bundan önce defalarca sıgarayı bırakmaya çalıştım azaltarak sadece yatarken içerek yada yemeklerden sonra şunu söylemeliyim ki hepsi boooşşş.... bundan aylar önce bu adamın ismini duydum ve nişanlımla kitabini almaya karar verdik ve 1tane aldık önce ben okuycam sonrada ona vercektim ama hep okumayı erteledim çünkü hem çok bırakmak istiyodum ama çokta korkuyodum tüm umudum kitaptı ya okuyumta bırakamazsam diye ve şunu söylemeliyimki kitabı okumadım ama kendime güvenimin son nokta olduğu bir an int açtım ve araştırırken allen carın videolarının da olduğunu gördüm hiç sıkılmadan dikkatlice dinledim tamamen sıgara içen bizlerle içmeyenlerin farkını gördüm aslında okadarda zor değilmiş sağlıklı olmanın para biriktirmenin zewki apayrı ve özelliklede bir bayan olarak o pis kokuyla dolaşmanın nekadar iğrenç olduğunu şuan anladım ben 22 yaşımdayım ve orta2den beri sigara içiyorum yani bir kaç aydır içen biri değilim yanlış anlamayın ben bıraktıysam sizlerde bırakırsınız izleyin arkadaşlar bişey kaybetmeyiz aksine kazanıyoruz....WE İZLEDİKTEN SONRA DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞALIM.....SİGARASIZ SAĞLIKLI GÜNLER ........WİDEO İÇİNDE BEN GOOGLEYE ALLEN CAR VİDEO YAZDIM ÇIKTI:içelim::umursamaz:
BİRAZ UZUN OLDU AMA BIRAKMANIN VERDİĞİ COŞKU + YARDIM ETME HEWESİ
Allen Carr ailesinden birisi olarak tebrik ediyorum sizi. Sigarasız hayata hoş geldiniz :)
Biz 10 milyondan fazla kişiye sigarayı bıraktıran bir yöntemiz ama şimdi 10 milyon + 1 olduk sizinle...
Sigarasız hayatınızda herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle,
Sevgiler,
maalesef 1 gün dayanabildim
çokda kararlıydım oysa ama olmadı
bana hiç bişey sökmüyor sanırımmafoldumbenmafoldumben
Bu arada 6 gündür içmiyorum. Başarmanın keyfi inanılmaz. Bu keyif eskiden içtiğimi bile unutturuyor. İçmedikçe daha mutlu olduğumdan ve bana hiç zevk vermeyen nikotinin bu gıdıklamaların kısa bir süre sonra geçeceğini biliyorum. bir ömür içmemek için gıdıklamaları yok sayıyorum. Başaracağımada inanıyorum. İlk işimde eşime ve oğluma rahatça sarılmak oldu. Söylenemiyorlar. Özellikle oğlum. İkinci işimde kendimizi ödüllendireceğim sigaraya vereceğim parayla eşim ve oğlumu alıp nezamandır istediğimiz Raftinge gideceğim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.
Görüşmek üzere
bende bulamadım link yollarmısınız?
Rafting i nerede yapacaksınız? bende sevgilimi alıp kaçırayım bir hafta sonu ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?