- Konu Sahibi Umudumsun-
-
bizde evimizin amerikan mutfağında aynı model koltuk takımı kullanıyoruz...beyaz deri ve kumaşını kırmızı süet seçmiştik...mutfak dolaplarımızıda kırmızı beyaz yaptık...çok güzel oldu...rahat bir koltuk takımı kullanışlı alabilirsin...[/B
cnm durusu rahatlıgını bende begndim ancak renginde kararsızım halaa tsk ederim yorum icin
sakın koyu rengini almayın
(ben de bellonadan almıştım eşyalarımı çeşitli sebeplerden dolayı)
yemek odam emin değilim ama dorya idi sanırım koyu renk, siliyorum arkamı dönüyorum masanın sildiğim diğer yarısı yine toz oluyor.
yatak odamı novanın açık rengini aldım her silişimde iyi ki bu rengi almışım diye şükrediyorum. bir de açık renk ahşap insanı her zaman rahatlatır. uzun vadeli kullanıma uygundur ama koyu rengi ilk etapta çok beğenip sonra sıkılırsınız. kullanımının zorluğu da cabası
benim fikrim tabii tercih sizin
iyi günler de kullanın
novanın koyu rengi hiç hoş durmuyo ve acayip toz belli ediyo ben kırşehirde yaşıyorum ve bellona satış mağazası eşimin yakın akrabalarının orda durduğu yerde hergün kızlar koyu renk mobilyaların tozlarını alıyo bıkmışlar yazık ve bana asla tavsiye etmediler benimki novanın armut rengi olanı canım kesinlikle tavsiye ederim hiç toz belli etmiyor ve sağlam fiyarı da uygun..
benim evimdeki halleri bu yalnız ben sandalyelerini istikbalden aldım kendi sandalyelerini beğenmedim ama bu aldıklarım sanki bu mobilya için üretilmiş çok güzel uyum sağladı..bu linkte de tv ünitemi vs görebilirsin bakmak istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html
valla bazen elimle kontrol etmesem belli olmuyo tozlandığı...
cnm cok sagol resimlere baktımm cok sık olmuss vee sandalyelerini bende begenmiyorumm banada altarnatif oldu sayende istikbalin hangi sandalye gurubu buu cok yakısmıs gercekten bu arada perdelrin ve kanatlara bayıldımm kanatların rengi nedir tam olarak tam benlikmiş unlar :9)
teşekkürler canım beğenmene sevindim ..kanatlar acı kahve renginde ...istikbalin 7020 diye numaralı bi sandalyesiydi aslında mutfak masalarında kullanılıyormuş ama çok sağlam hoş durdu bence..
novanın acık renkte olan yatak odasını aldım bende çoook begenerek.. henuz kullanmak nasip olmadı ama cok hosuma gittı benımm :) yemek odası da guzel ama ben beyaz koltuk aldıgım icin onunla kombinleyemem ama sana tavsiyem de açık renkli olanı alman.. o daha güzel duruyor ve toz konusunda haklı arkadaşlar.. mutlulukla kullannn
seçtiğin koltuk takımı gayet güzel ve spor birtarz .koyacağın yer küçükse hoş durur ama büyük mekanlarda küçük duruyor.rengide uyumlu.yatak odanı daha modern bir şey al derim,şahsi fikrim
novanın koyu rengi hiç hoş durmuyo ve acayip toz belli ediyo ben kırşehirde yaşıyorum ve bellona satış mağazası eşimin yakın akrabalarının orda durduğu yerde hergün kızlar koyu renk mobilyaların tozlarını alıyo bıkmışlar yazık ve bana asla tavsiye etmediler benimki novanın armut rengi olanı canım kesinlikle tavsiye ederim hiç toz belli etmiyor ve sağlam fiyarı da uygun..
benim evimdeki halleri bu yalnız ben sandalyelerini istikbalden aldım kendi sandalyelerini beğenmedim ama bu aldıklarım sanki bu mobilya için üretilmiş çok güzel uyum sağladı..bu linkte de tv ünitemi vs görebilirsin bakmak istersen...http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa-2.html
valla bazen elimle kontrol etmesem belli olmuyo tozlandığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?