Almanya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz

nebbaş seni nasıl da sinirlendi amacı ortaya çıkarılınca.

Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Bu guzel mesajinizdan sonra o maas kesinlikle bana baglanmali 😂

Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor
Keşke sizi ihbar edebilsem

Mune Mune Kazen Kazen

Sınırlar aşıldı küfürler havada uçuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X