Almak istiyorum....

Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, kendini sıkmamaya çalış canım... Bir gün bizlerde anne olacağız

canım benım bende senınle aynı durumdayım bende 9 haftalıkken bebegımı dusurdum sanırım alısmamız zaman alıcak bu duruma oyle ortamlardan uzak kalmaya calıs gırme oyle sohbetlere en ıyısı bu galıba bıtanem

canım bende geçen sene martta düşük yaptım üçüzlerim kaybettim ve o sırada okuldaki öğretmen arkadaşlarımın 9 u hamileydi çok zorlanmıştım zor gelmişti ama bol bol dua ettim şükrettim en azından hamile kalabliyordum,
eylülde de hamile kaldım zaten şimdide yavrum kucağımda
Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh

şok oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şaka gibi dimifisfisfis

Rabbim herşeyin doğrusunu bilir, kendini sıkmamaya çalış canım... Bir gün bizlerde anne olacağız[/QUOTE

İşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum o günü...

canım benım bende senınle aynı durumdayım bende 9 haftalıkken bebegımı dusurdum sanırım alısmamız zaman alıcak bu duruma oyle ortamlardan uzak kalmaya calıs gırme oyle sohbetlere en ıyısı bu galıba bıtanem

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin.Canım ortamdan değil de arkadaşımdan bir ay kadar ayrı kalacağm izine çıktıdakaydirigubbakcemile3 gerçi işlerim iki katına çıktı ama olsun bir müddet rahatımopuyorumnanaktan

canım bende geçen sene martta düşük yaptım üçüzlerim kaybettim ve o sırada okuldaki öğretmen arkadaşlarımın 9 u hamileydi çok zorlanmıştım zor gelmişti ama bol bol dua ettim şükrettim en azından hamile kalabliyordum,
eylülde de hamile kaldım zaten şimdide yavrum kucağımda
Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım.. 9 hamile mi CADIARZUnereye baksan hamile çoook zormuş neyseki hayırlısıyla kucağına almışsın bebişini..İnşallah canım Rabbim isteyen herkeze verir:Saruboceq:

bende bi dusukten sonra 2 yil bekledim canm..
simdi 42 gunluk bi oglum var..karamsar olma..
arkadaslarinda bilerek yapmiyorlardir..oda kendince mutlulugunu yasiyor...
sakin stres yapma...

Back
X