ben de 3. denememi bahçeci kliniğinde yaptım , fiyat olarak alman hast.ile aynı , hç olmazsa daha az yoğun ve ferah ir ortamı var .. enim dr.m da sleyman beydi , çok iyiydi ilgi ve özen konusunda .. ama olmayacaksa hiç bir yerde olmuyor .. yum.toplama ve transfer alman hast.de oluyor , transferi olduğun sedyeden hç kalkmıyorsun , yarım saat sonra idebilirsin diyorlar ama be 1 saat yattım .. dediğim gii olmayacağı varsa nerde yaptırırsan yaptır istersen o sedyede sabahla olmuyor .
son denememi umut tüpbebekte yaptım , alman hast.tpbebek böl başk.mustafa bahçecinin izinden giden ve onun klinikleriyle anlaşmalı olan bir merkez .. umut'u eçmemin nedeni ilk başta ilaç dahil fiyatı r çok merkeze hele hele almana göreçok uygun olmasıydı , gidp görüştüğümdeyse hiç tereddütsüz "işte burası " dedim ve tam tedaviye başlamak üzereyken izmire taşınmama rağmen gelp ist.a umutta denedim .
eğer umt gibi bireçeneğim olmasaydı braz daha para biriktirir yine bahecde süleman beyde denerdim ..
o yüzden bece de iyi bir seçim yapmışsınız . yalızca nişantaşındaki kliniği tercih etmenizi öneririm , alm.hast.çok kalabalık oluyor da yerimseniben