Arkadaşlar size yaşadığım durumu anlatmak isterim ki benim durumumda olup kararsız kalan arkadaşlara yol göstermiş olabilirim diye. Ben çok araştırdım ve ne yazık ki bulamadım ve son çare olarak başarısız onca denemeden sonra sosyal medya fenomeni Alle klinik Furkan K. Tedaviye başladım.Kendisi çıkardığı kitabı ve sosyal medya da paylaşımlarıyla anlayacağınız üzre doğum üzerine hikayeler ve doğum dr u diğer ismiyle ünlülerin doğum dr.udur.Kendisi ile yüzyüze tanışma şansımız da oldu çok samimi sıcak kanlı biridir.Eğer maddi durumunuz yüksese sizinle ilgilenir eminim diğer tüm tüp bebek hastalarını takip edenler bilir çocukluk arkadaşı iş ortağı Serkan A. Yönlendiriyor.ilk görüşmede sizi ikna etmede çok kibar naifler ve siz diyorsunuz ki tamam burası doğru yer tedaviye başlıyım birde daha önce ki başarısız kötü deneyimleriniz varsa daha kolay ikna oluyorsunuz. Size gittiğiniz yerin kötü olduğu kendilerinin çok iyi olduğunda ikna edecekler,ama sonra 1.5 yıl süren tedavide ilkgörüşmemiz yarım saat 1.5 yılda yarım saat bile sürmeyen görüşmelere hazır olun. Devlet hastanesinde daha çok ilgi var emin olun zaten siz hiç Alle ye gidemeyeceksiniz klinik benimle özel ilgi düşünmeyin dışarıya göre çok fazla ödeme yapıyorsunuz ki ön görüşme ücretlidir.Fenomen olan F.bey sayesinde tüm hastaları S.beye yönlendirmesiyle aşırı yoğun olan Dr. S. Muayane için hep 1/1.5 saat bekleyeceksiniz hiç saatinde muayane olmadım randevular siz hatırlatmazsanız asla size bildirilmiyor asistan Nilgün sanki cumhurbaşkanı sekreteri yoğunluğunda sizinle asla alakadar olmuyor .Acıbademin hastası olmadığınız için onlar da ilgilenmiyor ama hemşireler sağolsun ilgililer ama "Acıbademin hemşireleri" 2 kez başarısız tedavi oldu 2sinde de 1.5 saat idrara sıkışık bekledim ne asistan cevap veriyor size ne dr. Zaten heyecan stres yaşıyorsunuz birde idrara sıkışıklık durumu sizi mahvedersin dr.son dakika koyacağı emrioyu sayısını o an öğreniyorsunuz. 1.5 saat beklediğimizi söylediğimizde dr.burası devlet dairesi banka değil sıra geldiğinde hemen alının içeri gibi iğrenç bi uslupla karşılık alıyorsunuz. Herkesin durumu kendine özeldir fakat sizin durumunuz onlar için asla özel değil sıradan bir hastasınız siz onlar için hasta bile değil parasınız paranız yoksa kapısının önünden geçemeyeceğiniz son umudunuz,son maddi gücünüzle girdiğiniz bu girdapa öyle bir çekiliyorsunuz ki sizin ne ordan çıkmanıza müsade ediyorlar ne de sizin durumunuza saygı duyuyorlar ,sizin yaşadığınız üzüntü hayal kırıklığı umurlarında değil alacakları paraya bakıyorlar sadece. Olumsuz sonuçta dr. Sizi başka dr. A yönlendirmek gibi bu da kendi başarısızlığını kabullenmenin farklı bi yolu sonuna kadar seninleyim hamile olacaksın elimden geleni yapacağım diyen kişi kayboluyor. Bizler diğer hastalara göre daha hassas bi durumdayız ve hassas ve özenli davranılmayı hakediyoruz. Orda o özeni bulamıyorsunuz. 4 arkadaşımda bursa başarısız sonuç almıştır. Ve 2. Ve 3. Denemeler le.madden zor olan süreç manevi olarak daha da zorlaşıyor maalesef
Son düzenleme: