- Emoji Skoru
- 32.668
- Puanlar
- 528
Yakışıklı olması herşeyin çözümü mü?Bayağıdır konuşuyordum. Gerçekten çok yakışıklıydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakışıklı olması herşeyin çözümü mü?Bayağıdır konuşuyordum. Gerçekten çok yakışıklıydı.
24 yaşındayım33 yaşına kadar hiç flörtünüz olmadı mı? İlk gece korkunuz mu var? Cinselliğe dair negatif düşünceleriniz mi var acaba?
Ablacığım ondan değil bayağıdır konuşuyordum 1,5 yıl oldu. Madem o kadar konuştuk. Merak ettim. Her gün konuşuyorduk çünkü.Yakışıklı olması herşeyin çözümü mü?
Siz 24 o 33 yaşında. Bence yaş farkı çoook fazla. Ayrıca cinsellik istemiyorsanız onun şehrine evine kadar gitmeniz hata bence. Neden o gelmiyor? Erkekler "evime kadar geldi cinsellik istiyor" diye düşünüyor çünkü tek dertleri penisleri. Beklentileriniz uyuşmuyor. O cinsellik istiyor, siz ise istemiyorsunuz. İstemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Kimse sizi cinsellik için zorlayamaz. Buna izin vermeyin.24 yaşındayım
Başka şehirde olduğu için evinde kaldım. Aslında otelde kalmak istedim. Almancam cok iyi değildi. Hayır bende kal diye çok laflar etti. Bende tamam dedim.Onlar önce beraber olur cinsellik yaşar sonra aşık olur. İkinci randevu olur ya da olmaz. Normali bu, gidin beraber olun demiyorum ama yetişme şekilleri böyle. Bakirelik cinsellik tabuları yok. Herkesin önem verdiği ve çok dikkatli olmalarını istediği tek konu var, korunmak. Daha ergenlik yaşında hem gebelik hem de bulaşıcı hastalıklara karşı korunmayı öğretiyorlar. Benim Alman erkek arkadaşım böyle değildi denmesin istisnalar kaideyi bozmaz. Ailece çıplaklar kampına giden bir milletten bahsediyoruz.
İnternette tanıştığınız adamların evine gitmeyin. İsterse dünyanın en kibar en nazik erkeği olsun, prensip meselesi diyin dışarıda buluşun. Madde mi kullanıyor, criminal tip mi asla bilemezsiniz. En az 3 buluşma dışarda olsun.
1 buçuk yıl boyunca kaç kere görüştünüz?Ablacığım ondan değil bayağıdır konuşuyordum 1,5 yıl oldu. Madem o kadar konuştuk. Merak ettim. Her gün konuşuyorduk çünkü.
Hep meşgulüm falan dedi. Benim mallığımSiz 24 o 33 yaşında. Bence yaş farkı çoook fazla. Ayrıca cinsellik istemiyorsanız onun şehrine evine kadar gitmeniz hata bence. Neden o gelmiyor? Erkekler "evime kadar geldi cinsellik istiyor" diye düşünüyor çünkü tek dertleri penisleri. Beklentileriniz uyuşmuyor. O cinsellik istiyor, siz ise istemiyorsunuz. İstemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Kimse sizi cinsellik için zorlayamaz. Buna izin vermeyin.
Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin.
Sıkıntı ilk görüşme için gittim.1 buçuk yıl boyunca kaç kere görüştünüz?
Aşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittimArada kalmayı sevmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz.
Daha tanımadığın adamın siz neden gidiyorsunuz ki? Alman olunca erkek farklı olmuyor gördüğünüz gibi
1,5 yılda totosunu kaldirip sizin bir trenle yapabildiginiz yolculugu yapmıyorsa zaten boyle bir adamın ayagina kadar giderek hata yapmissiniz.Hep meşgulüm falan dedi. Benim mallığım
İyi de sen bikac ay önce başkası için konu açmadın mi? Çok masumum ilk öpücük falan diyorsunda masallah çok hizlisin, nefes bile almıyorsun, kii Almanya'ya yeni gittin, bu hızla devam edersen bir yerde toslayacaksin.Ablacığım ondan değil bayağıdır konuşuyordum 1,5 yıl oldu. Madem o kadar konuştuk. Merak ettim. Her gün konuşuyorduk çünkü.
1 buçuk yıl boyunca internetten konuşup ilk görüşmeye onun ayağına evine kadar gitmişsiniz. Gerçekten bu yaptığınız şey akıl alır gibi değil. Almanlar sınırlara saygı duyan disiplinli insanlardır. O evine gittiğiniz kişi sapık birisi olsaydı, cinsel saldırıya uğrama ihtimaliniz yüksekti.Sıkıntı ilk görüşme için gittim.
Aşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittim
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan geliyor ya... Cinayetler, tecavüzler Türkiye'ye özgü değil evrensel bı durum, merakta kediyi öldürür, dikkat et. İyi cesaret var masallahAşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittim
Aşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittim
Almancanız iyi değilse bu da problem. Başka biri daha ısrarcı olur, olayı taciz boyutuna getirir, şikayet edilince de ben A dedim o Z anladı der. Şüpheli bakılır anlattığınıza. Yav güzel kardeşim kaç sene yaşadım oralarda, kazık kadar kadınım, bugün ben cesaret edemem ilk buluşmaya herifin evine gitmeye. Bunlar da erkek, bunların da iti kopuğu barzosu var. Siz bu flört sevgili işlerine cafe seviyesinden başlayın. Sinema, yemek, günlük tur vs sonra ev buluşmasına geçin. 1,5 senedir hangi dilde konuşuyorsunuz?Başka şehirde olduğu için evinde kaldım. Aslında otelde kalmak istedim. Almancam cok iyi değildi. Hayır bende kal diye çok laflar etti. Bende tamam dedim.