Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı?

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
Alman Taksim Hastanesinde tedavi gören varmı?... önceden başka ekip vardı şimdi başka ekip var orada ....giden arkadaşlar yorumlarınızı öğrenebilirmiyim.

sevgiler

Ben gidiyorummm ablaacjııımmm:))) hihiihihihi çoookkkk çooookkkk züpperrr bir daktır var orada:))) çatlak daktırımı herkesee tavsiye ederim:)) üç minnak yiğenim nasıllar bugüünn:))seviyorum seni çookk öptmm:)

varya gördüm mesajını gülümsüyorum.. beni güldürdün Rabbimde de seni güldürsün sevinçten emiiiiiiii:)) bende seni seni seviyorum .. benim bıcır bıcırım fıstığım...

ahhh bilirim ben o daktırııı:))))) bende bende hala herkeze tavsiye ederim doktorumuzu...... işini gerçekten iyi yapıyoooo , ve başarılı da:)

valla beklemek en kötüsü:) hiç bişi hissetmiyom bakalımmm nolcakkkkkkkkkkk.

çokkk öpüyorum....

Ablammm ... Kim derdi kii.. Buralarda birbirimizi bulucaz.. Ortak noktalarımız olucak.. Derdimizi paylaşıcaz... Sen bana destek olucan.. Sonraaa bir yumoş göz kırpıcak sana ve yolunu açıcak (maşallahhh) herşey yolunda gidicek ve 5. Günü görücek annesi için:) veee salı günü senin transferin olucak benim pazartesi:) benim kan degerlerim inat edicek vee salıya ertelenicek transferim aramızda saatler olucak kuzularımızı alıp gelirken eve.. Bana hem anne , hem abla , hem arkadaş olucan.. İlk günden test yapıcak kadar sabırsız benimle :)) sabırla ilgilenip beni sakinleştiriceksin..başından geçenleri anlatıp beni teskin ediceksin..günlerimizi birlikte sayıcaz.. Evet kim derdi ki .. Birbirimize yoldaş,arkadaş olucaz:) şimdi ellerimi açtım mevlamaa .. Eyyy!! Güzell Allahımmm .. Aç yollarımızııı ... Yavrularımız sana emanet.. Onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasib et.. Hayırlı salih/saliha evlatlar yetiştirmeyi bize nasib ett Allahımm!!! Sen yüceler yücesisin. Sen bizi bizlerden daha iyi , bilen ,gören be işitensinn yaa rabbi.. Yüzümüzü güldürr!! Gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eyle.. Bizi ve buradaki evlat hasretiyle yanan tüm ablalarımın kardeşlerimin yüzünü güldür!! Aminnn
Göbüşlerimizi tokuşturucaz ablamm söz verdin bana:)nasib et YA RAB!!
Rabbi esir velatuasir rabbi temmin bil hayr.. Rabbim zorlaştırma kolaylaştır..

canım benim öyle duygulandırdın ki beniiiiiiii , ben anlatamam şu anda hissettiklerimi ... ki çenesi düşük ben boğazım düğümlendi. canım benim ne güzel anlatmışsın ne güzel dua etmişsin .. kalbinin güzelliği o kadar net ki ... Allahım dualarını kabul etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn..aminnnnnnnnnnn...

hayatındaki neşen , gözlerindeki ışıltı asla yok olmasın ... seni seviyorum

Hem canancığımıııı:)) hemdeee üç minnak kuzuyu:)) Allahım ayırmasın bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…