• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman bir adamla date ve sonrasi

GlassySky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
332
768
53
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır onlinedan konuştuğum bir adamla buluşmak için onun yaşadığı şehire gittim. Adam 33 yaşında. Herşey çok güzeldi. Beni trenden çiçekle karşıladı. Sevdiğim italyan restoranında yemek yedik bana nazik davrandı. 1 gece evinde kaldım biraz öpüştük ama sevismedik. Çünkü ben istemedim. Hala bakireyim ve bilmiyorum neden sevişmedigimi. Sonra beraber kahvaltıya gittik. En son beni trene bıraktı. Tren gelene kadar bekledi. Ama nedense bilmiyorum kendimi trene atar atmaz ağlamaya başladım. Sonra da mesaj attı neden benimle yatmadın diye. Bir haftadır bunu tartışıyoruz gerçekten ondan hoşlandım ama ilk buluşmamızda sex yapmak istemedim. Şimdi beni sürekli suçluyor bu konuda eksik hissettiriyor. Dün en son konuşmamızda istersen arkadaş kalabiliriz. Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin. Artık üzülmek istemiyorum ilk öpücüğüm de onunlaydı biliyor bunu.

Sakın yabancılarda bu çok normal safsatasına inanma, ilk buluşmada kadınların çoğu sevişmiyor ve hatta bir çok erkek de ilk görüşmede sevişen kadınları ayrı değerlendiriyor. Sevişmediğin için suçlu hissettirmesi de rıza inşası, yaptığı şey hiç hoş değil. Manipülasyon yüzünden de sevişmeye razı gelme lütfen.

Neden ağladın ayrıldığın için mi?

Bir dahakine o gelsin mutlu sona erin o zaman🤪
Avrupalı ve yakışıklı bir erkeği sevişmediği için kaçırma korkusundan ağladı, muhtemelen saatlerce baskı altında bırakıldı trene binince rahatlayıp güvenli alanda ağladı.

Almanlarda yetişkinlerde ilişki genelde duygusallıkla degil, cinsellikle başlar. 2 taraf bulusur yatar kalkar, 2 taraf da begenirse tekrar buluşur sonra iliskiye evrilir. Öyle hoşlantı, maneviyat vb pek yoktur. Adam yakışıklıysa iyi hoş da önce kültürü biraz tanıyıp datee matee kalkışsaydın tatlı kız😁😁😁konuya geleyim, adamın şehrine gidiyorsan, evinde de kalıyorsan bu bariz aksama takılmaya gelyrm demektir adam da o sebeple geldin, sonra vazgeçtin neden vazgeçtin diye mesaj atıp soruyordur. Konuya devam edeyim Alman kadını erkegi ultra hızlıdır, o yüzden öyle internetten buluşma, baska yerlere gitme işlerine hiç hiç girme etrafından bak, tanımaya çalış.

Avrupalı ve yakışıklı bir erkeği sevişmediği için kaçırma korkusundan ağladı, muhtemelen saatlerce baskı altında bırakıldı trene binince rahatlayıp güvenli alanda ağladı.
Bende Avrupa'daki yaşıyorum. İstediğim sürece kalabilirim. Onlara ihtiyacım yok çalışıyorum burada

O görmedi beni ağlarken. Sanki vücudum 1 gün boyunca kasmış da sonrasında rahatlamışım gibi. Kendimi eve dönerken kötü hissettim.

Neye ağladın gerçekten anlayamadım🙄🙄🙄
Madem ilişki konusunda tecrüben yok yabancı bir herifin evinde ne işin var....yani keşke once biraz flört edip insan tanısaydin vitesi 0dan 100e takmışsın😬😬😬

Bende Avrupa'daki yaşıyorum. İstediğim sürece kalabilirim. Onlara ihtiyacım yok çalışıyorum burada
Siz kendinizi hazır hissetmeden bir adam için kendinizi zorlamayın, nasıl bir baskı hissettiğinizi trende ağlamanızdan anlıyorum. Arkadaş kalın dediği gibi zamanla bir şeyler olacaksa olur zaten.

Back
X