• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAHTAN korkmayan kaynana görümce

Ecrinsem4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
29
8
1
33
Selam. Hemen konuya gireyim biliyorsunuz boşanma asamasinsaydim eşimle konuştuk beni hala dediler gibi sevdiğini bensiz yapamadığını söylüyordu ağlıyordu ama yuvasını kurtarmak için caba göstermiyordu en son 3 gün önce kaynanam arkadaşımı görüp benim hakimda olmuyacak iftiralar atmış ve hemen gidip oğluna karının arkadaşı bana söyle demiş böyle demiş beni kocama kötülemis baya bunu defalarca yaptı ve arkadaşım kaynanami aradı ben sana öyle bişey demedim dedi görümcem telefonu almış başlamış beni kötülemeye ve kocamda yanlarindaymis ve demiş ki bidaha onlar biraraya gelmezler yane annesi kardeşi kocamin adına kararlar veriyorlar sizce siz olsanız bu kaynanaya görümceye kocaya nedersin iz

Koca kişisi kendi beyniyle hareket edemiyorsa hayat arkadaşım dediği insana güvenmiyorsa kv görümce ne derse desin boş.

Selam. Hemen konuya gireyim biliyorsunuz boşanma asamasinsaydim eşimle konuştuk beni hala dediler gibi sevdiğini bensiz yapamadığını söylüyordu ağlıyordu ama yuvasını kurtarmak için caba göstermiyordu en son 3 gün önce kaynanam arkadaşımı görüp benim hakimda olmuyacak iftiralar atmış ve hemen gidip oğluna karının arkadaşı bana söyle demiş böyle demiş beni kocama kötülemis baya bunu defalarca yaptı ve arkadaşım kaynanami aradı ben sana öyle bişey demedim dedi görümcem telefonu almış başlamış beni kötülemeye ve kocamda yanlarindaymis ve demiş ki bidaha onlar biraraya gelmezler yane annesi kardeşi kocamin adına kararlar veriyorlar sizce siz olsanız bu kaynanaya görümceye kocaya nedersin iz
Kayınvalideye de görümceyede birşey demem iş burada kocanızda bitiyor görümceniz sizi telefonda kötülürken eğer ağzını açıp tek kelime etmiyorsa bütün suçu kocada ararım 2 çift laf edememiş mi yani karımı kötülemeyin evliliğin devam edip etmeyeceğine biz karar veririz siz değil diye eğer böyle konuşsaydı ağızlarını dahi açamazlardı.

3 yaşında çocuk bile istemediği şeye hayır deme iradesini gösteriyor.
Kocan insan olamamış.
Erkek hiiç olamamış.
Baba asla olamaz.
Boşver yoluna bak.
Olayı ilerletirse de hakaret davası olayına giriş bence

Aranızda ne geçtiğini bilemediğimiz için yorum yapmak saçma olur. Kim haklı kim haksız bilinmez. Burda tek yanlış kotulemeleri olmuş.

Kurtulduğuna sevineceksin
Umarım çocuk yoktur
Hatta çocuk yoksa milli piyango vurmuş sana öyle düşün
Seviyorum felan hikaye
Seven insan sevdiği için herşeyi herkesi siler her türlü zorluğa da göğüs gerer
Boşveronun için

Kocanız kendi adına karar verilmesinden niye gocunmuyor acaba? Kendi adına kendisi karar verecek bir yetide, algıda ve olgunlukta değilse, siz bu insanı niçin muhatap alasınız? Mahremine aldığı, sarılıp yattığı eşinin ne olduğunu iyi bilir kocanız, anasının ne olduğunu da iyi bilir. Eh şu halde göz göre göre iftira atılırken, bön bön bakıp dinleyen bir erkek ne kadar erkektir, ne derece adil ve doğru bir insandır? "Öyle ananın, böyle oğlu işte, al birini vur ötekine" deyip geçeceksiniz ve kulağınıza kadar bu iftiraları getiren insanlara "Kv böyle derken, sen de arkadaşım olarak dinledin de, bir de bana mı getirdin lafı? Sen beni savunup, susturup, kapatamadın mı o an ağzını?!" deyip onlara da resti çekeceksiniz.
Yoksa cambaz gibi oynatır dururlar, kısır günlerine malzeme olduğunuzla kalırsınız.

Dik durun, "Getirmeyin bana kimsenin lafını, herkes bilir neyin ne olduğunu, hakkım haram olsun" deyin geçin.

Son düzenleme:
Kurtulduğuna sevineceksin
Umarım çocuk yoktur
Hatta çocuk yoksa milli piyango vurmuş sana öyle düşün
Seviyorum felan hikaye
Seven insan sevdiği için herşeyi herkesi siler her türlü zorluğa da göğüs gerer
Boşveronun için
4 yaşında bi kızım var

Valla sokma akılla ancak buraya kadar gelebılmıs esınız. Daha da ittirmekle gitmez o. Bosverın bazen bazı seyler yokken guzel

Kusura bakma ama böyle tipler evlenilcek erkek degil daha kendi meselesini bile haledemiyor pisirik herif.

Alsin annesiyle kizkardesiyle ömrümün sonuna kadar beraber yasazinlar. Daha birey olamamis annesi izin vermiyor tabi. Niye evleniyor böyle tipler anlamiyor elin kizinda günahina giriyorlar.

Gule gule derim.

Back
X