bende aynen öyle yapmaya calisiyorum ama fazla diyalogum olmadigi icin zor oluyor.Cicilsu Ben Sinavimi Verdim Zertifikami Aldim Ve Notumda 3 Idi:aslinda Iyi Ama Sana Tavsiyem Kontak Cok Kurman Lazim:yoksa Olmuyor:valla Ben Su Almanyada Ne Arbeitsamt Kaldi Ne Jugendamt Kaldi Nede Sozialamt Kaldi Birbirine Katmadik:saydigim Bütün Bu Devlet Daireleriyle Gidip Bigüzelde Kavga Ettim:hep Yabancilik Yaptilar Onun Icin:simdi Yazik öyle Bellemislerki Beni Hatta Bu Sabah Bi Memur Calistigim Is Yerini Bana Saglayan Daireden Bir Kadin Benimle Hususi Tanismaya Geldi Calistigim Yere:asla Konusurken Acaba Yanlismi Yapiyorum Diye Düsünmiyeceksin Merak Etme Onlar Sana Yardim Ediyor:einfach Konus Bildigin Kadariyla:es Ist Sehr Wichtig:
hanimagam emrin olur ahanda actim msn mi gunduzleri benimkilerden pek firsat olmuyo ancak aralarda girebiliyorum
gülsemin slm canim

sende katil saka maka baya ögreniliyor simdi kizimla ben almanyada cok daha düzgün konusabiliyorum ...kizimda benim sayemde mecbur kaliyor düzgün türkce konusmaya ...ne yapalim birbirimizi sürükliyecez:içelim:
 sende katil saka maka baya ögreniliyor simdi kizimla ben almanyada cok daha düzgün konusabiliyorum ...kizimda benim sayemde mecbur kaliyor düzgün türkce konusmaya ...ne yapalim birbirimizi sürükliyecez:içelim: