Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23 Mayısta Halit Fırat Erden le ilk randevum var.Ancak Alman hastanesi Pgt de nekadar başarılıdır bilemiyorum.Hala merkez konusunda bir karara varamadım.Alman hastanesinde pgt yaptıran arkadaşlar varmı....Morale ihtiyacım var:çok üzgünüm:
23 Mayısta Halit Fırat Erden le ilk randevum var.Ancak Alman hastanesi Pgt de nekadar başarılıdır bilemiyorum.Hala merkez konusunda bir karara varamadım.Alman hastanesinde pgt yaptıran arkadaşlar varmı....Morale ihtiyacım var:çok üzgünüm:
selam
alman hastanesinin başarılarını biliyorum bende tüp bebek tedavisi görmek üzereyim, merkeze karar verene kadar çok yol katettim çok araştırma yaptım, ihtiyaç olan hiç bir tedavi yönteminden kaçınmamak taraftarıyım, sana kolaylıklar ve hayırlı haberler diliyorum:Saruboceq:
ben varım dr um halit bey ve pgd yaptırdım ama hamile kaldım düştü .Genel olarak memnunum aslında ama işin kısmet tarafı da varya daha bana bebiş kısmet olmadı heralde...
arkadaslar ben de pgt yaptiracagim ama istanbulda hangi hastane veya nerkezler yapiyor pek bilgim yok. bir kac hastane ismi verirseniz arastiririm. simdiden tesekkurler