SEVGİLİ OXYCENarkadaşlar merhabalr.öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize gönlümüzün muradı olan küçük meleklerimizi bağışlasın.
ben bu sene temmuz ayında alman hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum.2 denememdi.ilki ege ünv. oldu.doktorum burçak erzik.hala ona devam ediyorum.15 haftalık hamileyim.ne sorun olursa olsun gün saat önemli değil her an cep telefonundan arıyabiliyorum.gerçekten alman hastanesi doğru tercih.güven veriyor.ha şimdi bide transferden önce ve sonra akupunktur yapıyorlar.başarıyı artırıyormuş.hepimize bol şanslar.[ herkeze sevgiler..... ilk denemem negatif olunca yakında dondurulmuşlarımı denyeceğim ama bu kez tutunsunlar çok istiyorum allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.geçen dr. uma bitkisel kürlerden de yapsam başarı şansımı yükseltir mi ?diye sordum..gerek olmadığını ama psikolojik olarak kendini rahat hissedeceksen yap demişti.akupunkturun da iyi geldiğini duydum acaba transfer öncesi akupunktur yararlı olur mu ?aranızda yaptıran varmı?kaydirigubbakcemile5
AKUPUNTUR TEDAVİSİNE ALLAHIN İZNİYLE BEN DÜN BAŞLADIM. HEM TÜP BEBEK TEDAVİSİNE DESTEK AMACIYLA HEMDE HER ANLAMDA KENDİMİ İYİ HİSSETMEK VE SAĞLIK SORUNLARIMIN TÜMÜNE İYİ ETKİ YAPACAK BİR YÖNTEM OLDUĞUNA İNANDIĞIM İÇİN....