iyim gulsemin almancaya devam ediyorum bana sertifikaya gerek olmadigini soylediler suresiz oturum alirken ama cok basit konustular aldim ama ben almancamdan memnun diilim yani ise girsem cok zorluk cekerim o yuzden devam calismaya seninde pek bisi kalmamis bol bol pratik yap ve en azindan son bi ay hic turkce konusmadan duymadan gecirmeye calis becerebilirsen cunki mehter marsi gibi bu dil ogrenmek oturup bi saat almanca calis biriyle bes dakika turkce sohbet et hoppp geri gidiyon ustelik ilerleme olmadigini gorunce yada cok yavas gittigini gorunce guven kaybediyosun moral gidiyo motivasyon gidiyo bi sure su almancayi becermek icin diye turkce unut diye tavsiye ederim ben heh ben yapabiliyomuyum yok nerdee(
Danke schön...
Ise yaradi bile..:)
huppss! Meltem gercekten farketmedim ama mailini okudum. :asigim:
kleopatra canim esinin issizlik parasiyla geciniyor olmasi senin vize isini zorlastirir.Benim bildigim aile birlesimi icin almanyaya getircek kisinin en az 1500 euro geliri oldugunu ispatlamasi gerekiyor.Esin biran evvel bi is bulsun kendine kolay gelsin canim
yaaaa kizlar ben hep turist kaliyorum bu aralar olaylara ev tasinma islri varda giremiyorum=)
hanim aga canim benim demek sende almancaxlisin yani konu acmasak kimse söylemiyor ya insan bi teklif eder ayol=) gel gülsemin surdan calis der ask olsun balim sana :Roflol:
Gülsemin canim aslinda biz konuyu tekrar baska bir baslik altinda konusmustuk ve bu siteyi taniyanlar da tavsiye etmistik ama saolsun Meltem tekrar buraya yazmis.
Artik msn de süreekli görüsmeyi umut ediyorum.
Gülsemin canim
ekledim canim kabul et istersen sende
Gülsemin artik su mailimi silsen canim. Yani yukardaki mesajimdan alinti yaptigin yaziyi kastediyorum. Hirlisi var hirsizi var anlarsinyayerimseniben Siteye giren erkek sinekler falan yani. Tsk silmeni bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?