Aret kamar da tedavi gören var mı?

Bide suana kadar toplam 4 yumurta mı toplandı yoksa hani atıyorum 10 tane toplanıp elene elene 4 embriyonuz mu kaldı 🥰
Haziranda 1 yumurtam 1 embriyo oldu
Temmuzda 1 yumurtam 1 embriyo oldu
Ağustos eylül de psikolojim cok kötüydü devam edemedim maalesef
Ekimde 2 yumurtam 2 embriyo oldu cok şükür ki 🥰
Aslında son 2 aydır 7 8 tane görünüyor ama toplamaya ya 1 ya 2 kaldı

Yaaa bak ne güzel her yumurtan oluşmuş 🥰 bahtin yolun hep güzel olsun . Transfer sonrası lütfen çok dikkat et stres çok önemli . Ben bazı kötü günler geçirdim o günlerde çok stresliydim belki de o sebepten olmadı . Biz kadınlar bu kadar şey yaşarken birde metanetli olmak zorundayız 🥰 Ben bir de şeyden korkuyorum 7-8 yumurta var mesela ama toplarken 3 tane çıkması böyle bir şey mümkün mü

Yaaa bak ne güzel her yumurtan oluşmuş 🥰 bahtin yolun hep güzel olsun . Transfer sonrası lütfen çok dikkat et stres çok önemli . Ben bazı kötü günler geçirdim o günlerde çok stresliydim belki de o sebepten olmadı . Biz kadınlar bu kadar şey yaşarken birde metanetli olmak zorundayız 🥰 Ben bir de şeyden korkuyorum 7-8 yumurta var mesela ama toplarken 3 tane çıkması böyle bir şey mümkün mü
Evet buna da şükrediyorum yine. Stresimi de şöyle azalttım, şuan elimden gelen herseyi yapıyorum gerçekten ,bu kadar çaba karşılıksız kalmaz diye düşünüyorum ama inşallah nasibimizde vardir ☺️
Toplamaya yakın kaç yumurta gelişirse onları alıyorlar sadece. Benim mesela 7 8 çıkınca cok sevindim ama tedavi sonu yine 1 2 ye düştü. Ya da 10 15 toplayıp 3 4 tane kalanı da duydum 🙄

Allah hiçbir şeyi karşılıksız bırakmaz bunu biliyoruz 🥰 Yaaa öyle de bir durum var tabi gelişmeyen yumurtaları almıyorlardır . Bakalım benim kaç tane çıkacak yarın muayenem var 🥰

Back
X