alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

cigdemlik86

yeni bir hayat
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.214
781
38
Selam hanimlar..
Benim bir arkadasim var cok yakin erkek .bu arkadasin alman bir arkadasi var.almanyada yasiyor.türkiyeye geliyor bazen tatile vs.ben onu faceden falan taniyordum bende ekliydi.bir kac kez konustuk ama epey zaman gecti.üstünde durmadim ben zaten o dönem aklimda baska biri vardi.zaten hep evlilik amacli insanlarla tanisiyorum olmuyor ortaya baska kadinlar çıkıyor acikcasi cok sıkıldım .
Neyse bu alman cocuk turkiyeye geldi geçen hafta.arkadaşim beni çağırdı birlikte takilalim dedi.bende gittim güzel geçti hersey.bir günü de yalniz gecirdik.sohbet ettik.benden hoşlandigini soyledi tanımak istiyor beni.
simdi sorum almanlar nasil insanlar?bu forumda almanyada yasatanlar vardir muhakkak...yorumlarinizi bekliyorum ...

5 parmagın 5 ıde bır olmaz bence ,
bnm bı akrabam var oda uzun yıllardır almanyada yasıyor oranın vatandaslıgına gecmıs sonradan gorme pıslık herıfın tekı mesela

ya ablacım Türklerin nesli mi tükendii? boşverr hiç uğraşma sen istesen bile ailen kabul etcek mi bu durumu ??

Almanlar soyledir boyledir diyemez ki kimse,kimi iyidir kimi kotu,kimi merhametlidir kimi merhametsiz...
Ama herkes kultur farkliligi var,inanc farkliligi var,mutfak farkliligi var bunlarda yabana alicak seyler degil der.cok da dogru,biz kendi memleketlimizle bile evlenince,bircok huyu farkli geliyorsa,senin karsilasabilecgin aliskin olmadigin cok sey olacagini dusunuyorum..ailenin tepkisi ne olur peki bu duruma.onuda hesaba katmak lazim.

ama hemen tanuışıp tanışmaz evlenmeyeceksiniz sonuçta ki ülkeler arsı ilişki zor olur bence. belki kendi gezip tozmak isteyecek, almanlar rahat insanlar olurlar. bunu baştan konuşursan da evlilik meraklısı gibi görünürsün.. ama vakit kaybetmektense baştan konuşmak daha iyi taibkide

Nasıl olacak ki Almanya Türkiye arası ilişki?
Görüşemeden veya ayda yılda bir görüşüp sağlıklı bir ilişki kurabileceğinizi sanmıyorum.
Surekli geliyor.almanya cok uzak degil canim ucakla kisa sürüyor...bende giderim sıkıntı o degil..

Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..

çok yanlış düşünüyorsunn, öyle düşünürsen hiç mutlu olamazsın her erkek aynı değillll:KK20:

ama hemen tanuışıp tanışmaz evlenmeyeceksiniz sonuçta ki ülkeler arsı ilişki zor olur bence. belki kendi gezip tozmak isteyecek, almanlar rahat insanlar olurlar. bunu baştan konuşursan da evlilik meraklısı gibi görünürsün.. ama vakit kaybetmektense baştan konuşmak daha iyi taibkide
Almanlar da turklerde rahat artik bence..zaten bir konusma olmadi o tarzda...bide o turkleri taniyor almanyada cok turk var..ben almanca bilmiyorum o sıkıntı ileri derecede ingilizcem var oda cok iyi ingilizce konusuyor..

Cok rahat insanlar.hele kizlarla samimiyet konusunda kiskanclik yaparsan seni ayiplarlar...dost hayati yasamaya aliskindirlar genelde evlilik taraftari degillerdir.. onlar icin anlik zevk, eglence on plandadir...

Almanlarla arkadas olunabilir ama Türkiye'de yetişmiş birinin sevgili olarak anlaşması cok zor tatlım. Burda doğup büyüseydin belki olurdu ama yemek kültüründen tut temizlik kültürüne kadar o kadar değişik insanlarki,yapamazsın! Bircogu cok soğuk insanlar,ama sıcakkanlı olanlarla iyi arkadaşlıklar kurabilirsin.ben hic başlama derim,madem evlilik istiyorsun,en iyisi kendi vatanından biriyle olmak.hepside Karısını dövecek,aldatacak degil ya.ayrıca bu vasıflara sahip almanlarda var,ne oldugunu,burdaki yaşantısını bilmiyorsun

X