Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesimi yoksa Umut Tüp Bebek Merkezimi ???

Sagol arkadasim.Ayni fikirdeyim bende.Izmir de eniyiye gittim.Olmadi artik Istanbulda deneyecegim Allah izin verirse.Sizin sonucunuz belli oldu mu .Insallahhayirlisiyla pozitif olur.Tesekkur ederim.

alman hastanesınde asılamada ssk gecıyormu kıslar bılgınız varmı
yardımcı olursanız sevınırım

Arkadaslar bilgisi olan yokmu.Bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilirler mi.Sizden haber bekliyorum
Canım ben alman hastanesinde 2. denemem de Ulun Beye gittim ve tuttu.Bende 25-30 civarında alternatif tıp yöntemleri dahil bir sürü para döktüm.Sadece bilgi için gitmiştim o kadar pozitif geldiki başladık birde baktım tutmuş ve şimdi büyüyor.Çok kalabalık olabilir ama önemli olan tedavine müdahaleleri ve güler yüzlüler.Zaten ilk gittiğinde sana ödeme alternatiflerini sunuyorlar.Yalnız yumurta toplama günü vaktinde olmalısın çünkü saat ve dakikası çok önemli ben 1 saat geciktim yumurtam yolda patladı 2.si onların elinde 3 embriyo ile bugün 1 ine devam ediyorum.Sakin inançlı ve pozitif olmalısın nereye başlarsan başka kafandaki acabaları atmalısın ki pozitif olması için sende katkıda bulun..........a.s.

bende alman hastanesinde ilk tüp bbek denememde hamile kaldım doktorum burçak hanımdı halada kontrollerime alman hastanesine gidiyorum allah kısmet ederse doğumuda orada düşünüyorum hayırlısı olsun ama alman hastanesi tamam çok yoğun ama yoğunlukları onların daha da tecrübeli olmasına yol açıyor gibi düşün eğer bütçen elverirse ben almanı tavsiye ederim sana

AYNI HİÇBİR FARKI YOK EMİN OLABİLİRSİN.
UMUT TÜP BEBEK ANADOLU YAKASI İÇİN BAHÇECİ VE ALMAN AVRUPA YAKASI'NDA TEK FARK BU...
İÇİN RAHA OLSUN:nazar
DİĞER ALMAN HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR TOPİĞİNDE DE CEVAP YAZDIM SANA

canim ben mavis beni hatirladinmi o gunden sonra bi daha gorusemedik senle bi hayli zaman oldu !! bakiyorum daha ugrasiyorsun uzuldum ama bi seyede sevindim umudunu kesmemisin benim gibi birakmamisin tedaviyi . buyuk Rabbim elbet bizide gorur be canim takma kafana olur insallah tez bi zamanda aklimdasin dualarimdasin unutma !!

Kızlar bende yaptıracağım inş şubat ayında bende kararsız kaldım galiba umut tüp bebek merkezide alman hastanesinin bir kuruluşuymuş..alman hastanesinde maliyet ne kadar yaptıran varsa lütfen paylaşsın..tşklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…