- 3 Şubat 2018
- 25.846
- 111.171
- 598
- Konu Sahibi Gobliningelini
Soruyu cevaplamistim ama editledim. Sana bilgi milgi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Bu guzel mesajinizdan sonra o maas kesinlikle bana baglanmaliSize beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Seninde amın kudurmuş kocan sikmiyo götünden siksin seni bağırsagını patlatsınBedavaya mı yapıyorsunuz?
İstersen göndereyim sende denesin çalışıp çalışmadını
Orospu kart amcıklı seniBu guzel mesajinizdan sonra o maas kesinlikle bana baglanmali![]()
Sen çok sik yedin bu senin için hiç bsey orospuHiç hayatımda bu tarz küfürler de yememiştirim herhalde![]()
Keşke sizi ihbar edebilsemHanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor
Seninde amın kudurmuş kocan sikmiyo götünden siksin seni bağırsagını patlatsın
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Sus be orospuKeşke sizi ihbar edebilsem
Keşke sizi ihbar edebilsem
Ağzına biber süreceğim ama yeter bu kadar 🌶🌶🌶Sen çok sik yedin bu senin için hiç bsey orospu
İşte evlilik için aranan motivasyon.Ben bok temizliyorum herkesin harcı değil
Yuh yani ne kadar terbiyesizce bir cevapİstersen göndereyim sende denesin çalışıp çalışmadını