşuna üzülmeyin.

Cnm oyle bir yazmissinki daha 24 yasin millet o yasda daha okuyor
Evlilik nasipdir duaya devam edin ama umitsiz olmayin
Hem neden kimse begenmesin ki sizi cok karamsar ve itici bi cumle olmus
Kendine guven cnm
Israrla is ara hergun kiyasiya mucadele et ins olacaktr
Onemli olan evlenmek degil dogru kisiyi bulup mutlu bir yuva kurmaktir
Hersey gonlunce olur inss
Pes etmek yok ilk basda inanc ve pozitif enerji gerek ;)

2 yılı geçti bulamadım olmuyo işte bi şekilde tutunamoyorum evliler en azından yalnız değiller ben kednimi çok yalnız hissediyorum
Nerden biloyorsun cnm evlilerin yalniz olmadigini en zoruda esli oldugun halde yalniz olmaktir ben bunu cogu zaman yasiyorum esim 2 yildir evine alistigi soylenemez hep ya arkadaslariyla ya da ailesiyle beraber olmak istiyor

Saglik olsun.daha cok gencsiniz.dun bir nisana gittim gelin 35 yasindaydi.is de olur es de.onunuzde uzun yillar var.insallah tez zamanda is bulursunuz.ne mezunusunuz bu arada?

Muhakkak duymuşsunuzdur ama yineleyeyim, duadan önce tedbir diye sizinki de aynı misal. Hele bir yolları deneyin sonra dua edin. İş bulamadınız eyvallah e anladığım kadarıyla çevrenizde yenilikte olmamış bu kısır döngü yaratmış. Tabii yenilikleri denemedikçe yalnız kalmış, yalnız kaldıkça yeni şeylerden mahrum kalmışsınız. Size tavsiyem yeni şeyler deneyin. Farklı kurslara yazılın,yeni insanlar tanıyın bu size arkadaş,iş,eş ve mutluluk getirebilir :)

32 yaşındayım, sevgilim bile yok, ünimezunuyum ama asgari ücretle hiç sevmediğim bir işte çalışıyorum, aşk yok para yok bişe yok :)

Back
X