Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi Bahçeci Kliniği

merhaba gülencim benim eşim de azosprem acaba spermı önceden mi alıyorlar yoksa ikisini aynı günmü yapıyorlar .bende tedaviye başlayacağımız zaman bahçeci yi düşünüyorum. emre bakırcıoğlunu istiyorum .eşim için bakalım allah ne gösterecek.

ben tansel beye gidiyorum eşim gidiyornyani aslında emre bey istemiştik bizde ana o zaman tatildeydi kendisi ve bir kaç arkadşaım emre beyşn davranışlarından rahatsız olduklarını çok irdelemeden garanti verip sperm aradıklarını ve sperm çıkmayınca bunu asistanlarına söylettiğini anlatmışlardı bana hatta emre beyin hastalarının bazısınıda tansel beyin ameliyat ettini duyunca tamam dedim tansel olsun tansel beye gidiyoruz.
yumurta toplama günü sperm arancak

merhaba;
bende sağlık çalışanıyım ve tüp bebek denemesi için bahçeci kliniğine gittim ama malesef hayal kırıklığına uğradım.gereksiz birsürü şey istediler ve ben ilk görüşmeden sonra asla gitmedim.ssk gibi çalışan bir yer.sizede kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben başka bir yerde tüp bebek denedim ve sonuç pozitif

HANGI MERKEZI DENEDINIZ ACABA

selam kıslar bende ayın 26 sına randevu aldım bahcecı klınıgınde suleyman beye 1 kere aşılama oldum baska bır yerde tutmadı vajınusmusum çok korkuyorum aşılaması tutanlar yardımcı olursanız sevınırım

gülencim tedavın nasıl gidiyor merak ettım. inşallah her şey yolundadır.

Mrh arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememi medikal parkta yaptırdım sonuç negatif 2. yi orda yaptırıp yaptırırmamak konusunda kararsızım ama alman hastanesi bana çok sıcak gelio orda yaptırmayı düşünüorum fakat olumsuz düşünceler kafamı karıştırdı.. Bilmiorum ki..

merhaba bende orada yaptırmayı düşünüyorum derken 9 mayısta adet oldum burçak hanım adetin 2.günü çağırmış beni gülencim isimli üye onun hastasıydı zaten hemen başladık puregonlara çarşamba 31 yumurtam toplandı 1 gün sonra 20 tanesinin iyi kalitede olduğunu bildirdiler bugünde transferi 5.gün yani pazartesi yapacaklarını söylemek için aradılar . ben orada çok rahattım gerçekten dr.burçak hanım çok şeker bir doktor canı gönülden tavsiye ederim

inşallah olumlu haberlerle dönmek nasip olur bu ilk tüp bebek denemem ben pko hastasıyım eşimde bi problem yok

allahım hayırlısını versin

merhaba bende pazartesi süleyman tosuna randevu aldım ılk asılamamı taksım tup bebek merkezınde yaptırmıstım hıc memnun kalmadım ihşallah burada olumlu sonucla donerim

selamlar herkese sece hayırlı haberini alırız inşaallah salı günüde benim transferim var süleyman beyin hastasıyım dondurulmuş emrio deniycem. allah yar ve yardımcımız olsun evlat istiyen herkese tatdırsın.aminnnnnnnnnnn

selamlar herkese sece hayırlı haberini alırız inşaallah salı günüde benim transferim var süleyman beyin hastasıyım dondurulmuş emrio deniycem. allah yar ve yardımcımız olsun evlat istiyen herkese tatdırsın.aminnnnnnnnnnn

inşallah allahım dularımızı kabul ederde bizede iyi haberler vermek nasip olur canım

ihşallah canım bu sefer sım sıkı tutunurlar bebeklerin benimde dokdorum süleyman tosun ne yazıksa negatif sonuçum senin trasverini kim yaptı

dün bahçeci klınıgınde suleyman beyle randevum vardı ılk defa gıttım ama cok begendım cok seker bır doktor aşılama yapılmasına karar verdık regl olmayı beklıyorum 3.gunu gıdıcem hayırlısıyla ıhsallah olumlu sonuc alırız

bahçecı klınıgınde aşılama ucretı ne kadar bılenınız varmı arkadaslar nasıl tedavı uygulanıyor hangı ılacvlar verılıyor yardımcı olursanız sevınırım

Sagolun arkadaşlar kararsızdım fakat bu yazılarları okuyunca kesinlikle karar verdim 3 aylık zaman dilimim dolsun alman hastanesine gidip görüşücem işallah herşey istedigmiz gibi olur..

Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük ve kalitesiz benim ise hiç bi sorunum yok sadece doktor normalden çok yumurtamın oldugunu söylemişti bunun gebelige etkisi olmaz demişti. tüp bebek başarışız olunca siz çok zor bi hastasınız demişti aranızda bizim gibi olup gebe kalan yada tnıdıgınız kimseler var mı? Bizgerçekten zor bi hastamıyız?

Back
X