• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman bir adamla date ve sonrasi

Onlar önce beraber olur cinsellik yaşar sonra aşık olur. İkinci randevu olur ya da olmaz. Normali bu, gidin beraber olun demiyorum ama yetişme şekilleri böyle. Bakirelik cinsellik tabuları yok. Herkesin önem verdiği ve çok dikkatli olmalarını istediği tek konu var, korunmak. Daha ergenlik yaşında hem gebelik hem de bulaşıcı hastalıklara karşı korunmayı öğretiyorlar. Benim Alman erkek arkadaşım böyle değildi denmesin istisnalar kaideyi bozmaz. Ailece çıplaklar kampına giden bir milletten bahsediyoruz.

İnternette tanıştığınız adamların evine gitmeyin. İsterse dünyanın en kibar en nazik erkeği olsun, prensip meselesi diyin dışarıda buluşun. Madde mi kullanıyor, criminal tip mi asla bilemezsiniz. En az 3 buluşma dışarda olsun.

24 yaşındayım
Siz 24 o 33 yaşında. Bence yaş farkı çoook fazla. Ayrıca cinsellik istemiyorsanız onun şehrine evine kadar gitmeniz hata bence. Neden o gelmiyor? Erkekler "evime kadar geldi cinsellik istiyor" diye düşünüyor çünkü tek dertleri penisleri. Beklentileriniz uyuşmuyor. O cinsellik istiyor, siz ise istemiyorsunuz. İstemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Kimse sizi cinsellik için zorlayamaz. Buna izin vermeyin.

Onlar önce beraber olur cinsellik yaşar sonra aşık olur. İkinci randevu olur ya da olmaz. Normali bu, gidin beraber olun demiyorum ama yetişme şekilleri böyle. Bakirelik cinsellik tabuları yok. Herkesin önem verdiği ve çok dikkatli olmalarını istediği tek konu var, korunmak. Daha ergenlik yaşında hem gebelik hem de bulaşıcı hastalıklara karşı korunmayı öğretiyorlar. Benim Alman erkek arkadaşım böyle değildi denmesin istisnalar kaideyi bozmaz. Ailece çıplaklar kampına giden bir milletten bahsediyoruz.

İnternette tanıştığınız adamların evine gitmeyin. İsterse dünyanın en kibar en nazik erkeği olsun, prensip meselesi diyin dışarıda buluşun. Madde mi kullanıyor, criminal tip mi asla bilemezsiniz. En az 3 buluşma dışarda olsun.
Başka şehirde olduğu için evinde kaldım. Aslında otelde kalmak istedim. Almancam cok iyi değildi. Hayır bende kal diye çok laflar etti. Bende tamam dedim.

Siz 24 o 33 yaşında. Bence yaş farkı çoook fazla. Ayrıca cinsellik istemiyorsanız onun şehrine evine kadar gitmeniz hata bence. Neden o gelmiyor? Erkekler "evime kadar geldi cinsellik istiyor" diye düşünüyor çünkü tek dertleri penisleri. Beklentileriniz uyuşmuyor. O cinsellik istiyor, siz ise istemiyorsunuz. İstemediğiniz şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Kimse sizi cinsellik için zorlayamaz. Buna izin vermeyin.
Hep meşgulüm falan dedi. Benim mallığım

Ben arada kalmış şeyleri sevmiyorum dedi.O kadar incindim ki. Ne olur bana yol gösterin.

Arada kalmayı sevmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz.
Daha tanımadığın adamın siz neden yanına gidiyorsunuz ki? Alman olunca erkekler farklı olmuyor gördüğünüz gibi

Arada kalmayı sevmiyorsan sen bilirsin diyebilirsiniz.
Daha tanımadığın adamın siz neden gidiyorsunuz ki? Alman olunca erkek farklı olmuyor gördüğünüz gibi
Aşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittim

Hep meşgulüm falan dedi. Benim mallığım
1,5 yılda totosunu kaldirip sizin bir trenle yapabildiginiz yolculugu yapmıyorsa zaten boyle bir adamın ayagina kadar giderek hata yapmissiniz.

Kadin adama gitmez diye bir mantığım yok, adam icin baska ulkeye gitmisligim bile var ama sartlar ve karsinizdakinin buna deger olup olmamasi cok onemli. 1,5 yilda bir gun bile ayiramayan bir adam icin degil baska sehre, yan mahalleye bile gidilmez.

Ablacığım ondan değil bayağıdır konuşuyordum 1,5 yıl oldu. Madem o kadar konuştuk. Merak ettim. Her gün konuşuyorduk çünkü.
İyi de sen bikac ay önce başkası için konu açmadın mi? Çok masumum ilk öpücük falan diyorsunda masallah çok hizlisin, nefes bile almıyorsun, kii Almanya'ya yeni gittin, bu hızla devam edersen bir yerde toslayacaksin.

Sıkıntı ilk görüşme için gittim.
1 buçuk yıl boyunca internetten konuşup ilk görüşmeye onun ayağına evine kadar gitmişsiniz. Gerçekten bu yaptığınız şey akıl alır gibi değil. Almanlar sınırlara saygı duyan disiplinli insanlardır. O evine gittiğiniz kişi sapık birisi olsaydı, cinsel saldırıya uğrama ihtimaliniz yüksekti.

İster cinsellik yaşarsın, ister bakire yaşamaya devam edersin.
Erkeklerin kıtası değişse de zihniyeti değişmez.
Erkek ilk buluşma da cinsellik isteyecek ve olmayınca kadını, kendi medeniyet seviyesinde zorbalayacak.
Ne farkı kalmış ülkemizdeki erkeklerden bizimkilerde kendi medeniyet seviyesinde zorbalıyor.
Ayrıca bakire bir kadına ısrar etmesi çok mide bulandırıcı. Sanırım bakire bir kadınla flört etmedi ve ilgisini çektin. İlk birlikte olmanı istediği erkek kendisi.

Öyle yok Avrupa, Amerika fark etmez… Katolik bir ailenin kızı da bakire evleniyor. Hepsi aman da verelim ona buna demiyor.

Ama şu bi gerçek kadınların hızlıları çok fazla…
Erkeklere de ortada çabalamak için konu kalmıyor…

Aşırı merak etmiştim. Hem birazda kendimi yalnız hissettim . Bir değişiklik olsun diye gittim
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan geliyor ya... Cinayetler, tecavüzler Türkiye'ye özgü değil evrensel bı durum, merakta kediyi öldürür, dikkat et. İyi cesaret var masallah

Evet biliyorum aptallık ettim ama ben çok mu mutluyum şuan. Hata yaptığımı kabul ediyorum. Ne yapsaydım. O cesaret gösteremedi gelmedi. Ben göstereyim dedim. Zaten bu adamla da olmadı. Sürekli ilişkilerde hata yapıp duruyorum. Bende isterdim beni çok seven gözümün içine bakan biri. Bende isterdim bana saygı duyan bir insan ama yok olmadı. Hep denedim olmadı.

Her merak ettiğiniz kişini yanına gidemezsiniz. Ne olduğu belli bile değil. Azıcık kendinizi kontrol ediniz. Kız yanıma gelmek için başka bir şehirden geldi diye mahçup olacağına sex yapmadığı için tartıyor. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Daha fazla sinirlerinizi bozmaması için iletişimi kesin. Yaptığı yanlışı da yüzüne vurun.

Son düzenleme:
Başka şehirde olduğu için evinde kaldım. Aslında otelde kalmak istedim. Almancam cok iyi değildi. Hayır bende kal diye çok laflar etti. Bende tamam dedim.
Almancanız iyi değilse bu da problem. Başka biri daha ısrarcı olur, olayı taciz boyutuna getirir, şikayet edilince de ben A dedim o Z anladı der. Şüpheli bakılır anlattığınıza. Yav güzel kardeşim kaç sene yaşadım oralarda, kazık kadar kadınım, bugün ben cesaret edemem ilk buluşmaya herifin evine gitmeye. Bunlar da erkek, bunların da iti kopuğu barzosu var. Siz bu flört sevgili işlerine cafe seviyesinden başlayın. Sinema, yemek, günlük tur vs sonra ev buluşmasına geçin. 1,5 senedir hangi dilde konuşuyorsunuz?

Back
X