Almanya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
bu ne para hırsı yaa

Almanyadan emekli birinle. Türkiyede evlensem. Maaşı bana kalır mı.? Kaç yıl evli kalmam gerekiyor maaşı bana kalması için? Almanya kanunları nasıl bilen var mı? Lütfen yardım
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
Para için mi evlilik yapıyorsunuz
Evlilik kurumunuda iyice b...a çevirdiniz menfaat işine çevirdiniz
o insanın çoluğu çoçugu öncelikli olur para layında. Avrupa Türkiye gibi işlemiyor .::: adama acıdımm para için evlenen bir eş adayı var

bu ne para hırsı yaa
Yok canım ne para hırsı :) Değer görmek istiyor...

Konu sahibi kaç yılda ölmesini bekliyorsunuz mesela? İstediğiniz sürede olmazsa Müge Anlı ya konu olacak planlarınız var mı? :):)

maaşının sana kalması için adamın ölmesi lazım değil mi?
adamdan önce ölmeyeceğin garantisini kimden aldın, mesela benim buyuk dedem 120 yaşında ölmuş.
para için evlilik yapacağına çoğunluğumuzun yaptığı gibi çalışmaya ne dersin:)

arkadaş nasıl insanlar olduk erkekler kolay kazanç için youtuber olma peşinde, kadınlar zengin koca peşinde...
herkes herşeyin kolayını seçiyor, butun değerler yerlerde.

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
Para için mi evlilik yapıyorsunuz
Evlilik kurumunuda iyice b...a çevirdiniz menfaat işine çevirdiniz
o insanın çoluğu çoçugu öncelikli olur para layında. Avrupa Türkiye gibi işlemiyor .::: adama acıdımm para için evlenen bir eş adayı var
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor

Para için hadi evleniyorsunuz hani bir şey diyemem ama açık açık buraya yazıp soru sormak dkkddkdkdkd beni güldürdü

fake olabilir mi? Düşeneyim herhalde goblinin gelini nick kore dizisi goblin(tabiki yetişkinlerde izleyebilir) ama yetişkin değilsiniz bence.
ay goblin ama nasıl güzel diziydi ay ben sonunda ağladım ya siz

Bu konu madem yaşlı adama bakıyorsunuz vs vs durum var kendisi demiş adama neden sormuyorsunuz ki?
ya da arama motorumuz var

Neden haksız rekabet yapıyorsun :)
Sekerim kriterlere uyuyorum ama,yasi 35ten buyuk olan,TC kimlik nosu sonu 0 olan, ismi B ile baslayan,sag yanaginda bir beni olanlar arasinda bolusturuluyor alaman emeklilerinin paralari. Litfen kriterlere uymuyorsan tükkanin önünü kapatma 😂

maaşının sana kalması için adamın ölmesi lazım değil mi?
adamdan önce ölmeyeceğin garantisini kimden aldın, mesela benim buyuk dedem 120 yaşında ölmuş.
para için evlilik yapacağına çoğunluğumuzun yaptığı gibi çalışmaya ne dersin:)

arkadaş nasıl insanlar olduk erkekler kolay kazanç için youtuber olma peşinde, kadınlar zengin koca peşinde...
herkes herşeyin kolayını seçiyor, butun değerler yerlerde.
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X