Alman NDR televizyonunun Erdoğan için bestelediği şarkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim için zaten utanç verici bir durum.
Türkiyenin imajı diye bir şey zaten kalmadı ama siyasi açıdan bakarsak

Sizce Avrupa Erdoğanın arkasından desteğini çekiyor mu demek bunlar?

Kurtulus savaşinda çanakkalede geri kazandigimiz kuş kadar itibarimiz vardi onuda bu zat sayesinde kaybettik... sefil bir ortadoğu ulkesi olma yolunda ilerliyoruz ...
her zaman derim .
İngiliz Kralı Atamızın eteklerini öpmüş.
Nerden nereye .
Yattığın yer nurla dolsun paşam,sana minnettarız.

osmanlıyı ne kadar hazmedemedilerse artık

ve ülkemizdekilerin kimin ağzıyla konuştuğunuda görmüş olduk tabi bide o var

osmanlıyı ne kadar hazmedemedilerse artık

ve ülkemizdekilerin kimin ağzıyla konuştuğunuda görmüş olduk tabi bide o var
osmanlı bitti Lamelif
bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık demokrasi diye bir kavram var monarşi bitti geçmiş olsun.

Kürtleri bombalayan kimmiş ya .. bi kuş beyinli ortaya bisey atıyor sonra hoop herkes üşüşüyor oraya .. Ecevit gibi süklüm büklüm durmadı diye mi ülkenin itibarı düşüyor .. Demirel gibi ülkesinde okumak isteyen başörtüleri arabistana kovmadı diye mi özgürlük elden gitmiş oluyor.. Menderesi yıkamayan inönü gibi muhaliflerini idam ettirmedi diye mi diktatör oluyor .. Biz seviyoruz onu ve biz getiriyoruz başa ve bu uzun yıllar böyle gidecek .. Avrupa kendine kukla bulunca o kuklaya övgü yağdırır yermez tıpkı bundan önceki Türkiye gibi ama Erdoğan boyun eğmediği için her türlü yolu deniyor yıkmak için . Avrupanın nasıl yıkarız Türkleri diye tutturduğu şarkıya eşlik edenler buyrun önden ama biz alkış tutmayacağız bu oyuna !!!

Ben bunu yeni gördüüüüm..

Gurur duyduğunuz adam sayesinde bütün dünyaya rezil oluyoruz. Biz nasıl koreli kim ile dalga geçiyorsak millet de bizimle geçiyor işte. Utandım...

Bana göre de bu ülkedeki insanların kendini bişey sanan avrupa medyasındakilerden etkilenip utanıyorum demesi utanç verici..

Rezil olduğumuz tek şey bizim insanımızdan onay alabiliyor olmaları bence..

Bu konuda uzlaşma mümkün değil siz utanın ben gurur duyayım..

Herkes gidici olduğundan yine imaj düzelir sorun etmiyorum

Salak diyesim geldi, hele şunun kullandığı ifadelere ayrı gicik oluyorum ne bir ciddiyet ne bir söylediğinin arkasında olma durumu. Dur isim vermeyeyim de banlanmayayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…