- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi Gobliningelini
Amca da amcaymis ha. Neler de ogretmis size 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
medya yasası dediler bir şey dediler tam olarak ne zaman kullanıcaz burası da sayılmaz mı?Keşke sizi ihbar edebilsem
Yuh yani ne kadar terbiyesizce bir cevap
Size beni yargılama hakkını kim verdi orospu fahişeler amcanın bokunu yeyin hepiniz kocanız sikmiyo sizi burda stres atıyonuz orospular sik delileri Allah sizi çöpteki ekmeğe muhtaç etsin orospular amınız sulanmış azgınlıktan leş amınızı siken yok burda ahkem kesiyonuz
Konu fake muhtemelen 17 16 yaşındaki ergen çocuktur yetişkinse daha kötüAslinda siber suca bildirsek? Belli ki adamin parasinin pesinde. Ne malum zehirlemeyecegi
Ss atsam sadece konu silinmezse ben akşam bir ailemle konuşayımcimere konunun linki ile şikayette bulunabilirsin hem ihbar hem şikayet olarak
Nasıl çocuk o öyleKonu fake muhtemelen 17 16 yaşındaki ergen çocuktur yetişkinse daha kötü
Cimer'e şikayet edildinizSus be orospu
Nasıl çocuk o öyle
Hayatımda duymadığım küfürleri okudum
İnşallah çocuk değildir
Hanım efendi kimsesi olmayan yaşlı biri ben bakıyorum onu benim durumum belli nikah yapayım sana dedi en azından maaşım kalsın dedi bi faydam olsun dedi kendi teklif etti çoluk çocuğu zengin istemiyorlar babalarını gelinleri iğreniyor
Ayy çok teşekkür ederizzzzzzCimer'e şikayet edildiniz
bebeyse ağzını toplamayı öğrenecek. Bunlar yanına kalacak sanıyor ama kalmayacak.Ayy çok teşekkür ederizzzzzz
Bebe çıkacak diye düşünüyorum