Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesinde Tp Bebek yapp baarl olanlar ltfen yazn

nursevgi

neseli ve sabırsız
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
246
4
96
38
Van
slm arkadaslar iki kere tupbebek denemem oldu malesef olumsuz ucuncuyu alman hastanesinde dusunuyorum lutfen yardımcı olun memnun olanlar hamile kalanlar varmııı. fisfisfis

gercektenmi simdi hamilesindir insallah oranın tedavi yontemini anlatabilirsen cok memnun olucam simdiden tskler

1.bana kısa protokol uygulandı adetin 2 gününden başladım iğnelere.Ama nedeninini bilmiyorum belki de yurd dışından geliyordum zaanım azdı onun için.Adetin birinci günü geldim bu arada.
2.Tedavi sürecinde zor olan hiç bir şey yaşamadım her şey gayet noral geçti.İğneye başladığım ilk 2 gün mide bulantısı oldu hafif o da geçti.Yumurtalarım gayet normal büyüyolardı canım.
3.Takibe kalınca 3 gün iğne kullanıp 4cü gün sabah kan verip 1 saat sonra takibe gidiyordum.Aksi olan bir durumum yoktu o yüzden canım.Bu arada iğneler göbekten yapıldığı için kesinlikle acı duymuyorsun.
4.Yumurtaların alınmasına geldikte yine korkulucak bir şey yok odada hemşire giydiriyor serumunu takıyor,antibiotiğini vuruyor.İşlem başladığı zaman beklemediğin bir anda ayılıyorsun ki her şey bitmiş.Ağrı acı falan da sıfır.Odaya alıyorlar seni sonra ne kadar yumurtan toplandığı konuda bilgilendiriyolar canım.
O günden bir sürü yutma hap veriyolar.Bir de kalçadan progesteron iğne.Tedavi süreciinde az can yaakan şey progesteron iğnesidir.
5:Gelelim transfere .Yine işlemde önce odaya alıyorlar hemşiren seni hazırlıyor.Ben akapunktr da yaptırdım.Rahimin kan dolaşımını iyileştirsin kasları gevşetsin diye.Sonra labaratuvara alıyorlar seni.Kasıktan ultrasonda bakıyorlar muayene kaşıgını yerleştirdikten sonra kateterde embriyolarını yerleştiriyorlar.o kadar.Ağrı acı yine de yok kesinlikle.Sonra sana bir zarf veriyorlar kaç tane embriyo falan yerleştirildi falan yazar orda.yani transfer raporu.Sonra seni tekrar odaya alarlar.1 saat dinlendikten sonra.Kaldırıyorlar seni.Giyiip sevine sevine evine gidiyorsun Kahkaha
Benim tedavi çok rahat geçti.Tedirgin olduğum 1 tek durum vardı.O da 17 yumurtamdan 7 sine mikroenjeksion yapmışlar.4 tanesi döllenmiş.Sürekli düşünüyordum belki 4 taneden hiç birisi bölünmezse ne yaparım.Onu da kafamdan attım.2 gün sonra telefon geldi ki 3 embriyo süper kalite 8 hücreye bölünmüş.3 de transfer ettiler.
Neyse canım tedavin hayırlı olsun bir tanem.Bol şanslar her birimize.
Bu arada benim tedavi,takiplerimi Halit bey yaptı.Yumurta toplama işlemini Selen hanım(bu konuda uzman kendisi.Gerçi erken uyuduğumdan kendisiyle tanışmak kısmet olmadı)Transferimi de Ali bey yaptı.Ekip de mükemmeldi canım.Bence ihtibarlı eller.Hiç düşünmeden kendini bu ellere teslim ede bilirsin.
Evet ben de gerçekten hamileyim.Doğru arada lekelenme kanama gibi şeyler yaşadım.ama onlar da yaşanan şeyler..

cevabın icin gercekten cok tesekkurler beni inanılmaz derecede umutlandırdı anlattıkların dilerim cocugunu saglıkla kucagına alır omur boyu mutulugunu yasarsın birgun hepimiz o duyguyu tadarız insallah seni sevgiyle selamlıyorum.

Çok teşekkür ederim canım.Başlayacak olan tedavin hayırlı olsun.İnşallah olumlu sonuç alırsın..

canim sanada kolay gelsin ins 3. de guzel bi sonuc alabilirsin bende 2 deneme yaptim olmadi bende 3. icin alman hastanesini dusunuyorum artik nasip ins guzel sonuc aliriz rabbim yardimcimiz olsun

bende bahceci klinigini tavsiye ediyorum ,zaten Alman hastanesiyle anlasmali calisiyolar ,sayisini hatirlamadigim olumsuz micro denemesinden sonra son kez diye gittigim bahceci klinikten sükürler olsun Rabbime kizimla döndüm :) simdide kismetse yavruma kardes icin tekrar micro deniycez hayirlisila insallah.
bu arada ben DR.Ali Mesut beyi tavsiye ederim.

slm bende 3 kere yaptım başarısız oldu 4. alman hastanesinde yaptım annemin zoruyla iki gitmişim şimdi 6 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başınaa.s.

Ben ilkinde negatif ikincide pozitifi gördüm çok şükür Dr ali Mesut bey

slm almiran nasılsın? bebişin nasıl?
takip ediyorum bayadır yazmıyodun.aşağı yukarı tarihlerimiz aynı.senin hala ağrın felan varmı?ben bebeğin kesesini gördüm.ama daha kalp atışına var?sen ne durumdasın canım?çok tedirginim ya göremezsem diye.:emir_bebek:

Bora beymi baktı benimde günlerim size yakıNim

slm almiran nasılsın? bebişin nasıl?
takip ediyorum bayadır yazmıyodun.aşağı yukarı tarihlerimiz aynı.senin hala ağrın felan varmı?ben bebeğin kesesini gördüm.ama daha kalp atışına var?sen ne durumdasın canım?çok tedirginim ya göremezsem diye.:emir_bebek:

Merhaba canım,
Ben de seni takip ediyorum hemen hemen aynıyız.Benim da 5+3 çarşamba kese görmeye gidicem.Ne güzel sen aşmışsın ilk adımı darısı kalp atışına inşallah.Ona ne zaman gün verdiler?Kaç kesen varmış?

Bende 5+4 gitmiştim karı danbakildi şimdilik tek dedi Cuma belli olucak beni 10 gün sonra agirdi

helpful19 canım,
ben 5+4 ken keseyi gördüm.1 tane varmış.cumayada inş kalp atışlarını görmeye gidecem.embriyo henüz oluşmamıştı.içime kurt düştü valla.ya olmamışsa diye! benim daha kasıklarımda ağrı oluyor.sendede varmı ya.normalmi bilmiyorum.:emir_bebek:

Anlamadım kese olunca emriyo da oluşmuş olmuyo mu?ben de yarın gitçem ödüm patlıyor.Ben hiç normal hayatıma dönemedimki rahat oturup kalkamıyorum bile.hep bişeyler batıyor sanki.Hızlı kalksam bişey olcak sanıyorum.Robot gibi hareketlerim.Zaten Ohssden 5 aylık karnım var.Ellerim kardımda hep dua ediyorum konuşuyorum beni bırakmasınlar die.
Senin kan sonuçları nasıldı.benim 10.gün 174,12. gün 375.Bidaha da yapılmadı ayın 6sından sonra.Düşme riski var mı sence?

Bi de akıntı oluyor diyorlar ben de o da yok.Göğüslerim testten önce çok şişmişti şimdi sanki indiler.Midem de bulanmıyor.Belim çok ağrıyor yalnız.Ne hissedeceğimi bilmiyorum.ışimden de ayrıldım sırf otobüse binmek olmasın die.Normal mi yaşıyosun sen nelere dikkat ediyorsun ben tam paranoyak oldum.

da çok erken benimde o zamanlarda bulantım yoktu kıslar kalp atışları baişlayınca bulantı başlarmış derler
benim karından bakıldında yolk kesesi falan gözüktü oda boş gebelik olma ihtimalini azaltıyomuş , embriyo oluşmamış deyen arkadaş nickini bilmiyorum korkma Allahın izniyle dr bişi olsa söylerdi ben cuma gidicem kalp atışına inşallah görürürz

Back
X