Allen Car.. Sayende Sigarayı bıraktım

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
bundan önce defalarca sıgarayı bırakmaya çalıştım azaltarak sadece yatarken içerek yada yemeklerden sonra şunu söylemeliyim ki hepsi boooşşş.... bundan aylar önce bu adamın ismini duydum ve nişanlımla kitabini almaya karar verdik ve 1tane aldık önce ben okuycam sonrada ona vercektim ama hep okumayı erteledim çünkü hem çok bırakmak istiyodum ama çokta korkuyodum tüm umudum kitaptı ya okuyumta bırakamazsam diye ve şunu söylemeliyimki kitabı okumadım ama kendime güvenimin son nokta olduğu bir an int açtım ve araştırırken allen carın videolarının da olduğunu gördüm hiç sıkılmadan dikkatlice dinledim tamamen sıgara içen bizlerle içmeyenlerin farkını gördüm aslında okadarda zor değilmiş sağlıklı olmanın para biriktirmenin zewki apayrı ve özelliklede bir bayan olarak o pis kokuyla dolaşmanın nekadar iğrenç olduğunu şuan anladım ben 22 yaşımdayım ve orta2den beri sigara içiyorum yani bir kaç aydır içen biri değilim yanlış anlamayın ben bıraktıysam sizlerde bırakırsınız izleyin arkadaşlar bişey kaybetmeyiz aksine kazanıyoruz....WE İZLEDİKTEN SONRA DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞALIM.....SİGARASIZ SAĞLIKLI GÜNLER ........WİDEO İÇİNDE BEN GOOGLEYE ALLEN CAR VİDEO YAZDIM ÇIKTI:içelim::umursamaz:

BİRAZ UZUN OLDU AMA BIRAKMANIN VERDİĞİ COŞKU + YARDIM ETME HEWESİ

bende cumartesi bırakmaya karar verdim ama dayanamadım dün akşam yine paket aldım kitabı erkek arkadaşım internetten indirdi şimdi bu akşam flaşh la getirecek ama hazır bu kadar cesaretim varken yılmadan deneyeceğim bırakana kadar

canım kitabı okuyamadım videosunu izledim ama her ikisininde etkili olduğunu çok duydum
inşallah bırakırsın opuyorumnanaktan

ya ben bu kıtabı okudum ama hıc ıse yaramadı sızdede oluyormu sıgaranın zararlarından bahseden bır sey duysam gorsem bır sıgara yakasım gelıyor kaydirigubbakcemile3

ben cok baglıyım sıgaraya napacam bılmıyorum neferet edıyorum kendımden sırf sıgarayı bırakmıyorum dıye

Allen Carr ailesinden birisi olarak tebrik ediyorum sizi. Sigarasız hayata hoş geldiniz :)
Biz 10 milyondan fazla kişiye sigarayı bıraktıran bir yöntemiz ama şimdi 10 milyon + 1 olduk sizinle...

Sigarasız hayatınızda herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle,

Sevgiler,

teşekkürlr:hooray:

kızlar sigarayı bırakmak istiyorsanız Allah'ın izniyle size söyleyeceğim tek şey var google a Allen Car yazıp çıkan 1 saatlik filmini izlemeniz filmi onun terapistlerinden biri sunuyor şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum

bırakamıyorum............ne videolar izledim,neler yaptım ama olmuyoooooooooo üfffffffffff

öncelikle teşekkür ederim
biraz önce izledim ve kesinlikle birdaha içmeyi düşünmüyorum
daha sonraki gelişmeleride yazarım

maalesef 1 gün dayanabildim
çokda kararlıydım oysa ama olmadı
bana hiç bişey sökmüyor sanırımmafoldumbenmafoldumben

[SİGARASIZ SAĞLIKLI GÜNLER ........WİDEO İÇİNDE BEN GOOGLEYE ALLEN CAR VİDEO YAZDIM ÇIKTI:içelim::umursamaz:[/COLOR]

Selam google a ALLEN CAR VİDEO YAZDIM ama ulaşamadım. İzlediğin yerin linki varmı?
Bende izlemek istiyorum. Lütfen. Bekliyorum

Selamlar,
Evet Bu yöntemi duydum. ÖNce aman dedim. Sonra araştırdım görüştüm. Merak ettim. Olabilir dedim ama şu an için rakamı fazla geldi. Videoyu buldum. İzlemedim. Hazırmıyım diye 1 gün erteledim. Korktum. Zaten hep başarısız olmuştum. Ya yine yapamazsam. Artık insanlara ben sigarayı bıraktım bile diyemiyordum. Kaç defa denemiştim bilmiyorum. Hep yenilmiştim ona. Hele bukadar kesin konuşuyorlar ve ben yine bırakamazsam bu defa asla bırakamayacağıma inanacaktım. İnanıncada hep onunla olacaktım. Kendime inanmıyordum. Onu yenemiyordum. Ama yenmeliydim. Özellikle kişisel hayatımı etkiliyordu. Eşim içmediği için yürüyen bir kültablası gibi koktuğumu söylüyordu. O böyle söyleyince ona sarılamıyordum bile. Bunlar için bırakmalydım. Ama yine yapamazsam ? Bu korkuyla bir gün geçti. Sonra okey dedim. İzledim ve neden içtiğimi anladım. Söylediği herşeyi yaptım. Ama herşeyi. Tüm taktiklerini. Onsuzluğa alıştım. İçtiğimi unuttum. Hatta yemekli içkili sigaralı bar ortamında bile oldum. İçenleri izledim. Nikotin canavarım beni gıdıkladığında ''bana zevk vermiyorsun. hayatımı ben kontrol ediyorum'' dedim. Bunu hep yüksek sesle söyledim. Söyledikçe es geçtim gıdıklanmaları. Ve başardıkça dahada mutlu oldum. Sağlık videoları yayınlayan bir siteden baktım videoya ve inanılmaz teşekkür ediyorum.
Sigarayı bırakarak birşey bırakmadım. Zaten birşey değildi. Ama çok önemli birşey kazandım. 18 senedir içtğim sigarayı bırakmanın KONTROLÜ ELE ALMANIN BAŞARMANIN VERDİĞİ KEYİF VAZGEÇİLMEZ.

tebrik ederim sizi. Diğer mesajlarımda yazdım mı bilmiyorum 08 Mart dünya kadınlar gününde Allen Carr ı takip edin, Sadece kadınlara özel bir gün yapıyoruz. Çok beğeneceksiniz:)

maalesef 1 gün dayanabildim
çokda kararlıydım oysa ama olmadı
bana hiç bişey sökmüyor sanırımmafoldumbenmafoldumben

kitap ve video her zaman kesin çözüm vermeyebiliyor. Lütfen seminere katılın.
Kaydebecek hiçbirşeyiniz yok.En kötü şu andaki gibi bir sigara daha yakarsınız!

Bu arada 6 gündür içmiyorum. Başarmanın keyfi inanılmaz. Bu keyif eskiden içtiğimi bile unutturuyor. İçmedikçe daha mutlu olduğumdan ve bana hiç zevk vermeyen nikotinin bu gıdıklamaların kısa bir süre sonra geçeceğini biliyorum. bir ömür içmemek için gıdıklamaları yok sayıyorum. Başaracağımada inanıyorum. İlk işimde eşime ve oğluma rahatça sarılmak oldu. Söylenemiyorlar. Özellikle oğlum. İkinci işimde kendimizi ödüllendireceğim sigaraya vereceğim parayla eşim ve oğlumu alıp nezamandır istediğimiz Raftinge gideceğim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım.
Görüşmek üzere

Rafting i nerede yapacaksınız? bende sevgilimi alıp kaçırayım bir hafta sonu ya:)

bende bulamadım link yollarmısınız?

Selam canım,

google da 'allen carr sağlık video' diye yazar isen ulaşabilisin.
Ama lütfen dediklerini yap. Herşeyi. Ben sigara iç dediğinde bile bırakıp içmeye gittim. Özellikle karar verdikten sonra yapın dediklerini sakın unutma.
Umarım yardımcı olur. İzle ve bana arkadaş ol. Sonucunu buraya yaz lütfen. Benim heyecanı mı anlayan biriyle paylaşmak keyifli olacaktır. Bekliyorum.

Tşk

Rafting i nerede yapacaksınız? bende sevgilimi alıp kaçırayım bir hafta sonu ya:)

MELEN ÇAYINDA YAPILIYOR. EVLİLİK YILDÖNÜMÜZDE YAPACAKTIK AMA MART AYINDA BAŞLIYORMUŞ: MARTI BEKLİYORUM. folklorikturizm.com burayla gitmeyi düşünüyorum. Sizde araştırırsanız bilgilerinizi benimle paylaşın rica edeceğim. Bende öğrendiklerimi size aktarırım? Daha araştıracağim. Dağcılık yapan arkadaşlara soracağım. Bilgilerimi,zi paylaşırız. Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…