• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde transferi iptal edilip transfer ücretini geri alabilen var mıııı

gul11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba. Eylül ayında ki tüp bebek denememde transfer yapılmayıp embriyom donduruldu.Almandaki tüp bebek ekibi hastaneden ayrıldığı için embriyoyu umut tüp bebeğe taşıdık.fakat transfer yapılmadığı için geri almam gereken 1000 e ücreti iade alamıyorum.Daha doğrusu muhatap bulamıyorum .
böyle bir sorun yaşayıp çözümleyen varmı .paylaşımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba. Eylül ayında ki tüp bebek denememde transfer yapılmayıp embriyom donduruldu.Almandaki tüp bebek ekibi hastaneden ayrıldığı için embriyoyu umut tüp bebeğe taşıdık.fakat transfer yapılmadığı için geri almam gereken 1000 e ücreti iade alamıyorum.Daha doğrusu muhatap bulamıyorum .
böyle bir sorun yaşayıp çözümleyen varmı .paylaşımlarınızı bekliyorum

sıkma arkadaşım canını alman hastanesinin muhasebesi neden haletmiyor ki bu senin en doğal hakkın

Son düzenleme:
nihan katılıyorum sana bencede muhatabın alman hastanesinin muhasebesi bende farklı bir merkezde buna benzer bir olay yaşamıştım kendilerini il sağlık müdürlüğüne şikayet edeceğimi söyledim bana inanmadılar bende gidip il sağlık müdürlüğüne şikayet ettim ve paramı aldım sende alman hastanesinin muhasebesini git ve kendilerini il sağlık müdürlüğüne şikayet edeceğini söyle ilgilenmezlersede il sağlık müdürlüğüne dilekçe ver derim tabi bu benim fikrim

canım bu konuyla ilgili bahçeci kliniğini arayabilirsin ordan seni yönlendirirler mutlaka önceden alman bahçeci bir arada olduğu için senin verdiğin ücret almanın değilde bahçecinin de hesabına geçmiş olabilir bu yüzden alman hast. bu konuda yardımcı olmuyodur sana ama bence arama direk bahçeci kliniğine git görüş hatta görkem hanım var koordinatör o bile gereken ne varsa yapıcaktır bu konuda

Back
X