• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesınde mıkro yaptıranlar

Selam arkadasim
Ben Umut u arayip Yasemin Hanimla gorustum bugun.Anlattim durumumu.O da tamam dedi.Allah izin verirse ben de Umutta basliyacagim.Seni cok opuyorum, sana cok tesekkur ediyorum.Alman bana adetin olduktan sonra 21 gun say sonra 10 olcusunde lucrin kullan demisti.Bir de bitakim ilaclar kullaniyorum vitamin vs. gibi.Sanirim onlar da lucrin kullaniyorlar hazirlik asamasinda.Selam ve sevgiler

Tedavi insallah Ocak 15 te baslayacak .20 gun sonra istanbula gidip yaklasik biray orada kalacagiz.Seni ayrica coook tebrik ederim hamileligin icin.Insallah bana ve isteyen herkese de nasip eder.Ilaclar 5000 ytl mi tutuyor.Korkunc bir rakam bu.Benim denemerimde ilaclarimin tamami 1500 ytl ye maloluyordu tedavide toplam 2000euro olarak biliyordum.Yaklasik 6000 ytl hazirlamayi dusunuyordum.Senin yazdigina gore 10000 ytl ye yakin gozukuyor.Alman Hastanesi ilaclari kendi mi satiyor.Benim eczanede calisan bir arkadasim var istanbulda.Ben ilaclari daha az kar payli olarak ondan almayi dusunuyordum.Ona izin veriyorlar mi.Ben hastaneyi aradigimda ilaclar icin 1500ytl dediler.Bahcecide de 1500 euro demislerdi diye hatirliyorum.Kafam iyice karisti.Eger 9000-10000ytl ise umutu arayip ben laporoskopi olmadan mikro yaptirmak istiyorum desem kabul ederler mi acaba.Sagol arkasim vallaha.

hülyacım ,
ben yaklaşık 10-11 günde kullanabileceğin maximum dozdaki ilaçları , mesela " puregon 600 fiyat " yazıp googledan arattığımda ilaçların fiyat listesine ulaştığım bir siteden fiatlara bakarak hesapladım . elbette ilaç frmaları hastane-tüp bebek merkezlerine uygun fiyatta veriyorlar . dediğin gibi ilaçları daha indirimli alabildiğin yerler var ama bu ilaçlar dolar üzerinden geliyor Türkiyeye , dolar da artınca ilaçların fiyatı da artıyor haliyle . yoksa çıkan rakam bana da fazla geldi aslında ama o fiyat listesine bakınca da öyle çıkıyor , acaba ben mi yanlış hesapladım diyorum şimdi de , kafam karıştı iyice :uhm:

Canim benim
Ben sunu da merak ettim.Simdi Umut bana 3750 ytl fiyat vermisti ilaclar dahil.Almanin sirf ilaclari 5000 ytl tutuyor. Bu iki klinik ayni ilaclari kullanmiyorlar mi o zaman.Ikisi arasinda eleman kira vs. farki cok oldugu icin tedavi fiyati daha ucuz olabilir fakat ayni ilaclari kullaniyosa hastalar icin birinin 5000 ytl harcadigi bir ilaca digeri 750 ytl mi harciyor.5000 ytl lik ilaci tanidikdan eniyi ihtimalle 3500 ytl ye alirsin .bu da 8500-9000 ytl ye denk gelir toplamda.Uygulanan tedavi ve kullanilan ilac ayni mi.Nerden cikti bu kadin ya deme ne olur bana.Cooook sagol.Surda 20 gunum kaldi da panik oldum.Almanin yazdigi vitaminleri kullaniyorum su an.Elevit, folbiol, anti ageng, seker hapi, bemiks12 vs.Ilaclarda bir benzerlik var mi.Sence ben umutu arayip ben laporoskopi yaptirmadan mikro yaptirmak istiyorum desem kabul ederler mi.Sevgi ve selamlar arkadasim.Bu arada 20 yildir izmirde yasayan biri ollarak sana her konuda yardimci olabilirim.Sanirim yeni tasindiniz Izmire.

canım ya niye öyle diyeyim . haklı olarak yaşadığın endişeleri her iki merkezi denemiş biri ile paylaşmandan daha doğal ne olabilir ki ...
bir önceki mesajımda dediğim gibi belki en gidecek ilacı hesaplarken doz fazla mı kaçırdım acaa diyorum , düşününce hayır diyorm . şu da var ki 2 dene kadar önce Alanda denediğimde ilacımı raporla almıştım ve 4 tane 600lük puregon ucu ucuna yetti , yanlış hatırlamıyorsam 4 kutu da menogon kullandım ( ki 2 kutusunu bir arkadaşımdan almıştım ) o zaman benim eczaneye ödediğim tutar 600 ytl yada biraz daha fazlaydı , kaldı ki raporsuz alsam o dönem 3000 ytl gibi bir para ödemek zorunda kalacaktım demek oluyor bu da . o zamandan beri dolar artışı olduğuna göre belki rakam 5000 ytl değil de 3500-4000 ytl rahat tutar , eğer kendin alırsan ilaçlarını . merkezden alsan bile daha ucuza geliyor . bu durumda umut hakkaten , deyim yerindeyse , sürümden kazanıyor : )
evet , umut da alman da aynı ilaçları kullaıyorlar canım ..

merhaba, benimde doktorum alman hastanesinde... ilaclari hastaneden almiyrsun

istedigin eczaneden alabilirsin ..zaten googleden bakarsanda ilaclarin fiyati cikiyor... ilac kullanim miktari kisiye gore degisiyor....1900 euro alman hastanesinin tup bebek fiyati...ilaclari zaten ucretli alacaksaniz her merkezde ilac fiyati ayni olur...

tedaviniz ins. hayirli olur

merhaba bende alman hastanesinde tüp bebekle hamile kaldım bende senin gibi umutmu alman mı kafam karışmıştı bu yüzden çidere üye bile oldum sonra tecrübelerinden dolayı alman hastanesini tercih ettim tamam kalabalık ama zaten o kadar kişiye özel ilgi için bir sürü kişi gerekli çalışanı ilçalarımda ben pko hastasıyım ve 1200 civarı tuttu yapılan e2 ve başta birkaç tahlille beraber 4500-5000 arası tuttu gerçi o zaman euro daha ucuzdu ben burçak hanımın hastasıydım halada kontrollerim için alman hastanesine gidip geliyorum zonguldaktan
eğer maddi açıdan bir sorun yoksa bence alman hastanesini dene ben umuta kötü demiyorum ama yeni bir yer olduğu için hasta tecrübesi almanla kıyaslanamaz diye düşündüm ve başka bir sitede umutla ilgili 2 kişiden çok kötü olaylar duydum hatta o kişilerle birebir konuştum ve geldiğimde kaldığım yer umuta yürüme mesafesi olduğu halde ben alman hastanesini seçtim yinede
birde transferden sonra hem progesteron iğnesi hemde bant kullanılıyor ikisi birlikte yani benim zamanımda öyleydi belkide birde akupunktura başlamışlar 2 seans ücretsizmiş almanda buda benim zamanımda yoktu
hakkında hayırlısı olsun uzaktan geliyorsun sende inşallah en doğru kararı verip olumlu sonuç alarak evine dönersin

Hülyacım ,
sadece iğneleri merkez veriyor ( lucrin-puregon-menogon-orgalutran -çatlatma iğnesi pregnyl vermişler miydi hatırlamıyorum ) onun dışındaki hapları ( monodoks-progestan-coraspirin-estraderm bantları - crinone jel -elevit- 2-3 tane daha vardı hatırlayamadım şimdi ) sen alıyorsun , zaten hemen yandaki eczanede var hepsi , kapı kapı gezmene gerek kalmıyor ..

sece umutta yaşadığın olayı anlatırmısın lütfen?burda paylaşmak istemezsen rica ediyorum,,,özelden yollarsan sevinirim,,,,,,,,,svgler,,o dediğiniz ilacın tutarı netten bakmıştım 125 lira falan,,yani devede KULAK

Bence kesinlikle Almanı tercih etmelisin ben bu hastanenin uğuruna inanıyorum.Bana tavsiye eden arkadaşımın ikiz oğulları var.Bende kuzenime tavsiye ettim kızı var ve benimde kızım olcak.1950 euro tedavi.ilaçlardanda crino jel ve bantları sigortalıysan kadın doğum dr yazdırın karşılıyor bir kısmını.Düşük önleyici iğneleride ben 120 tane kullandım çapanın orda bunu getiren eczane var normalde 4 lira tanesi 2 liradan aldım.Oradaki eczanelere sorun ucuz veren olur.Yine bazı iğnelerinde bir kısmnı devlet ödüyor.Eczaneye sorun zaten o diyor bunun bir kısmını allırsın diye.Ben de hakkımı kullanmıştım ücretli aldım ilaçları

merhabalar alman hastanesinde tedavi gören hülya 35 rumuzuyla yazan

arkadaş vardı acaba tedavisi sonuçlandı mı bilen var mı merak ettim

IMSI ve yapay rahmin gostermelik oldugunu soyluyor Alman Hastanesi.Dr.uyla gorustugumde PGT ve kokulturun tamamen gostermelik oldugunu ve hicbir faydasinin olmadigini soylediler.IMSI ise laboratuardaki mikroskopun ozelligi dendi.Bunu reklam yapmaya bile gerek yok dendi.Ben de soyle kendimi tarttigimda soyle dusundum.Alman Hastanesi turkiye de marka olmus.Benim bu 5. mikrom olacak.Yarin bigun tutmazsa baska yere gittigimde ben Alman hastanesinde denemedim acaba.Keske orda da deneseydim derim.Ama orda da deneyip bi sonuc almazsam ben elimden geleni yaptim ama olmadi deyip icim ferah olur diye dusundum.Yanlis mi dusunuyorum.

hulya35 bana da Alman hastanesini tavsiye ettiler sen ne zaman başlıyorsun tedaviye bahçeci kliniği ile aynı yer sanıyorum bana tavsiye edeceğiniz bir doktor varmı alman hastanesinde.tedavi ile birlikte kullanacağın başka ilaçlar varmı

türkiyedeki en iyi merkezlerden biri ama önemli olan mustafa bahcecimi yapıyor transferi bende 1.denemem almanda oldu ama 2. denemem nişantaşındaki poliklinkte olacak..
negatif sonuc alsamda ilk denememde dünyadaki en iyi en çok başarı oranı yüksek ilk on klinikten biri bahceci kliniği

alman hastanesinde bahceci kliniği çok kalabalık ve düzensiz ve sıkıcı vebunaltıcı ancak nişantaşındaki yer daha modern daha havalı daha ferah

arkadaşlar rica etsem hülya 35 arkadaşımızdan haber alan varsa yazabilir mi durumlarımız benzeştiği için onu çok merak ediyorum

Back
X